20 Färdigheter Vår Barnvakt Måste Ha

Jag har aldrig anlitat en barnvakt. Ibland, jag skall gå till rätta med vansinne och övertyga min mor-in-law att ta mina barn för några timmar så att jag kan dra mina stackars utmattade man ut för en dag-natt. Detta är en ovanlig händelse för en mängd olika skäl, men främst för att det är något om att vara på far-och morföräldrars hus ger mina barn en falsk känsla av frihet från hövlighet.

Jag bestämde mig för att det är hög tid att anlita hjälp. Jag vill ha en magisk på kortnummer som när man trycker kommer att kalla en magisk figur som kan på ett tillförlitligt sätt och på ett ansvarsfullt sätt vaka över mina barn (och hus) för ett par timmar åt gången.

Om jag var tvungen att skapa en annons som det kan se ut så här:

VILLE: Barnvakt På begäran

Stay-at-home-mamma till två vilda hedningar under fem år söker en mångsidig professionell barnomsorg leverantör. Måste ha en tillförlitlig bil och villighet att pendla på den läskigaste och minst underhållna vägar på landsbygden någonsin stött på. Ett glatt sinnelag och flexibla karaktär krävs. Ersättning kommer att förhandlas fram som bygger på erfarenhet.

Önskvärd Kompetens:

1. Förmåga att ta ett slag (eller Kung-Fu-spark.)

2. Kan jonglera med motorsågar samtidigt som spottar eldbollar i poolen.

3. Talar flytande Gnälla-ese, Sass-Mun, och Mamma-Röst.

4. Har talang för det Onda Mom Bländning.

5. En vilja att vara en domare för att jaga spel, super hero hoppa från soffan spel och klättra på hunden och skrika YEEE HAW!! spel.

6. Har inga etiska problem med att ljuga för barnen för att få dem att äta sin middag (du kommer att krympa om du inte!), borsta tänderna (dina tänder kommer att falla ut om du inte!), eller gå till sängs (din hjärna kommer att glömma att den gillar choklad om du inte...åh, vänta, bör du helt stanna upp så jag kan äta din choklad!)

7. Vet hur man flyga eller springa snabbare än en Gepard.

8. Kan rapa alfabetet.

9. Kan tala på rim eller en sång eller i ett högt tonläge och skrikig röst som gör att hunden springa och gömma sig i badrummet.

10. Kommer att förbli lugn efter att ha ställt samma fråga 53 gånger i rad.

11. Kan hantera titta på filmen Frysta (öronproppar är i matsalen intill vin...uppenbarligen inte dricka vin, det är mitt.)

12. Är bästa vänner med Elmo, Caillou, Peppa Gris, eller några andra djupt irriterande barns TV eller bok karaktär.

13. Övre organ styrka ett måste som du kommer sannolikt att vara dinglande två barn från dina axlar eller armar vid varje given tidpunkt. Dessutom kan de klättra du som ett träd.

14. Inte blåmärke enkelt, ta barn spektakel personligen, och kan hålla masken när den fyra-åriga berättar att hans bajs är större än din.

15. Kan helt hantera min 8 telefonsamtal för att bara checka in eller min mor-in-law att ringa och prata i 30 minuter medan du försöker ditt bästa för att inte förlora mina barn (eller din skit.)

16. Andetag som inte luktar lök.

17. Fis tävlingar inte förolämpa dig.

18. Kan läsa samma barnens berättelse om och om igen utan att gå stel.

19. Är villig att arbeta kvällar och helger.

20. Kommer inte att ta illa upp när det tar mig en extra 45 minuter att lämna eftersom jag uppenbarligen andra gissa mig själv för att anställa dig i första hand.

Detta är en helt rimlig lista... rätt? Vad är på din listan?

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar