Lärarens Älskade Katt Dör, Studenter Överraska Henne Med Rädda Kattungar

Ett par high school studenter förvånad över deras matematiklärare med två kattungar efter sin katt gått bort

Att få in på ett bra college är hårdare än någonsin dessa dagar. Du behöver en hög GPA, en kontrovers-gratis sociala medier fotavtryck, massor av extra curriculars, och några fasta rekommendationer.

Det finns ett par studenter på Joshua High School i Texas som ska ha den sista delen låses upp efter att presentera sina lärare, vars älskade 16-åriga katten hade gått bort dagen innan, med ett par nya kattungar!

Enligt BuzzFeed två elever i Tonya Andrews matematik klass, Ashlei Mahan och Rachel Hanhart, förvånad över sin lärare med blommor, cupcakes, ballonger och en gåva som inte vill eller få ätas (förhoppningsvis): två gulliga lilla kattungar.

Wow. Tillbaka i min dag, vi gav lärarna äpplen! (Detta är faktiskt inte sant. Jag gick i gymnasiet på nittiotalet, och jag gav aldrig min lärare något annat än en hård tid.)

Studenterna visste att deras lärare var förtvivlad över förlusten av sin katt, med bevittnar hon bryta ner i tårar när informera klassen om att hennes katt hade dött. Det är när Rachel och Ashlei vuxit till handling, att använda Twitter för att söka efter kattungar, har redan lärt sig att Andrews var redan planerar att besöka ett skydd själv.

Barnen är att bli prisad för sin godhet, vilket är beundransvärt, och det är klart att de är flitiga. Men det som imponerar mig mest är deras förmåga att faktiskt lämna dessa katter över. Om jag hade två kattungar i min ägo just nu, skulle du har bokstavligen att få bort dem från min kalla döda händer för att få bort dem från mig. Det bör finnas en andra ändring för kattungar. VI HAR RÄTT ATT BÄRA KATTUNGAR!

Förlåt. Jag är en katt människa. Och ja, jag är en man. Döm mig inte!

Trots sina nya femton minuter av internet fame, och i princip försäkra sig mest glödande högskola rekommendation brev i den västerländska civilisationen, Rachel svär deras motiv var rent. "Mrs Andrews inte vet om att hennes berömmelse ännu, men det kan vi verkligen inte göra det för detta. Hennes lycka var det mest fantastiska del."

Antingen de är världens trevligaste tonåringar eller världens bästa suga-ups, men en sak är säker, dessa barn kommer platser. Förhoppningsvis dessa ställen är mitt hus, med fler kattungar.

GIMME ALLA KATTUNGAR!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar