Sommaren Med En Enda Barnet

En fallen Katolik och en icke-praktiserande Muslim flytta in i en Ortodox Judisk stadsdel att höja deras enda barn. Det låter som ett skämt, men vi är att familjen. Konstiga, icke-troende med ett läskigt barn. Låt oss inse det, bara barnen är grejer skräck filmer är gjorda av.

Sommaren är en spökstad runt här. Alla segel till sin ö "beach shacks" eller är inskrivna i full-dag fancy läger där de lär sig hur man macrame och rida ponnyer. Tillbaka i Mars när lägren är att fylla upp, jag har vanföreställningar om att göra håret halos av maskrosor och sola. Två omgångar Monopol och en tea party med Amerikansk Flicka dockor och vi är båda bistert. Jag är min dotters mamma, kompis, syster och kusin allt i ett och det är lika otillfredsställande för oss båda.

Jag tror att föräldrar bara barn bör ha möjlighet att hyra ett syskon för dagen. Plocka upp din låtsas bror på väg till stranden och släppa honom på vägen hem. Rent-a-syskon skulle också komma till hands för dem som sommar utflykter till nöjesparker—jag skulle inte gå på alla spinny rider!

Hade vi inte gör tillräckligt för alla år, i alla fall? Sova-under fester, ekologisk saft står, spela datum, födelsedagskalas, piano, simning och tennis. Jag känner offer för ryska Matematik och tack och lov drog linje med Mandarin lektioner. Och konkurrensen är inte bara för barn. Jag fick peer pressad till med Rena Barre klasser—övning för rika vita kvinnor—och även köpte den trendiga träning klädsel. Yoga stigbygel byxor med klibbiga fötter och backless träning shirts. Jag ser ut som en 80-musikvideo gått fel.

Jag är trött på att försöka hänga med i förorten. Kiddo, kan vi inte bara ta en paus? Kan du bara köra runt under gräsmattan sprinkler? Jag vill inte prata med de smala mammor i deras axelbandslös sundresses pratar om den nya OPI pedikyr färger samtidigt som du lär dig att kod på din bärbara dator. Jag vill plantera min röv i min billiga och splintery Adirondack stol och dricka icke-ekologiska hard lemonade medan du lyssnar på 70-talet mjuk rock med orakade ben. Du vet, som min mamma gjorde.

Jag får det, det är tråkigt. Verkligen, det finns ingen att spela med. Jag behövde inte tänka på sånt här när jag var växte upp. Jag sprang runt med mina syskon och grannskapet barnen, en stam, som vilda Indianer tills solen gick ner. Vi gick runt barfota och köpte Raket Skjuts från ice cream man med pengar från våra sparbössor.

I stället för ett syskon, jag har lagt till en valp till mixen. Men nu inser jag att valparna inte kan gå på improviserad sommaren helgresor eller spendera dagen på stranden.

Jag får en känsla av att detta inte kommer att bli en sitta runt elden-pit rostningen marshmallows medan sjunga kumbaya typ av sommaren.

Jag frågar min dotter vad som skulle göra detta till den mest fantastiska sommaren av hela sitt 6-åriga liv. "Att bygga en Elsa slottet" säger hon, utan att tveka.

Och så har vi byggt en Nordisk kartong slott i vår uppfart.

"Vill Du Bygga en Snögubbe?" hon sjunger gärna.

Inte riktigt, men jag får jobba. Alla dessa ponny-ridning dator-programmering små barn kommer att vilja göra det vi gör. Om du bygger det, kommer de att komma.

Det är vad jag hoppas på i alla fall, när jag tar en annan slurk av hard lemonade.

Relaterade inlägg: Det är sommar! Avsluta Ditt Bitchin', Kids!

ADVERT

Lägg till din kommentar