För Sista Jävla Gång, Sluta Vara En Idiot I Bilen Linje

Häromdagen var jag plocka mina barn från skolan, när jag märkte att den huvudman som står vakt vid dörren. Hon var stoppa varje förälder som de lämnade byggnaden.

"Läs tecken", sade hon, dela ut kopior av sina färska tryckta brev.

"Sure", svarade jag, samtidigt som inleder mina kiddos ut ur byggnaden. Jag var brottning småbarn med ryggsäckar och matlådor, men jag lyckades fånga den rubriken som jag fick mitt exemplar. Bil Linje Regler.

Oh sweet lord, här går vi igen.

För att vara ärlig, det faktum att dessa anteckningar är även nödvändigt bara blåser mitt sinne. Hela bilen-line-konceptet är inte precis invecklad, och ingen vuxit människa skulle kräva en kula punkt konturerna av hur man inte ska vara en hänsynslös idiot. Och ändå, här är vi.

Jag kom hem, lastade av barn, och läs resten av den dela ut.

"Vänligen avstå från att skicka sms och körning på parkeringen. Ska du inte avsluta ditt fordon om du använder carline. Om ditt barn behöver en stund för att omgruppera, se till att hitta en parkeringsplats och eskort ditt barn till byggnaden."

Vänligen detta. Observera. Snälla, snälla, snälla.

Vår huvudman är ett helgon, välsigna sitt hjärta, men hon har sätt mer chill än någon förtjänar på denna punkt. Detta är hennes tredje memo detta år, men hon tar fortfarande den diplomatiska vägen. Jag respekterar det, men jag tror att det är dags att vi säger "åt helvete med diplomati." Ingen ska behöva artigt begära att vuxna agerar som, tja, har vuxna i den jävla bil linje.

Dessa är enkla regler–inte rocket science–och jag är trött AF de hänsynslös idioter som gör detta till en helvetisk upplevelse för resten av anständigt samhälle.

Det är dags att någon talar den bistra sanningen att alla andra tänker, och eftersom jag har haft det här uppe med sin BS, jag volontär som hyllning. Så skruva ner Moana soundtrack och lyssna upp, Becky.

*Tar mic*

För sista jävla gång, sluta vara en hänsynslös arsle i skolan bil linjer. Jag bryr mig inte om du inte har fått ditt kaffe ännu, världen är inte att kräva för mycket från dig. Sätta på ditt lyssnande öron, följa några enkla regler, och åtminstone låtsas ha din skit tillsammans mellan klockan 7:00 och 8:00.

En jäkla timme, det är allt vi begär. Sedan kan du gå tillbaka ut i samhället är den varma röran som du är, och pratar i telefon, hålla upp linjer över hela staden, och i allmänhet att tro att du är centrum av universum. Det är vad detta handlar om, eller hur? Du tror att världen kretsar runt dig?

Jag kan inte bilden av någon annan anledning en vuxen skulle kämpa med denna process. Min förskolebarn kunde packa upp den för du, så enkelt är det.

1) Kör upp

2) Släpp iväg

3) Kör bort

Slutet.

Om du behöver kontrollera ditt barns matlåda att se till gårdagens banan är fortfarande ätbara, ta tag i en parkeringsplats. Om du inte kan komma ihåg om ditt barns ryggsäck innehöll något du behövde skriva, ta tag i en parkeringsplats. Om ditt barn inlett ett tredje världskrig på väg till skolan och någon blödning hinkar i baksätet, ta tag i en parkeringsplats.

Inte, jag upprepar, INTE, skruva upp detta för resten av oss.

Föräldraskap är jäkla svårt. Jag vet. Vi har alla våra dagar när bekvämligheten av en bil linje dra upp inte kommer att hända, och de dagar suger. Jag har också haft de där stunderna när själva idén om parkering, lossning alla saker, och eskortera barnen till skolan känns som den sista droppen.

Men let ' s get real. Om du parkerar din bil och gå dina barn in i en byggnad är det värsta som händer dig idag, världen kommer inte att sluta. Om du däremot avstå från det enkla alternativet och välja att avsiktligt besvär för alla andra, därför att du inte har din skit tillsammans, tja, vi vet alla vad du är:

En skitstövel.

Japp, jag sa det. Och det är allt. Dessa regler är inte förvirrande, och du har läst dem många gånger. Efter allt är sagt och gjort, om du fortfarande regerar över andra människor, du är en självisk skitstövel.

Om du sms: a och köra, du är Drottningen av Egoistiska Skitstövlar. Och, du behöver för att slå skiten just nu.

Spoiler alert: Ingen gillar en självisk skitstövel.

Om du inte kan följa enkla, anspråkslösa instruktioner som är avsedda att göra allas liv enklare och säkrare, jag kommer att behöva dig att hitta ett alternativt transportsätt för din grenen frukt.

ADVERT

Lägg till din kommentar