Denna Sommar jag Ger Mina Barn 100% (Men Det är Inte Vad Du Tror)

Jag planerar på att ge 100% för att mina barn i sommar. Inte 110%. Inte ens 101%. 100% på pricken.

Jag tänker att om en genomsnittlig dag det kommer att bryta ner något som liknar detta:

Jag kommer vakna upp super tidigt som jag kommer att inse att detta kommer att vara min enda ensam tid för hela dagen. Det faktum att detta kommer att vara min enda ensam tid för hela dagen kommer inte ens verkar som att stora av en uppgörelse vid denna tidiga timme, eftersom jag kommer att vara ensam. Förutom att jag plötsligt inte vara. För även om jag smög upp ur sängen som en ninja-liknande stealthiness som trotsade alla lagar tyngdpunkten och fysik, någon liten person i mitt hus har beslutat att de också vill vara upp i gryningen en dag när de kunde ha sovit så sent som de ville.

Jag kommer att spendera 5% av mig själv att försöka lista ut varför, på varje skola, dag detta år, det tog en bokstavlig handling av Gud för att få dem ur sängen innan 8:20 (och det var med mig klär några av dem medan de sover fortfarande och transporterar dem direkt till bilen) men idag är de bestämmer sig för att 5:30 am skulle vara en bra tid att gå upp och börja engagera mig i samtal.

1% av mig själv kommer att spenderas med att försöka få dem att sluta prata med mig tills det är en anständig timme.

Vid en viss punkt, 7% kommer att spenderas med att försöka vara trevlig och göra dem alla hemlagade pannkakor. (Jag skulle bara ha gett 6% till detta — men några av dem kommer att ha choklad, chips och det kommer att ta att extra 1% inte för att äta dem direkt ur påsen.)

8% kommer att spenderas med att bryta upp en kamp under de sista pannkaka (som ingen egentligen vill ha, men som man bara inte vill att någon annan ska ha).

2% räkna ut hur de missfoster de fick sirap överallt. Överallt.

Jag kommer att ge 6% fielding deras "Vad ska vi göra idag?" - frågor. Och 2% att skratta på mig själv för att tro att jag kommer att kunna duscha idag.

4% kommer att gå att kontrollera vädret och beslutar sig för att gå till poolen.

Så långt så bra, eller hur?

Vi går till poolen.

5% Jag kommer att ge för att försöka hitta rena handdukar för alla. (Varför gjorde jag inte en massa handdukar i natt?!) 1% kommer att gå till lovade att bli mer organiserad.

4% av mig själv kommer att användas för att söka glasögon, och floaties, och solskydd. 3% hitta snacks att ta med oss. 3% mer på att försöka hitta fem flaskor vatten för att fylla med is och kallt vatten.

2% skriker på alla att få i den jävla bilen.

Jag har gett dem 53% av mig själv så långt. Det är 11:30 i morse. Jag måste börja ransonering.

Vid poolen, jag har inget annat val än att ge en fullständig 5% för att se till att alla förblir levande och fn-solbränd.

När vi är klara, jag kommer att spendera en annan 2% skriker på alla att komma tillbaka i den jävla bilen.

Under bilfärden hem, jag kommer att höra: "Mamma! Mamma! Mamma! Mamma! Mamma!" Och jag kommer att ge en fullständig 10% av mig själv att försöka komma till rätta med det faktum att jag är den som lärt dem ordet "mamma" till att börja med. Jag är ganska säker på att jag ens skrev det i sin baby böcker. Jag har förmodligen även filmade den första ungen eller två när de sa det. Om jag nu höra det en gång till, jag kommer att slita öronen av mitt huvud. Jag spenderar 1% försöker att inte göra det.

När vi kommer hem, jag kommer att spendera 2% berätta för alla att lägga sina blöta kläder och handdukar i badrummet. Då kommer jag att spendera 2% gå runt huset plocka upp alla blöta kläder och handdukar som har varit översållad om.

På väg 4:30, Jag kommer att inse att jag har inte ens börjat tänka på middag. Jag kommer att spendera 5% av mig själv att försöka att söka skåpen och kylen för något normalt för att fixa till middag. Jag kommer att spendera en snabb 2% de beslutar att jag kommer att förbereda och frysa en massa mat på söndagar så att jag alltid har en måltid till hands om jag behöver det. Jag kommer att spendera en annan 1% att inse att jag aldrig kommer att faktiskt göra detta.

3% av mig kommer att spenderas titta runt huset i skräck och avsky eftersom det är så stökigt, snabbt följt av utgifterna 4% att övertyga ett barn att gosa i soffan med mig medan de tittar på Tass Patrol och jag förfölja människor på Facebook.

3% kommer att spenderas försöker få grimiest barnen i badkaret . 4% kommer gå direkt till att övertyga dem alla att deras tänder är på väg att ruttna ut ur deras huvuden om de inte borsta sina tänder.

2% kommer att vara mig skriker igen att de måste gå till sängs NU.

Och min allra sista 1% kommer att spenderas med att somna bredvid en av dem i världens minsta barn säng.

100% på näsan.

Varje dag.

Det är bara hur jag rullar.

ADVERT

Lägg till din kommentar