Ledsen, Inte Ledsen: Mamma Till En Tonåring Version

Du började gymnasiet förra veckan. Du gick ifrån sista resan till skolan du skulle tillåta mig att ge dig, och du gick i gymnasiet gick jag med skor du ville titta på nya, men inte alltför ny, och klädd i skolans uniform jag kommer att tvätta varje vecka med tårar i mina ögon. Du var nervös, men skulle inte säga det, och jag var nervös och kunde inte inte säger det. Du gick på insidan ser ut som om du visste exakt vart man ska gå, och jag ville att parkera bilen, gå ut, och komma med dig för att se till att du fick varje klass på tiden. Du inte behöver mig, men jag behövde dig. Jag behöver att du behöver mig, men jag måste också säga att jag är ledsen.

Jag är ledsen att jag inte spara varje färg ark du gjorde i förskolan. Jag älskade din lilla krita repor och rynkor i papper från där du krossade den i handen på väg till samma baksätet som du bara klättrade. Jag är inte ledsen, men, som jag har fastnat för att rita som du gjorde i ditt sjunde klass vetenskap klass. Du hatar att rita, och jag älskade den du delar märkt på att hastigt ritad blomma. Att crazy lila iris får mig att gråta.

Jag är ledsen att jag inte höll mer fotografier av dig som en preteen. När jag har velat ta en bild, har du reagerade. Du bara hatar det så. Du ryser när du ser mig i capture mode, förföljer dig med mitt finger redo på avtryckaren. Jag är inte ledsen, att jag dock smugit sig att bilden av det du studerar. Du var ca 10 och hade din uppstoppade hunden bredvid dig. Det är inte den sista jag har sett av ol' hund, men det kan ha varit sista gången jag såg dig med honom, och jag fångade den. Jag ut som en.

Jag är ledsen att jag inte förstår varje låt som du tycker om. Jag är ännu mer ledsen för att jag inte gillar dem. Din är en musikalisk preferens att jag inte "får." Jag är "gammal" för dig, alla kanin öron och luft citat avsett. Jag älskar att du älskar det och att det gör dig glad. Din glada min lyckliga. Jag är inte ledsen, men, som jag fångade du nynnar "Reminiscing" av Little River Band. Jag är ännu mindre ledsen över att jag är den som hjälpt dig att räkna ut namnet på det när du frågade.

Jag är ledsen, de enda saker som jag skrev ner i din baby-boken var din vikt och födelsedag. Jag hade underbara avsikter att scrapbook mamma. Jag hade även klistermärken, tema papper och ett par par sicksack sax som skulle hjälpa mig att pryda fantastiska sidor för varje milstolpe. Istället, jag fick titta du når milstolpar. Jag kunde ha varit noga klistra lilla baby tossor på wellpapp gästbok sidor, men jag satt bredvid dig och din syster på golvet som du åt Cheerios av en röd plast skål titta på Pingu och att läsa ditt första ord, "igloo." Och för det, jag är inte ledsen.

Jag är ledsen att jag sätter hunden utanför så ofta. Jag lovade er en hund och fick en för dig, men jag var fel ute. Din upphetsning var värt varje minut av att städa upp håret, men även jag har gränser. Kroppsliga funktioner råkar vara bland dessa gränser. Jag är inte ledsen, men att jag antog att hund. Lizzie är en påminnelse varje dag om hur mycket man kan älska. Aldrig en dag utan att jag inte kan se att du älskar henne och prata med henne på samma sätt som du gjorde den dagen vi tog hem henne i det lilla gula filt.

Jag är ledsen att vi alltid verkar vara på glass. Du gillar verkligen det, och i själva verket, jag tror att du skulle älska det. Jag ska bara köpa aktier i Turner Mejeriprodukter. Det är ganska viktigt för mig också. Det kan vara en del av orsaken till vår brist, men jag avvika. Jag är inte ledsen att jag mata din glass vana och jag är den första att föreslå ett stopp på Dairy Queen. Om jag inte kan vara den som gör den dessert som gör dig glad, kan jag åtminstone vara den som överlämnar den till dig.

Jag är ledsen att jag klagar på om du tittar på Alla Älskar Raymond— i maraton sessioner och i en slinga för veckor på slutet. Jag har varje ord i minnet, och skratta spår även börjar att ljudet från scen till scen. Vi har sett det så mycket att du inte betalar uppmärksamhet till de ord som längre, du är nu att titta på för de motsägelser, och jag undrar om du kanske planerar att göra en egen Youtube-video av avvikelser. Jag är inte ledsen att jag introducerade dig till det, dock. Det gör dig att skratta. När du tittar på det, du får djup, från-the-gut skratta som innebär att du verkligen får skämt. Jag älskar att titta på dig att uppskatta humor. Du får inte skratta åt mig så som du gjorde från din bilbarnstol när jag skulle sjunga Den Wiggles sånger, men du skrattar med mig nu. Jag tror att jag bara skulle gilla det bättre.

Nu, du kommer i från gymnasiet varje eftermiddag. Du ser inte ut som att du har varit där, men jag vet att du har. Du ser ut som du har varit i baksätet på bilen släppa din Clifford boka på brädan eller försöker att passa din klibbiga sippy cup i mugghållaren utan min hjälp. Du ser ut som min lilla pojke, men du är en high school student. Ditt ansikte ser ut som det ansikte på alla de outvecklade bilder på alla mina nedlagda mobiltelefoner, men i dina ögon ser ut som ögonen på en ung man tänka på jobb och bilar. Dessa kommande fyra åren kommer att förändra dig, och det är jag ledsen för. Jag kommer inte vara ledsen för det tomma klippböcker och glass kartonger om. Nope. Inte för en minut. Du är glad, och min pojke är mitt lyckliga.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar