Ett Brev till Min Son Om Hans blivande frus Graviditet

Käre Son,

Det kommer att komma en tid när du och din fru kan vara på väg in i mitt uppe i att skapa ett barn. Det är min stora önskan att dela med er alla visdom av den mest mirakulösa och irriterande resa du och din fru någonsin kommer att bestå, erfarenhet och omfamna.

Läs dessa tips mycket försiktigt och mycket långsamt. Sedan memorera dem. Sedan håller dem i din plånbok som referens när du befinner dig i en akut situation. Jag kan inte täcka alla av de frågor som din fru erfarenheter, eftersom varje kvinna är olika. Jag kommer dock att lyfta fram de frågor som jag anser är av stor betydelse för din vackra fru. Du kommer att behöva sådana råd, som du inleda detta nya äventyr av existens i att bli förälder...

Du har förlorat din hustru, och du kommer aldrig att hitta den kvinna du gift igen. Graviditet ändringar kvinnor. TID. Du måste tycka att det är djupt i ditt hjärta att acceptera detta och stödja henne. Du måste också hitta ett sätt att ändra med hennes. Hon kommer att förvandla på en daglig basis, och inom några timmar eller minuter kommer du inte att känna den kvinna du gift. Dessa justeringar av äktenskap är grooming för en grundläggande förändring i din äkta lycka. Två mycket kraftfulla saker som kommer att styra hennes handlingar, tankar och känslor: 1. Hennes hormonella svängningar och 2. Hennes desperat behöver för att överleva. Du kommer ALDRIG att förstå detta, så kan du inte berätta för henne att du förstår. Inte du vågar.

Hon kommer glömma bort allt som är rationellt.

Hon kommer att behöva udda val av livsmedel och kommer att kräva dem omedelbart.

Hon kommer att bli arg och ledsen och glad på samma gång.

Hon hittar ofta sig själv i ett tillstånd av framtida planeringen av terror.

Hon kommer att vara självisk och tror att det finns inget viktigare än hennes och hennes växande barnet.

Hon kommer att gråta, en hel del.

Hon kommer att bli irriterad på de minsta saker.

Hon kommer att hata dig och älskar dig och flippa ut ganska ofta.

Hon kommer att sätta dig andra barnet för resten av ditt liv.

Jag är ledsen att dela det att hennes kropp kommer att förändras också. Hennes vikt kommer att gå upp, som du förväntar dig, men vikten kommer inte bara vara där barnet är. INTE erkänna detta! Bara gratulera henne, även om hon biter tillbaka.

Hon kommer att ha följande fysiska problem (men inte begränsat till): Huvudvärk, ryggsmärtor, ömhet i brösten, kraftigt illamående, kramper och växande smärta, förstoppning, total trötthet, kramp i benen, hud problem, åderbråck, svullnad (var som helst), ömma tandkött, konstant hunger, och komplett sömnlöshet.

Hemorrojder. De kommer att bo med henne.

Hennes oh-så-anbud, yppiga bröst är tabu om hon säger så. (Kanske för ett bra några år, om hon sjuksköterskor.)

Eftersom graviditeten fortsätter, hon kan bli värre.

Det är upp till DIG att klara en tid och inte tröttna på att sköta hennes påhitt. Jag har aldrig riktigt upplevt den där "comfort mitten av trimestern zon" så räkna inte med det. Hon kommer att behöva den högsta av underhåll under hela graviditeten. Snälla, se till att hon är din prioritet! Du måste kliva upp och vara rationell, sund, stabil en. Det är upp till dig...Under denna nio månad graviditetsdiabetes tid, på något sätt, form, eller form får man klaga på något.

Här är de största exemplen på när din pappa lyste:

När han pratade ner mig från min känslomässiga avsats, som jag var övertygad om att han hade en affär med en kvinna på jobbet som kunde bära högklackat. Han fortsatte att tålmodigt bekräfta att detta var i själva verket inte är sant, samtidigt som jag snyftade.

När han höll mitt hår tillbaka medan jag kräktes våldsamt.

När han stannade uppe med mig hela natten, bara för att få smärtan att försvinna på morgonen. (Precis i tid för arbete)

När han hoppade ner, varje gång jag sa MAT.

När han inte berätta för mig hur hemsk "där nere" såg och älskade mig precis samma. (Se: Saker jag önskar att din pappa gjorde.)

När han exemplifieras stort tålamod, uthållighet och tolerans för varje steg på vägen...när han var där. (Let ' s face it, du får raster hon inte. Kom ihåg det.)

När han kom hem en nyckfullt dag, med munkar och prästkragar.

Saker jag önskar att din pappa hade gjort:

Bar graviditet.

Berättade för mig när min rakade bikinilinjen var mindre. Du ser, din fru kommer inte att kunna se sig själv "där nere" med henne senare månader. Det är när gissningar som händer i duschen. Efter att jag räddat din syster, till min förvåning... jag hittade en skog och en öken allt på ett ställe. (Jag vet att det är pinsamt att du, och för att jag är ledsen.)

Gått till arbete för oss båda, eftersom förpackning 5 matkassar en dag full av mat för att gå till jobbet var ganska arbetsamt. För att inte nämna, vissa morgnar jag kunde inte få bort köksgolvet. Höll mitt hår tillbaka VARJE gång jag kräktes. Inte riktigt rättvist för honom, men fan jag ville att han skulle "gå före" med mig varje gång.

Kom hem med mer munkar...och prästkragar.

Son, om du kom ihåg någonting av detta brev... vet hennes favorit mat och hennes favorit blommor. (Båda kan förändras på ett ögonblick.) Och ta hem dem regelbundet.

Lycka till. Kärlek,

Morsan.

Relaterade inlägg: 10 Sätt att Pissa Bort en Gravid Kvinna

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar