Spelet Växlare: Du Kan Beställa Levande Växter Från Amazon, Så Kanske Jag Kommer Att Prova Efter Allt Trädgårdsarbete

Full disclosure: jag har aldrig varit intresserad av gräsmatta, trädgårdsarbete eller något annat roterande spendera dagar begränsad till min egen trädgård att göra manuell arbetskraft i solen.

Tills nu.

Nyligen, vi har blivit husägare, och nu har vi vår egen gård. Att äganderätten, som känslan av att det är min (ja, bank, men du vet) har gjort att jag vill få ut det och få händerna smutsiga . Att plantera skit. Att vatten skit. För att ryck upp dessa jävla ogräs.

Jag har faktiskt slet upp växter, och min granne var som "Nej, du behöver inte kasta det i papperskorgen! Det är en blommande buske." Då jag återplanteras det.

Så-butiker som Home Depot och Lowe ' s är en helt ny värld för mig. Jag älskar dem och jag älskar en bra DIY-projekt, men då får jag till växthus, och jag är bortom överväldigad. Jag vill ha det alla, och jag vill ha det nu. Men blommor är dyra, och vissa behöver skugga, och vissa behöver sol, och en del behöver en bra kombination av båda dessa saker. Så jag lämna tomhänt eftersom nu alla mina barn gråter och hungrig.

Sen besökte jag min vän som hade alla dessa underbara växter i mason burkar, och vintage kaffe muggar, och kitschiga små odlare över hennes däck och veranda. Och hon berättade för mig hon fick dem från Amazon och de kom bara på hennes dörr i två jävla dagar, och hon har precis börjat plantera dem i lite saker som hon skulle samlas in.

Amazon

Hon var inte överväldigad på alla, och det visar sig suckulenter är jäkligt lätt att ta hand om. Plus att de är prisvärda, så även om jag gör misslyckas, kanske jag kan fortfarande betala lånet nästa månad.

Du får en mängd, får du 20 växter, och det kostar $40. De är ganska lågt underhåll, och de är alla underbara. Om det är för mycket, kan du dela dem med en vän eller granne. Människor som fortfarande gör sånt, eller hur? (Jag försöker att vara mer grannsämja.)

Folk kommer att märka dem, och de kommer att vilja ta med dem hem. Min vän ger dem som gåvor ibland, och de är en stor hit. Jag har två, men det gjorde hon faktiskt inte ge dem till mig, det var mer som, "jag tar dem eftersom jag behöver dem. Okej, tack, älskar dig, hejdå."

Så, ja, Amazon har växter. De kommer att leverera dem direkt till din dörr. Du behöver inte ens bära byxor. Att vinna.

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en liten del av försäljningen om du gör ett köp via denna länk.

ADVERT

Lägg till din kommentar