Hur Min Noga Planerad Sommarsemester Föll Isär

Kära Dagbok,

Yay! Mina barn är i skolan, och sommarlovet är i full gång. Tio hela veckor utan väckarklockor, läxor härdsmältor, och jagar bussen ner på gatan kramade en glömd matlåda med något mellan mig och den friska morgon luften men en motvillig badrock och ett fint lager av försummade ben hår.

Vi kommer gamla skolan i sommar semester — ingen Tv, inga tabletter, inga telefoner — bara jag och mina barn och en minibuss som inte känner några gränser. Jag har tillbringat veckor att noggrant planera våra dagar, förtärande Pinterest i jakt på kreativa sätt för att säkerställa att varje dag är fylld med sommar heja.

Pinterest föreslås att hålla en sommar tidning eftersom dessa fina stunder med barnen flyger förbi så snabbt. Och jag håller med. Av någon anledning har mitt sinne helt mörklagt alla minnen från tidigare somrar — ungefär som människors sätt att beskriva en stund innan en bil olycka eller blir jagad av en mördare med en motorsåg.

Vecka 1

Denna vecka gick vi till zoo, gå med 99% av befolkningen i jakten på den bästa sommaren någonsin. Vi vallade i som boskap från parkeringen, barnvagn till barnvagn, order gällande i butiken (avsiktligt — det är den enda plats inom en 200 hektar stor radie med luftkonditionering så vi dawdled), skelning som vi översvämmas ut på andra sidan i en känslomässig explosion av monkey gödsel och stekande sol.

"Vad det en stor dag för zoo!" Utbrast jag att kvinnan bredvid mig, lite mer entusiastiskt än tänkt. "Jag är så glad att sommaren är äntligen här!"

"Ja!" Hon gick, hennes blottade tänder lite för mycket för någon som faktiskt är lycklig.

Vecka 2

Av de 90 idéer som jag hittade på Pinterest, alla utom en liten handfull in sitt veto mot mina barn. Jag var chockad. Jag menar, vem skulle inte vill skapa och utför en West Side Story dockteater, bilda en fot gnugga kedja, eller gå på en rundvandring i den lokala glödlampa fabriken? Mina barn skulle inte veta det kul om det smackade dem i ansiktet. Tillbaka till ritbordet.

Vecka 3

Officiellt ut med Pinterest idéer. I ljuset av de omständigheter, som jag har gjort beslutet att vända min förbud mot elektronik. Det är bara...tja... Jag behöver bara en stund för mig själv för att samla mina tankar och nu måste jag klura ut lite mer aktiviteter. Kanske viktigast är dock att elektronik erbjuda en kort men behövs respit från den nonstop slåss. Min gud, det är nästan som att de njuter av att tortera mig med det! Även jag plockade upp rökfria. Bra sak som vi ska åka på semester nästa vecka!

Vecka 4

Du vet, ordet "semester" hade en helt annan innebörd innan barnen. I själva verket, "semester" är en lögn . Resa med barn bör kallas en "resa", "helvete" eller "HEJ ÄLSKLING, HUR OM SEDAN jag GJORDE ALL PLANERING, SHOPPING OCH PACKNING KAN DU FÅ UT AV DIN solstol TILLRÄCKLIGT LÄNGE för ATT HJÄLPA MIG SÄTTA UPP DETTA PARAPLY? NEJ, JAG ÄR INTE PÅ MIN TID VARFÖR DU HAR ALLTID GÅ DÄR?!"

Vecka 5

Barnen har vänt sig mot mig. Det har blivit ett spel för min familj att hitta kreativa sätt för att göra mig knäpp. Katalysatorer är: berätta för mig om och om igen hur tråkigt de är och sedan metodiskt skjuta ned varje idé som jag ger, står framför den fulla kylskåp och samtidigt klagar på att det finns något att äta och skriker: "Mamma: s bajsa !" ut genom fönstret på mina grannar när de går med sina hundar.

Vecka 6

OMG, jag hade den bästa idén någonsin...två veckor av sleepaway camp! Jag brukade kärlek det som barn. Varför hade jag inte tänkt på detta innan? Naturligtvis så här sent på sommaren alla goda de var fulla så jag hoppade på den enda som fortfarande finns tillgängliga — circus-lägret. Åtminstone jag tror det var lägret. Barnen var alla tvungna att fylla i W-2s innan de var tillåtna att börja grooming jak kvinna.

Vecka 7

Jag saknar mina barn — två veckor var alldeles för lång! Jag kan inte vänta med att kyssa deras söta små ansikten. Vad var det som var så dåligt om sommaren ändå?

Vecka 8

Mina barn leker av Satan. När mina systrar och jag var barn, min mamma som används för att köra oss till poolen för våra klockan 9 simning lektion. När vi kom, hon skulle lämna oss $1 för att köpa en chokladkaka och en Cola till lunch och en fjärdedel för att ringa henne när poolen är stängd vid 6. Om vi försökte att ringa innan då hon skulle plocka upp telefonen och helt enkelt säga, "Är det blod? Nej? Då ska jag vara där vid 6." Och hängde upp. Jag brukade titta tillbaka och tycka att hon var galen; jag tror nu att hon ska köra för president.

Vecka 9

*stirrar catatonically på kalender*

Vecka 10

Jag gjorde det! Mållinjen. Den här veckan tog jag barnen shopping för skolmaterial, och det kändes som Julafton. Föräldrar överallt lämna in i stora rutan butiker äntligen kunna andas en suck av lättnad, genom glas ögon och med något böjd rygg vi flin från öra till öra att jämföra priser på lösa blad. Jag tittade upp och såg en kvinna från zoo.

"Vi gjorde det", viskade hon, riva upp, tag mig med axlar och ger mig en liten shake. "Vi gjorde det genom."

"Jag vet", sade jag, att torka mina egna tårar. "Vill du komma över nästa vecka och göra en West Side Story dockteater? Jag har fått alla grejer."

ADVERT

Lägg till din kommentar