Varför Vi Måste Sluta Prata Om Att Förlora Den "Baby-Vikt"

Jag skickade dessa bilder till min man för ett par veckor sedan.

Titta på den första bilden, tänkte jag, "jag ser jäkla bra." Mina shorts var drog upp över min mamma pooch, eller "baby förkläde". Jag köper också särskilda underkläder som jag kan dra upp över den för att hålla det hela på. Liksom, vad?! Jag måste köpa en viss typ av underkläder så att jag kan dra upp dem högt nog utan att helt kväva mitt skrev. MEN, kan du fortfarande se "ab" konturer. Lögner. Jag har inte abs längre. De lämnade mig för 7 år sedan. Faktiskt, nästan 8. Det är när Nick började mata mig Mcdonald ' s och Taco Bell HELA TIDEN. Hallelujah för hög midja byxor.

Sedan tog jag den andra. Jag drog ner shortsen. Och jag sa, "skämtar Bara. Jäkla mom pooch. Det kommer aldrig att gå bort." 6 år senare. Här är det.

Jag kände mig avskräckt. Jag har jobbat SÅ HÅRT det senaste året för att slutligen förlora barnet vikt att två vackra pojkar förde mig. Att magen kommer aldrig att gå bort. Jag har förlorat 25 pund. Jag har för närvarande väger mindre än när jag blev gravid med min första son. Men ändå! Jag har fortfarande mom pooch, och hängiga bröst och en inte-så-trinda botten.

Och då vet du vad jag tänkte: SOM FLIPPAR BRYR SIG?

Jag har denna sicksack ärr under min mage eftersom den första personen att skära i skruvas upp allt. Jag har bristningar på mina ben, mina höfter, min mage, mina bröst, MIN GREN. Men vem bryr sig? Jag har hud som hänger över sade ärr och jag måste köpa en viss typ av underkläder för att dölja det. Men vet du vad? VEM BRYR SIG?

Så vad händer om jag köper hög midja, suga mig i leggings? Så vad händer om jag köper en push-up bh? SÅ VAD händer om jag bär sade leggings till middag, så jag kan äta dessert? Åtminstone jag kan njuta av efterrätten.

Den här magen ligger två barn i nio månader vardera. Denna magen näring och gjort frisk baby boys. Dessa bristningar – okej, de bristningar är för att jag åt för mycket pizza (baby nummer 1) och åt waaaaaaaay alltför många bagels w/ cream cheese och brownies (barn nummer 2). Men hey, baby ville vad barnet ville. Och sedan trött mamma ville vad trött mamma ville. Det är vad det är.

Den hängiga bröst – de försökte att föda två barn. Misslyckades, men försökte. Och jag är stolt över att jag försökte.

Jag arbetade hårt för att gå ner i vikt. Men om jag inte hade förlorat i vikt, jag skulle fortfarande vara en värdefull människa. Detta organ skapas två vackra, roliga, söta, perfekt pojkar. Denna kropp fortfarande inte tar hand om dessa sötnosar. Denna kropp ÄR FANTASTISK.

Jag missade tre dagar av träning denna vecka. Och vet du vad? JAG HAR INGA BEKLAGAR. Istället för att arbeta ut (eller att äta ren för den delen), jag gick och åt lunch med min familj, spelade jag Mario Kart med min son, låt jag min yngsta borsta mitt hår i en timme (hans begäran). Jag åt en halv burk av Mjölkaktig Sätt vid min systers hus, eftersom jag älskar Milky Sätt. Jag har jobbat hårt på att mina tankar och mitt sinne. Jag har också försökt att leva mer och njuta av livet.

De flesta av vad du ser på nätet är inte det verkliga livet. Hög midja leggings är FANTASTISKA. De gör underverk. På allvar. Jag åt bara halva min unge mac-n-cheese, och två skålar av turkiet chili med ALLA PULVERDRYCKER. Även Nick sa, du ser gravid. (Oroa dig inte, jag visade honom min mage som sticker ut från det och skrattade så att jag ser gravid ut.) Jag satte några leggings på. BOOM. Magen borta. Jag kan lura vem som helst.

Tror inte alla poserade för bilder du ser på Instagram. Vissa människor gör studsa tillbaka super snabbt. En del gör det inte. Vissa tar tre år som jag gjorde. Vissa tar 30 år. En del gör det aldrig, och det är okej också.

Detta är en påminnelse till alla nya mommas eller mommas med 25-åringar som fortfarande inte har förlorat barn i vikt. Är ditt barn glad? Är ditt barn älskade? Okej. Så din extra fluff bara spelar ingen roll. Du gjorde vad du hade tänkt att göra. DU ÄR VÄRDIG. DU ÄR VACKER. Du har skapat liv. Ska du fira det.

Ingen tittar på hur många centimeter du har lagt till eller vad din byxa storlek är att värdera din värd eller hur bra mamma du är. De tittar på hur glada dina barn är, hur lycklig DU ÄR.

Livet handlar om att leva. Inte om några dumma nummer på en skala. På tal om skala – jag har haft ett "lågt batteri" på min i en månad nu. Och vet du vad? Jag vill inte byta ut det. Jag vill inte veta om jag har vunnit eller förlorat i vikt. Det spelar ingen roll. Det viktiga är hur jag känner. En siffra på en skala DEFINIERAR INTE MIG. Och det behöver inte definiera dig heller.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar