Hjälp Mig Stoppa Syskon Gnabb!

Om du har mer än ett barn, har du syskon gnabb. Heck, jag är enda barnet och jag sökte för människor att gräla med som barn. Vänner, kusiner, grannar... Så jag ska ändra det till: Om du har mer än ett barn i ditt hem ni någonsin kommer att uppleva barnen kivas. Det är en stor del av sin kommunikation. Och det används för att driva mig bonkers.

Konkurrens är en naturlig drift hos människan, och käbbel är vad som följer. Som mamma till 4 pojkar, jag har även hört: "Oh yeah? Jo jag kan kissa rakare än du!" Konkurrens kan faktiskt vara bra för barn, eftersom det lär dem självrespekt och motståndskraft. Gnabb, argumentera, och i allmänhet vara bratty mot ett syskon? Inte lära mycket av allt som är bra för barn. Och du behöver inte leva med det längre! Vad, vad?! Syskon gnabb kan stoppas? Ja! Och inte bara med liberala tillämpningen av silvertejp och öronproppar. Det är ett enkelt sätt att räkna ut om gnabb är att bry sig för ditt barn(s), eller om det bara stör dig. Från det, jag har lösningar för alla. Så gå ut och drivas bananer inget mer!!!

ADVERT

Lägg till din kommentar