25 Saker Min Son Behöver Veta Innan Examen

När min son var förbereder för examen, han var upphetsad och glad och ser fram emot att vad han trott att livet skulle vara som en vuxen. Medan han drömmer om frihet, jag var upptagen med att göra denna lista över alla de saker jag orolig att jag skulle på något sätt glömt att lära honom. (Jag var också lämnar fläckar på sin bebis bilder och försöker övertyga honom att ha din Mamma homeschool du i college var helt normalt. Men, det är bara jag.)

1. Ta inte allt jag sagt till dig som ett faktum. Jag hade fel om vissa saker.

2. Ta inte för givet att allt jag sa var fel. Jag hade rätt om vissa saker.

3. Jag ljugit för dig – en hel del. Din hand kommer inte att flyga mindre om du håller det fönstret på ett fordon i rörelse, det är inget tandfen, och jag är inte alls säker på att det verkligen finns svältande barn i Kina som vill ha dina gröna bönor.

4. Ibland, men inte ofta, jag ville sälja dig. Jag skulle inte ha faktiskt har gjort det, men en gång i tiden gjorde jag undrar varför en frustrerad Mamma hade inte startat en e-Sälja-Ditt-Barn-bay hemsida.

5. Du har lärt mig så mycket som jag lärde dig. Jag hoppas att när du är en Pappa du kommer ihåg att lära dig från dina barn.

6. Det är verkligen viktigt att tugga med munnen stängd och hålla armbågarna på bordet. Dålig stil när man äter mat är en av de topp 10 tecken på dåligt föräldraskap.

7. Jag ska har kan du prata tillbaka mer. Jag var så fokuserad på att höja ett respektfullt barn. Jag är rädd för att jag inte spenderar tillräckligt med tid att lära er att stå upp för din tro, idéer och åsikter – även för människor i maktpositioner. Jag är ledsen om det. Se #1.

8. "Jag är ledsen" är inte ett magiskt suddgummi. Du gör brottet, som du gör.

9. Ta en dusch – även när du är trött. Din fru, arbetskamrater, vänner och barn kanske inte har mage att tala om för dig att du luktar som en get ibland. Kom ihåg att även när du inte kan lukta dig själv, alla andra kan. Du kanske tror att du aldrig kommer vara "den killen", men det är min upplevelse av att något händer ibland att få vuxna män att glömma vad de kände sig som tonåringar.

10. Längs samma linjer... tvätta dina händer efter att ha undersökt badrum och aldrig lita på (eller skaka hand med någon som inte gör det.

11. Kämpa för det som är rätt. Du är på väg in i världen som en vuxen vit hane. Tyvärr, som ska göra det lättare att trampa på andras rättigheter. Inte.

12. Hur man behandlar sin mamma är en bra indikation på hur han kommer att behandla sin fru. Sluta hota med att lägga mig i ett hem.

13. Alltid veta att jag har en stege och jag är inte rädd för att använda det. Det kommer att vara en stund i ditt liv när du är så arg på en kvinna, du kan kortfattat har lust att smälla till henne. Jag tror att jag har tagit upp en man som aldrig skulle göra en sådan sak. Men du bör veta att om ni någonsin ge efter för den känslan, jag kommer ta med mig min stege där du är, klättra upp för att se dig torget i ögonen, och slå färska fan rätt ut av er. Även om jag är åttio.

14. Du är smart. Jag är klokt. Du kommer att vara klokt att en dag också. Låt oss diskutera skillnaden när du fyller fyrtio.

15. Någon kommer att bryta ditt hjärta. När de gör, du kommer att känna smärta så hemskt, din Mamma kan inte ens förklara det för dig nu. Du tror att ingen någonsin har ont som förut, och aldrig kommer igen. Du kommer att berätta för dig att något är fel med dig, och om du bara var bättre, de vill ha dig tillbaka. Det är en lögn, Son. Varje människa har varit där, det är inte för att du är bristfälliga, och det blir bättre. Helt, 100% bättre.

16. Ät inte för mycket skräpmat. Läkemedel för att åtgärda problemen i morgon att Sonic cheeseburgare skapar idag kommer att göra dig till en man som inte kan svara på hans fru – och jag pratar inte om att svara henne när hon frågar dig vad du vill titta på TV.

17. Att vara modig. Det är inte bara för soldater något mer. Det betyder inte att du aldrig är rädd. Det innebär att du är rädd och du gör vad som är nödvändigt i alla fall.

18. Inte sms: a och köra och inte åka med någon som faktiskt gör det. Det är självisk, det är dumt, det är arrogant, och det är hatiskt.

19. När du gör tvättservice, ta det lugnt på temp. Kallt vatten är alltid ett säkert kort, och om du torka dina t-shirts på hög värme, kommer du att se ut som du shirt-kapade ett litet barn.

20. Jag är inte genom att göra fel med dig. Jag kommer att erbjuda rådgivning när du inte vill det. Jag kommer att berätta för dig och inte för att tala till mig i "den tonen." Jag kommer att hålla näsan där den inte hör hemma. Jag kommer att ställa frågor som ingen av min verksamhet. Det kommer att vara lätt för dig att vara ovänlig mot mig i dessa stunder, så ber jag dig att vänligen kom ihåg att det alla kommer från kärleken och från en önskan att dela med mig av mina surt förvärvade erfarenhet av livet med dig. Jag lovar att försöka hårt för att hålla dessa misstag till ett minimum. Jag skulle be dig att du försöker komma ihåg att jag fortfarande är din Mamma.

21. Aktien. Gå aldrig till sängs med en full mage när det är någon omkring dig som är hungrig.

22. Det finns inget du kan göra som kommer att skilja dig från din Mamma är kärlek. Jag kan vara arg på dig, eller besviken på dig, eller skada av dina handlingar. Men det är inte möjligt för mig att sluta älska dig.

23. Skratt är lika nödvändigt som mat. Se till att du får minst 3 portioner per dag, och skratta tills du skjuta vätska ur näsan oftare än du tror är anständigt.

24. Gråt är friska, även för män. Vissa människor kan inte hålla med. De kommer att vara fel.

25. Jag kommer att dö. Medan jag planerar på att skjuta upp denna händelse till sista stund, det kommer att hända trots mina ansträngningar. När den gör det, vet att detta ... du och din syster var absolut älskar mitt liv. När jag ställde den på andra sidan för att ge mitt cv för ingång, det kommer bara att finnas två poster – hennes namn och din. Aldrig undra om jag visste hur mycket du älskade mig. Det gör jag. (Även när du är inte helt säker på att du gör det.)

Relaterade inlägg: 25 Anledningar till att jag är Glad att Mina Barn Har Vuxit Upp

ADVERT

Lägg till din kommentar