Navigera Offentliga Härdsmältor När Dina Särskilda Behov Barn Är Inte Längre Ett 'Litet Barn'

Igår, Maura hade en härdsmälta i det offentliga.

Detta är inte nya för oss. När du har alla känslor och inte alltid ett sätt att kommunicera med dem, härdsmältor hända . Vanligtvis, om vi kan snabbt ta bort henne från situationen, hon kan lugna ner sig nästan direkt.

Tricket, igår, var att ta bort henne från situationen som krävs för att få henne ur den offentliga byggnad med bra akustik, vilket också innebar ner två trappor sedan rulltrappan var trasig, och över en gångbro.

Det var på sky bridge som det blev...intressant.

Jag hoppas att frisk luft skulle hjälpa henne lugn. Hon älskar sky bridge som det ger en fantastisk utsikt över allt. Istället, hon slutat snyfta lite mer. Vid denna punkt, Josh lade sin arm runt hennes midja och fick henne att gå framåt igen, även när hon höll dödsklagan.

Och sedan två väktare stoppade upp.

"Vi har hört en kvinna som skrek på sky bridge", sade de.

Vi gick in en runda i "vår dotter har särskilda behov, kan hon ha en härdsmälta, vi försöker bara att få henne till bilen, jag svär hon inte att bli kidnappad."

Vakterna direkt backas ner, bad om ursäkt när vi berättade för dem att vi är helt klarlagda, och erbjöd sig att hjälpa oss på något sätt. Två minuter senare var vi i vår bil, och Maura var lugnare. Två minuter in i garaget, och Maura var tillbaka till sitt vanliga jag.

Men det var ett ögonblick som verkligen slog mig — de sa att de hört en kvinna. De trodde att min dotter var en vuxen. Beviljas, hon är 5 fot 3 inches tall, vilket gör henne till något längre än mig. Men ändå, var hon sett en kvinna på första.

Gott folk, vi har skrivit på ett nytt område.

Samhället är mer accepterande av barn med funktionsnedsättning, särskilt om de är snyggt klädd, med ett leende och inspirerande på något sätt.

Samhället är mindre accepterande av vuxna med funktionsnedsättning.

Min dotter är förvandlas till en vuxen med ett funktionshinder.

Hon ser inte funktionshindrade. Även tittar på henne komma tillbaka från påfyllning av en drink i den andra natten på Five Guys, jag tittade på henne och insåg att, i de flesta, hon bara verkar lite krångligt, men inte som någon med ett funktionshinder.

När jag skrev vad som hänt på Facebook, mina vänner försökte hjälpa. "Du kan få henne till ett ID, eller ett ID-armband?" Jag kunde, men det hjälper inte riktigt göra henne synlig funktionsnedsättning till allmänheten.

Jag skulle nog skrika, "inte har något emot oss! Hon har kognitiva funktionsnedsättningar och ibland har hon inte övergången bra!" men du vet, jag är ganska upptagen på den tiden att bli outhärdlig.

Kanske kan jag få lite Bat-Signal, eller en signalpistol som skjuter iväg, så att folk vet att detta är inte vanliga men inte heller skrämmande.

Det är inte ett bra svar för detta. Det enda jag kan tänka på är att prata om det så att fler människor blir medvetna om, så att fler människor förstår vad som händer om min dotter är svårt att i det offentliga.

Eftersom att bli eremiter är inte ett alternativ.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar