Vänligen håll dig Borta Från Mina Barn När Du är Sjuk

Jag kan inte tro att detta är något som människor inte riktigt förstå. Jag förstår att det finns bakterier överallt, dagis, sport, lekplats, även huset, men när en vuxen vuxen medvetet kommer ansikte mot ansikte med mitt barn veta att de är sjuka är vad jag har problem med.

Jag bryr mig inte vem du är.

Jag vet att ni älskar mina barn, vem skulle inte de är så jävla söt! Du vill krama och älska dem, och gissa vad de vill du att jag också får det! Men här är grejen... Bakterier bryr sig inte om du inte kan hålla händerna för dig själv, de kommer att attackera mina små bebisar immunförsvar som inte är fullt utvecklad. Förälder, mor-eller farförälder, moster, farbror, vänner, vän till vän, dina barn: jag bryr mig inte vem du är, sluta komma nära mina barn när du är sjuk.

Jag bryr mig inte vad du har.

"Det är bara lite hosta" eller "mitt ont i halsen, men det är det" eller "det är nog inte smittsam." Vad många människor inte förstår är en liten hosta eller snuva till ett litet barn som är tio gånger värre, och andra än en aspirator och en luftfuktare, det finns inte mycket du kan göra för att lugna en baby. För att inte tala om att det är värre än "lite hosta" du trodde att det var en baby eller ett barn kan hamna på sjukhus eller sämre på grund av deras små lungor kan inte hantera det. Så jag bryr mig inte om du har en hosta, som snuva, halsont, vattkoppor, eller rabies, sluta komma nära mina barn när du är sjuk.

Jag bryr mig inte den omständigheten.

Kanske det är meningen att vi har en play date, kanske du är inbjuden till mitt barn födelsedagsfest kanske det är en semester, kanske du är tänkt att vara barnvakt... snälla för att de älskar pizza STANNA HEMMA! Det kommer alltid att finnas en nästa gång, det finns gott om möjligheter för dig att spendera tid med mina barn, jag kan hitta en annan barnvakt. Så snälla, jag bryr mig inte omständigheterna, sluta komma nära mina barn när du är sjuk.

Behöver inte vara en d-bag.

Om vi ändå hamna i samma närhet som du, snälla, respektera när jag säger "inte komma för nära mina barn." Jag säger inte att det är en a**hole, jag säger det för att försöka hindra dem från att fånga influensa kanske du inte vet din "hosta" är ännu. Du kan bli upprörd med mig, storm utanför, även trångsynt, men inte vara en d-bag. Sluta komma nära mina barn när du är sjuk.

Har det sjunkit in ännu? Nu, igen, missförstå mig inte: jag är inte naiv, jag vet att det finns bakterier överallt. Det handlar mer om respekt och gemensamma artighet om du kommer. Om vi har planer, ge mig en heads up om du eller ditt barn har någon form av sjuk (även snuva), så jag kan ringa om jag vill utsätta mina barn för att din snor-smittade barn, som jag skulle göra samma sak för dig.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar