Varför En Del Kvinnor Vill Ha Sex Mer När De Har Sin Tid

"Varje enskild period, jag märker att jag är så kåt," en av mina vänner berättar för mig.

"Jag har varit så sedan jag var tonåring och jag var alltid skäms för det, men nu ska jag omfamna det," säger min andra vän. "Definitivt en upp till PMS!"

Period sex är inte något de flesta av oss diskutera öppet, men låt mig säga dig, det är definitivt "en sak." En snabb undersökning av mina goda vänner har bekräftat detta. Och en snabb google-sökning kommer att dra upp flera artiklar och råd kolumner som talar för att samma fenomen.

Du kanske känner annorlunda (det är bra också), men många kvinnor befinner sig kåtare när Moster Flo gör sin månatliga besök. Många agerar på det. Och det är tydligen heta AF.

Det säger sig självt att våra menstruationscykeln har en effekt på vårt kön enheter, åtminstone för de flesta av oss. Oftast är det under ägglossningen som våra kön enheter går på högvarv. Ökad östrogen och alla som hala väta gör oss startklara. Plus, det är hela biologiska imperativ inbyggd i det faktum att vi kan fortplanta sig under den tiden.

Så, vad händer under våra perioder som förvandlar oss till kåta djur?

Det kan vara en hormonell komponent där också, Nicole Ungtjur, en OB/GYN från Texas, berättar Refinery29 . Tjuren säger att i veckan innan mensen, alla dina hormoner är för låg (vilket kan medföra en minskning i sexlusten). Dock, när din tid kommer du att uppleva en liten ökning av testosteron (det manliga könshormonet), som kanske står för den uppgång i libido.

Tjuren säger den ökade smörjning av din tid, tillsammans med det faktum att du är mindre benägna att bli gravid medan du är på din tid, kan bidra med för. (Obs: Du kan bli gravid när du har mens, så använd skydd för att vara 100% säker.)

Min personliga teori är att, i tillägg till vad hormonella förändringar som du kan uppleva, det faktum att det är tyngdkänsla, svullnad, och trycket från dina svullna livmodern också bara gör allt mer känslig och mogen för nöjes skull. Lägg till i bonus att kvinnliga orgasmer kan lindra kramper också, och du är i näringslivet.

OK, OK. Jag vet vad din brännande fråga är ... Vad röran?!

Detta är definitivt en av de saker som oftast hindrar mig från att agera på mina impulser under min tid. Som en upptagen fru och mamma, det är inte som en behöver en jäkla sak att städa upp.

Men kvinnor som har sex regelbundet på sin tid att hitta sina vägar, och det slutar inte vara en big deal alls.

En av mina vänner säger att hon inte har något emot blod och bara plops ner en handduk under akten. En annan vän bara inte ha samlag sedan, men minnen till oral och anal. Och en annan av mina vänner väljer att inte få intim med sin partner, utan snarare med sin trogna vibrator.

Det är också en utmärkt tid för dusch sex.

Att använda en tampong eller menstrual cup och koncentrera sig på klitoris området är ett annat bra alternativ.

Det handlar om att göra vad som fungerar för dig, amiright ?

Alla som sagt, det är definitivt ett tabu kring period sex. Jag är säker på att några av er som läser detta är inställsam och munkavle vid tanken på att menstruationsblod och sex blanda i någon form. Medan dina egna personliga preferenser är bra, det är definitivt på tiden att vi lämnat våra bedömningar vid dörren för saker som detta.

Kvinnor som vill ha sex under sina perioder är inte konstigt. De är inte smutsig eller hedonistisk. De bara gillar vad de vill och vad vi behöver mer av är kvinnor inte skulle skämmas för att ange sina behov och önskningar – i sovrummet, och i alla delar av livet.

Period sex i sig inte är grov. Menstruation och menstruationsblod är naturliga. Och ja, det kan bli rörigt AF, men det är ingenting orent om det.

Så, ja, vissa kvinnor är kåta som fan under sina perioder. Det är normalt. Det är coolt. Och jag har hört via ryktesvägen att perioden orgasmer är bomben. Gimme .

ADVERT

Lägg till din kommentar