10 Anledningar till att jag är Glad att Sommaren Är Nästan Över

Varje år i februari, jag dagdrömmer om linnen och flip-flops. Och i augusti varje år, jag är över det. Sommaren är kul ett tag, men det finns vissa saker som alltid bli gammal i slutet. Om du känner dig lite bummed om att falla kommer vara här innan vi vet det, här är några anledningar till att jag är glad att sommaren är nästan över...

1. Solskyddsmedel. Vi har tre barn, så tillämpa solskyddsmedel är mitt heltidsjobb. För att inte nämna den pågående dilemma om vad slag att köpa. Om du får naturligt solskydd, det tar större delen av en timme för att gnugga det i innan du slutligen ge upp—vilket är bra, eftersom det ger dig tid att fundera på var man kan hitta ett andra jobb för att betala för det. Och om du får den onaturliga saker, du spenderar samma stund undrar vilket faktiskt är mer sannolikt att orsaka cancer på lång sikt: det tydligen ont-ännu-även-livgivande solen ELLER tveksamma kemiska cocktail som du bara smorde in till din dyrbara barnets hud.

2. Sanden. Jag älskar stranden . Verkligen. Jag skulle gifta sig med det, om folk kunde wed egendom. Men sanden som alltid missöden skjuts hem med oss, inte så mycket. Det är putsade hela bilen, huset, inne i varje påse som vi äger hälften av våra snacks, och oavsett hur många gånger vi bada dem, varenda en av våra kids' hårsäckarna.

3. Myggor. Jag vet att inte alla har att ta itu med myggor. Det är super bra för dig. De av oss i Mellanvästern ta itu med dem nog för oss alla. Det är svårt att njuta av en sommarkväll samtidigt som divebombed av glupska bloodsuckers. Speciellt när de verkar få större makt från citronella ljus och bita rakt igenom dina kläder. Jag är så överdriver inte.

4. Bin. Våra barn gå i fullständig panik när de ser en bee av något slag. Eller vad de tror kan vara ett bi, även om det bara är en husfluga. Inte en enda av dem har någonsin blivit stungen, förresten. (För att vara rättvis, getingar faktiskt är lite läskigt, men jag visade en som var boss i vårt badrum tidigare i somras och har inte sett någon sedan dess. BOOM. Jag styr dig, Typ!)

5. Band-aids . Herren är god, barnen blir klumpig i sommar. Flås knä på trottoaren, flisor från parken, overscratched myggbett, det oundvikliga cykel krasch—jag satsar Bandet-stöd som företag gör 90% av sina vinster på sommaren. Det verkar som om de tar 90% av mina vinster.

5. Dagsljus vid Sänggåendet. Man skulle kunna tro att detta skulle bli bättre nu när dagarna blir kortare. Men våra barn fortfarande insisterar att det är inte läggdags ändå eftersom "Det är fortfarande ljust ute!" Plus, det finns så många grillkvällar och roliga aktiviteter för att klämma in det varma vädret, som alltid verkar för att köra sent på kvällen (trots demon myggor). För de av oss i norra breddgrader, ljus vid sänggåendet är en ständig kamp. Och detta soldat är plommon slitna ut.

6. Brist på Struktur. I början av sommaren: "Yaaaaaaay! Inget schema! Vi kan göra vad vi vill!" I slutet av sommaren: "Gaaaaahhh! Jag kan inte ta timmar av slumpmässighet längre! Ta på fullt färgkodade-för-varje-family-medlem skolan kalender!"

7. Podiatric Underhåll. I början av sommaren, ge mig själv en pedikyr och måla mina tånaglar känns alla roliga och fräscha och girly och sassy. I slutet av augusti, jag är redo för att täcka upp för mina fötter och inte titta på dem för ytterligare nio månader.

8. Rakning. Omigawd, Den Rakning. Jag har provat alla former av hårborttagning som människan känner till, men jag hamnar alltid gå tillbaka till rakning i slutet. Och jag är inte en av de kvinnor som kan få genom att inte rakning, även för en dag. Kalla mig Sasquatch. Åtminstone under hösten och vintern att jag kan hoppa över en dag av rakning utan att skrämma någon, men min man.

9. Tvättservice. Är det bara jag, eller har tvättservice föröka sig i sommar? Det verkar som att det bör vara mindre tvättservice, eftersom sommaren kläder är mindre. Men mellan bada, leka i sanden, blir smutsig på park, och rulla sig i gräset, jag känner att högarna blir bara större. Jag är ganska säker på att hälften av det är handdukar.

10. Svett. Jag har aldrig varit en stor fan av svett. Mina eller andras. Det är marginellt acceptabelt när du tränar, men svettas bara genom att vara 100% unenjoyable. Blech. I mitt sinne, det ska aldrig vara över 75 grader och 20% luftfuktighet. Om vi är på stranden, när det är okej att driva det över 80.

Men sedan finns det sand.

Och solkräm.

Och tvättservice.

Och rakning.

Ja, jag är klar. Låt inte dörren slå dig på vägen ut, sommaren.

(Men kom och besök oss i februari. Vi kan dricka varm choklad och minnas att du skrivit luftfuktighet upp till 75% när våra luftkonditioneringen gick sönder. Bra tider, min vän. Goda tider.)

Relaterade inlägg: 10 Sätt att Ge Ditt Barn ett 1970-talet Typ av Sommaren

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar