Suck, Santa

Vi behöver prata. Ditt fett jolly röv är verkligen bli en smärta i mig.

I syfte att hålla upp knep för dig befintliga och alla, jag är som hållits gisslan till ett litet barn är irrationella krav. Du ser, när vi går in i det heliga landet som är Målet idag, varje awesome glänsande upp i det blir något vi bör "be Santa". Och om jag inte pony upp och sade blanka saker från "Santa" på juldagen, min dotters barndom blir förstörd och hon kommer att vara dömd till ett liv av att arbeta stolpen.

Allt på grund av dig.

Jo, Santa, din röv är skyldig mig pengar. En hel del pengar. Och jag bokar ett flyg direkt till Nordpolen för att samla in.

Du ser, Santa, vi båda vet att du är en deadbeat mytisk figur men min doe-eyed småbarn inte. Hon tycker att du är alla magiska och skit och att du kan fisa cookie monster tangentbord och Barbie dockor. Jag, å andra sidan, vet att du är bara ett annat sätt för våra barn att mjölk oss för ännu mer plast skit under täckmantel av "julstämning". Jag är bara lycklig att mina barn vet inte undra på iPod touch eller Wii U ändå. Nu är det några stygga skit, Santa.

Också, eftersom du är för lat för att göra ett utseende mer än en dag om året (DIVA!), du hyr alkoholhaltiga hemlösa män att sitta i fina stolar och agera som om de är du på köpcentra över hela världen. På allvar? Du kunde inte hitta några killar med vitt skägg som inte luktar som en blandning av vatten och avlopp Mad Dog 20/20 att spela du? Varje gång min dotter sitter på en av sina varv jag har att slangen henne med ett badkar av penicillin när vi är klara.

Och, det är inte så cool som du sitter vid Nordpolen alla år, att få öppen med tomtar medan jag är fast här hemma gör din slavarbete. Inte bara behöver du inte göra några listor, för att inte tala in dem två gånger, utan att du också behöver inte handla eller betala för någon av de punkter som begärts av pojkar och flickor på nämnda lista. Men, kom 25 December, din övervikt röv gör att vina ner min skorsten, äta alla mina cookies och springa tillbaka ut bara så att du kan ta alla poäng.

Vad fan, Santa? Jag var tvungen att köra på Guds gröna jord och Toys "R" Us bara för att upphandla som limited edition dockhus att mina barn bara hade för att be dig om, och du kan inte ens hosta upp förändringen att betala för det? Men jag måste säga att det var från dig? Det är en del skitsnack. Du måste ha någon typ av lufttät unionen kontrakt som gör att du kan luta dig tillbaka och dra alla fördelar av gåva att ge samtidigt som amerikanska drönare hemma att göra allt manuellt arbete.

Suck, Santa. Jag vill ha mina pengar tillbaka.

Oh yeah, och kan jag ha en ponny? Jag har alltid velat ha en av dessa.

ADVERT

Lägg till din kommentar