24 Tweets Som Stress-Ätare Kommer Att Relatera Till På En Andlig Nivå.

Jag gör denna söta sak där jag klagar på hur mycket vikt jag har fått, för att sedan vända och äter alla mina känslor .

Efter att barnen somnar, det är spelet på. Jag känner alla av stress och skuld av moderskap krascha över mig, och jag i princip stel mig en lchf på en gång. Från choklad till ost, jag äter tills jag känner mig inte ledsen eller stressad längre. Jag har aldrig träffat en komplex kolhydrat som jag inte gillar.

Jag vet att det är ohälsosamt, så snälla bespara mig din träning ansvar grupper och sorg skakar. Jag är inte här för att ändra min livsstil, jag är här för att klaga och dela roliga tweets. Så här är några som alla stress-ätare kommer att förstå:

Först det uppenbara:

Och när vi säger att vår relation till mat, menar vi alla för maten:

Vi börjar stress-äta i morgon:

Och fortsätta hela dagen:

Vi älskar godis:

Vi älskar ost:

Och vi älskar särskilt potatis:

Verkligen älskar potatis:

EN HEL DEL:

Okej, vi kan vara borderline-besatt av potatis:

Vi älskar mat så mycket att vi ibland förväxlar det för glädje:

Men inte utan ånger:

Och inte utan konsekvens:

Ibland kan vi få lite defensiv om det:

Och vi kanske till och med prova att förneka det:

Men det beror på att folk antar att de förstår kamp:

När det verkligen är bara en del av vilka vi är:

Vi är faktiskt mässar på utsidan såväl som insidan:

Att vara en stress-eater förändringar dina åsikter om en massa saker, som romantik:

Och föräldraskap:

Och kommunikation:

https://twitter.com/looktothepickle/status/871151617348743168

Och avkoppling:

Och "äta hälsosamt":

Men åtminstone har vi haft oss:

Det är sant att vi äter för att döva våra känslor, men åtminstone har vi upplevt ett helt liv. (Se vad jag gjorde där?)

Det är ohälsosamt? Förmodligen? Jag hatar min kropp några dagar? Absolut. Men har du tittat utanför nyligen? Världen brinner. Så för nu, jag unnar dig varje bit av lycka jag kan få mina händer på. Och jag är knuffande att skiva av lycka direkt i mitt ansikte.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar