Starta en Blogg

Min två år blogga årsdagen är idag. Blogg år som dog år— två måste vara minst sex eller sju, eller hur? Eftersom det verkar som för evigt .

När jag började, jag hade ingen aning om vart jag ville blogga för att leda, annat än att jag ville ha en modern form av baby-bok för mina barn. Jag önskar att någon hade gett mig några tips, eftersom jag inte vet sak . Här är vad jag önskar att jag hade vetat, redan då...

1. Köp din domän. För kostnaden av en smörgås, du kan äga din egen dot com. Det är så värt det.

2. Vet ditt värde. Jag hade ingen aning om att bloggare kan få saker För ... gratis ! Jag ryser när jag tittar på saker jag sålt ut för i början. Är lite tvål värt att skriva en hel recension för? Kanske, men om det inte, du behöver inte göra det. Du kan säga nej.

3. Aldrig marknadsföra något som du inte skulle rekommendera till en vän. Hyping upp en film för veckor innan du ser det är inte det smartaste. Och, om allt man kan prata om när slutligen visar det möjligen ge stjärniga löss ? Det kommer inte att vara så lätt att få betalt. Plus, du kommer att känna dig som en idiot.

4. Bloggare är inte konstigt gamla män som bor i källare. (För det mesta.) De är människor precis som du ute efter att få kontakt med människor som dem. Och de kan bli fantastiska vänner.

5. Men , menar människor som behöver gömma sig bakom datorer. Skärpa och vara beredd för människor att kalla dig till en dålig mamma, dålig författare och tvivelaktig person. Och du har all rätt att ta bort dessa kommentarer.

6. Om du är allvarligt om att blogga, körs på WordPress. Bloggare helt bra (och gratis! och lätt!) om du just i det för en klippbok av olika slag, men om du vill att trafik och pengar och möjligheter, WordPress är ett bättre alternativ. När du börjar på en plattform, det är inte så lätt att flytta. Planera i förväg.

7. Börja din blogg namn med ett A. Allt är blogg-världen är sorterade och de namn som är lyckliga nog att börja med Ett a, B eller C får störst exponering på varje lista. Börjar med en S? Typ av suger.

8. Alla bloggare känner svartsjuka. Så och så får det eller det och du behöver inte. Det är en skit känsla, men som vi alla får det.

9. Kom ihåg varför du började. För kul, rätt? Om det blir stressigt eller överväldigande, tar ett steg tillbaka och omvärdera. Du är tillåten att göra det. Det är DIN !

10. Lyssna inte på vad någon annan säger till dig. Skulle du fick lära sig allt detta skit själv.

ADVERT

Lägg till din kommentar