Den 7 Effing Stadier Av Skilsmässa

Det är bara att skilsmässa, rätt? ...Fuck. Skilsmässa suger. Men hela processen som ledde fram till denna punkt var nog värre.

1. Fuck Detta

Du kan inte gå igenom en skilsmässa utan detta skede. Om allt var frid och fröjd, du skulle vara att ligga på soffan, tända på Netflix med huvudet i knät på din älskare som han tanklöst stryker ditt hår. Aw yeah, dags för Netflix och chill.

Men det är ingen Netflix (okej, ibland), och det är ingen kyla. Ibland är det en stor bomb (otrohet, spel, etc.) och andra gånger, som med min situation, det är bara ett allmänt tjat på baksidan av huvudet att något är inte rätt. Det lugnar ner på poäng och blir riktigt hög på andra, men det är alltid där. Och naturligtvis, det är omöjligt att inte jämföra ditt äktenskap att andra, speciellt i denna dag och ålder av Facebook och dess tillhörande förklaringar av lurrrrve. Jag vet inte att jag verkligen vill ha eller behöver, per se, men jag vet bara att jag saknar något — och jag tror det kallas lycka.

2. Att Knulla

Jag kan inte tala för andra, men jag gissar att en hel del människor går igenom denna fas. Det är när du tar en titt på dina frånskilda vänner, och ja, det är något tilltalande med idén om att starta en ny relation. Men för det mesta, ser ut som skit sucky — riktigt, riktigt sucky. Oavsett om det är tanken på att dela semester, födelsedagar, eller bara allmänt deprimerande karaktären av ett tomt hus när barnen inte är där skickar rysningar längs ryggraden. Och du tror, Att knulla .

3. Fuck Detta

Så småningom, om, du kommer tillbaka till fuck detta eftersom, ja, återigen, något är inte rätt — igen, fortfarande, presentreklam, någonsin. Du vet inte när det började, men i mitt fall fanns det inslag av det utspridda längs vår väg även lett fram till äktenskap. Vi valde att ignorera dem eftersom vi var gammal, och jag ville ha barn, och jag hatar att kalla det "lösa" eftersom han är en stor man och jag är en ganska vettig tjej, men det var definitivt tecken.

I samtalet vår diakon hade med oss på vår Pre-Cana möte där vi insåg att vi såg ganska mycket varje aspekt av livet på ett annorlunda sätt. Så det var det. En påfallande "Inte Passera Gå" tecken på att vi blåste förbi med överge. Och låt mig vara tydlig — det har varit bra delar av vårt äktenskap — bra, ännu. Därav den ständiga cykling mellan "Fuck This" och "Knulla Som" steg. Detta är vår tredje (och förhoppningsvis vågar jag säga sista ) runda av medling. Vi håller medlare i verksamhet vid denna punkt, som gör att jag känner mig bra eftersom du vet, du oroa dig för hur de ska få mat på bordet. Så småningom når du en punkt där man säger: "Nog är nog", och även om du vet att de spår som du är på väg att resa är fodrad med brinnande skit, du är villig att sätta fötterna på elden.

4. Knulla Mig

Jag är inte säker på hur många människor kan relatera till detta skede, eftersom det är väldigt personlig för mig. Du förstår, jag har alltid varit, hur gör jag för att sätta in detta — en genuin galning. I mars i takt med min egen trummis, och jag är ganska säker på att trummisen är på några ganska tunga meds. Jag arbetar ofta i mina underkläder. Jag fånga ödlor på min bakgård även när mina pojkar inte hem. Jag mata kråkorna på mitt staket. Det är faktiskt kul-konstigt del av mig, om det är en sådan sak.

Men jag har också en massa konstiga frågor, som i depression som kan krossa mig till benet. Jag har också fritt flytande ångest (Se på mig, jag är flytande!) bara jag är inte flytande utan ständigt tyngs av bly ballonger av mina aldrig lugn inälvor. Jag är super-duper socialt tafatta. Jag känner mig skyldig, som, hela jävla tiden. Ibland är jag kanske förtjänar det, och andra gånger, det är jag övertygad om att jag orsakade en jordbävning på andra sidan världen med mina tankar ensam. Jag känner att saker och ting svårare än den genomsnittliga personen och har känd för att gråta vid fruktansvärt sorgliga historier Jag hittar på internet medan du sitter vid mitt skrivbord för alldeles för länge. Jag får fruktansvärda sömnlöshet, och min favorit sak att göra när jag får detta är för att tortera mig med mer hemska historier. När jag läste gamla blogginlägg från en bloggare som nyligen hade gått bort bara för att få reda på vad hon var precis som i verkliga livet. Som jag sa, konstigt.

5. Fuck All Y ' All

På grund av vår ständiga oro och oförmåga att röra sig från varandra och hur vi fortsätta att falla tillbaka i samma sak om och om igen, vi har blivit en sorts känd som "weirdo par som inte har en aning vad de gör" bland våra vänner. Naturligtvis inte säga detta, men de säkert tycker att det inte vore helt fel att göra så. Men nu när vi har ganska mycket att sätta den sista spiken i kistan, vissa människor har tagit sidor trots att ingen linje dras i sanden. Jag ärligt talat aldrig förväntat sig detta! Om separationen var super omtvistat, jag skulle ha sett det komma, men det är inte så eldig när det kommer ner till det. Kanske beror det på att jag är den som driver på för detta, men jag har stängts ute av några nära vänner och jag är chockad.

Sedan finns det de människor som behöver dig att hjälpa dem igenom detta, eftersom de bara inte förstår. Detta är särskilt sant i vårt fall, eftersom även mitt i våra många separationer, vi har bott tillsammans och även hängde ut tillsammans, och detta förvirrar skiten ur folk. Saken är den att vi fortfarande njuta av varandras sällskap och det är svårt för människor att förstå. Och ja, självklart gör det mig tvekan om detta beslut, men det finns mer att äktenskapet än att tänka att den andra personen är ganska coolt att hänga med. Du behöver för att se öga mot öga på åtminstone de flesta saker. Det måste vara kärlek, och även om denna kärlek avtar ibland, det har alltid att vara det — åtminstone skymtar i bakgrunden. Vi som inte har det, så när det är dag-till-dag betonar bära ner på oss, vi har inte det för att klamra sig fast vid. Och vi kollaps.

6. Knulla Rädsla

Jag har gjort en hel del dåliga beslut i mitt liv. Från att spendera en gazillion dollar på en examen som jag aldrig använt för att välja fruktansvärt jobb och bortom, jag har bestämt mig för att jag är antingen den mest olyckliga personen i världen, eller jag har ingen förmåga att välja rätt sak. Det värsta med detta är att du så småningom att bli förlamad av rädsla. Du börjar tro att du har ingen förmåga alls att gå med din gut. Vartenda beslut du fattar orsakar total ångest och oändliga stress. Rött eller vitt? Senap eller ketchup? Spin klass eller yoga? Som ni kan föreställa er, om jag kämpar med dessa vardagliga beslut, tanken på att bryta upp en familj som väger på mig som en järnridå.

7. Knulla Mig

Nej, inte som tidigare "Knulla Mig" - stadiet. Jag hoppas att, så småningom, jag ska komma till en punkt där jag säga, "Knulla mig" som i "Ja, jag ska vara, jag är faktiskt nöjd! Jag gjorde det, och jag är glad. Jag gjorde det. Jag valde en svår sak, och jag gör det arbetet." Jag hoppas på så mycket lycka för honom också, och jag menar det med hela mitt hjärta och själ.

I går var jag göra pasta sallad i köket, lyssnar på David Gray station på Pandora. Barnen och snart-att-vara-ex var borta. En sval bris var på väg genom köket på en varm dag. Jag började sjunga högt och dansa till musik. Och jag kände en pirrande känsla av lycka. Bara en pirra, men det var det. Under det hela, jag har den minsta bit av hopp.

Om du gillade den här artikeln, chef över till att gilla vår Facebook Sida Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Lägg till din kommentar