Summer Camp, Minus Rådgivare (Samt Alkohol)!

I juni förra året, min man och jag var inbjudna till en Bat Mitzvah på en sleepaway camp i Poconos. Vi tillbringade två dagar utan fast telefon signal äta camp mat, dricka bugg juice och sov i sovsäckar på mini spjälsäng storlek bäddar i enkel-sex britsar med människor vi knappt visste.

Och det var freaking awesome! Så vad händer om jag var tvungen att få dig redo för den stora Saturday night dance party i ett badrum med 10 andra tjejer armbåga varandra ur vägen för en titt i en liten spegel ovanför diskbänken? Det var s ' mores! Och Coronas! Och en episk omgång dragkamp! Plus att jag fick bära ansiktet färg och en blå tutu hela helgen för vi har fått anden ja, vi gör, vi har fått anden hur är det med DIG?!

OK, så jag kanske har fått lite transporteras bort. Men i sommar är det femte att en eller båda av mina barn kommer att vara avstängd på sleepaway camp, och jag skulle ljuga om jag sa att jag är inte helt avundsjuk när jag ser att en buss dra bort från särskilt pick-up zon varje år. Jag är tydligen inte den enda, eftersom nu finns det ett företag som heter Camp Ingen Rådgivare som kommer att sätta ihop en supig, en aktivitetsfylld helg vid olika läger i hela landet bara för oss vuxna.

Och ja—alla bevis för motsatsen—vi är vuxna.

Läger Nr Rådgivare grundades av Adam Tichauer tillbaka i 2013 efter att han hade ordnat en helg på lägret för en stor grupp av hans vänner. "Jag insåg att de flesta av våra vuxna liv tillbringade i situationer där det förväntas att vi ska vara säkra, och vi är sällan ges möjligheter när det är ok att bli verkligt utsatta, säger han på CNC webbplats . "Lägret var den chansen. Jag såg en mycket duktig och driven grupp sprida sitt arbete identiteter och bli sitt sanna jag ... Fler människor fick uppleva det."

Om du är redo för utmaningen, här är de kommande camp datum: 4-7 juni i Chicago, 28-31 Maj och Sept 4-7 i New York, 20-23 augusti i Nashville, och i oktober 1-4 i LA. Den $475 – $575 prislapp får du transport tur och retur, tre nätter logi (co-ed kojer!), alla snacks och måltider, nattliga fester, och tillgång till aktiviteter som bågskytte, konst och hantverk, softball, slip n slide, slangar, wakeboard och linbaneåkning.

Det finns också en camp-brett talang visar på den sista natten, där det inte är ovanligt för husbilar att få upp och låt lös i fronten av ett rum fyllt med människor de bara träffat ett par dagar sedan. Och ja, det är också en öppen bar hela helgen—Bloody Marys på frukost!—för dig som kräver lite flytande mod att göra det.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar