Kära Barn, Stanna Bryta Min Sh*t

Jag har alltid varit, ska vi säga, konstigt om mina grejer.

Tidigt i min man och min relation, vi gick igenom en drive-thru en kväll. Jeepen var i fullständig oordning på grund av att jag hade varit couch-surfing för ett par veckor för en väns bröllop. När försäljaren gav min man en handfull av förändring, han kastade den på någon särskild plats på konsolen. Det var inte helt olikt kastar en handfull tärningar på ett plant bord, men i mörk bil, det omedelbart var förtäring av avgrunden. Jag blev bestört och

Jag

Förlorade

Min

Skit.

Matt var genast på defensiven "Din Jeep är ett komplett vrak, varför bryr du dig där jag lägger förändring?"

Mitt minne sviker mig på vad jag sade, men jag är säker på att jag svarat i min mest rationella röst, att se till att validera sina känslor. Vad hände inte så graciöst ut av detta argument var, när han inte behandla mina saker fint och oavsett i vilket skick det är i, jag känner föraktas.

När jag gick in i min trettiotalet Jag mådde ganska bra om min mognad i detta område av livet. Jag var inte längre detaljstyrning min väns hår teknik för att låna min plattång. "Inte stänga den för hårt, keramiskt kommer att bryta!" var min ständiga "råd" i college. Faktiskt, det är lite av ett mirakel att jag lämnade college med några vänner alls. Kanske vad jag trodde löptid är faktiskt bara en förändring i miljön. I mitt vuxna liv, jag behöver inte dela mina saker, nästan lika ofta som jag var i tjugoårsåldern... tja, det tills jag fick barn.

Vilket leder mig till min nuvarande kamp.

Mina barn är ständigt i mina grejer och jag kan inte ta det längre.

Bara i dag:

Jag var på övervåningen vika tvätt för ca 6 minuter, och under den tiden en av mina änglalika barn bestämde sig för att mina Tom Ford solglasögon verkligen behövde bara en arm.

Briana Hill

Seriöst, WTF!?

När jag fråga dem, de lutar att titta på Katt i Hatt på TV: n bakom mig. Jag går vidare och berätta för dem hur dessa är mina favorit par, hur dyr, bla bla bla, men de ger inte ett enda skit.

Min mamma är snabba med att ge god rådgivning: "Lägg din värdefulla saker högt upp där de inte kan nå dem."

Bra, jag ska försöka bli bättre på att förutse saker som kan och kommer att förstöras så att jag kan dölja dessa saker. Detta är en bra teori, men säg mig, käre vän...

Briana Hill

Hur fan ska jag räknar dem som gömmer sig handtagen från en buffé i min matsal? Varför, för att jag älskar alla saker, skulle de ta ratten från möbler, sedan snabbt glömma att detta någonsin har hänt. Där kan det möjligen vara?

Varje gång jag ser på det, jag blir ledsen.

Jag svär jag har barn lås på saker och andra saker ger bort, men att det inte avskräcka. Här är listan över saker de har förstört den senaste månaden:

Min bronzer

En hel påse av Neutrogena make-up remover wipes

En helt annan väska av Neutrogena make-up remover wipes

Tre förpackningar av tuggummi

Varje flaska vatten som jag drack när de tog en drink med en munsbit av något

Min nässpray

Min hårspray

En toffel

En monogrammed vin glas

Ett halsband jag var närvarande bär

Två bokomslag

Jag har svårt att acceptera att framtiden för allt jag äger är ständigt i fara. Jag behöver ett litet barn försäkring. Är det för mycket att be en 2-och 4-åring att bara sluta jävlas med mina saker?

ADVERT

Lägg till din kommentar