Att Den Enda Kvinna Som Har Gett Upp På Relationer — Men Ändå Vill Ha En

Att den enda kvinna som har helt gett upp om dejting och relationer, men har fortfarande en längtan efter en partner: jag vill berätta något. Jag kan inte vara i dina skor i denna stund eftersom jag nu är gift, men jag var en gång ständigt enda. Jag gav upp. Jag visste inte ens gå ut och försök att träffa någon. Jag var klar.

Jag var singel i många år i min sena 20-talet och början av 30-talet. Jag önskar att jag kunde säga att det beror på att mina krav var för höga, men det var det inte. Jag visste inte ens lära sig hur man har standarder tills jag redan hade gjort en fruktansvärd relation beslutet efter det andra.

Det är okej att inte vilja vara i ett förhållande eller inte vill ta itu med röran att relationer är ibland. Om du är rockin' inre liv och vill njuta av det i många år framöver — mer makt till dig. Men om du är fortfarande singel och du önskar att du hade någon, jag är här för att berätta att det inte är omöjligt, även om det verkar som om du kommer att vara ensam för alltid.

Det finns en teori att om du vill ha en långsiktig relation med någon som du har för att "slå sig." Men vad betyder det egentligen? Betyder det att du måste sänka dina krav för att vilja ha en snäll, engagerad person som älskar dig? Nej. Betyder det att du kanske måste stå ut med någon som är konstiga vanor eller udda intressen?

Faktiskt, JA.

Jag är inte den perfekta partnern. Jag är lynnig, jag är rörigt, och jag är lite av ett kontroll freak till att börja med. Jag har gjort några mycket olyckligt förhållande val i mitt liv. Jag gifte mig med en missbrukande person som var beroende av droger — så småningom skilsmässa. Efter att jag slutade att ha en affär med en gift man som också var kränkande. Sedan försökte jag min hand på online dating men inte hittar någon som passar in i vad jag trodde att jag ville.

Onödigt att säga, jag var definitivt ifrågasättas i de romanska institutionen. Jag trodde inte att jag förtjänade bättre än vad jag väljer. Och jag betalade en brant pris. Jag har förlorat värdefull tid och hoppet om att jag någonsin skulle hitta en partner i livet som verkligen brydde sig om mig.

Jag trodde att jag var ämnad att vara ensam. Jag trodde det var något fel med mig — ett fel som hindrade mig från att ha nöjda relationer med friska individer. I verkligheten, att jag bara behövde återställa mina förväntningar och lära sig att vara frisk och funktionell på min första egna.

Vi är alla bristfälliga på så många sätt. Någon som du kan tycka är mindre attraktiva än du, mindre intelligent än du, eller ännu mindre "tillsammans" än att du kan ha några problem att hitta en kärleksfull partner. Det handlar inte om det. Du kan vara den mest medkännande, roliga, framgångsrika, önskvärt, välorganiserad person på jorden och fortfarande inte hittar en partner.

Är det du? Är det dem?

Tja, det är lite av båda. Alla har något att gå på som hindrar deras möjligheter att öppna upp för en potentiell kärlek intresse. Vissa människor har förtroende problem som måste övervinnas. Vissa människor har problem med att kommunicera sina behov ordentligt och måste arbeta hårdare på det. Vissa människor har hållits på en mycket specifik uppsättning av förväntningar på en perfekt partner som de kan behöva för att låta gå av — åtminstone en liten bit.

Om du verkligen vill hitta en långsiktig partner, kan du stå ut med vissa initiala obehag. Du kan prata om dina känslor när du inte vill. Du måste kanske kompromissa på vissa förväntningar du har gjort med dig. Du kan ha att göra med verkligheten i någon egenheter.

Det kommer aldrig att bli perfekt tid. Det kommer aldrig att vara den perfekta personen. Visst, om du aldrig lämna ditt hus eller träffa någon utanför din bubbla kan det aldrig hända alls. Få dig ur din "comfort zone". Få komma ut i världen. Om du inte vill göra det, försök då med en seriös dejtingsajt.

Vad du tror att du vill ha i en partner kan inte vara den bästa eller mest hälsosamma valet för dig. Att vara öppen. Min nuvarande partner passade inte min "typ" på alla, men att gå på en dejt med honom slutade att vara den bästa möjlighet jag någonsin ägt.

Jag säger inte att du "lösa." Jag säger dig att om du vill hitta en person att ha en relation med som bryr dig om ditt välbefinnande, tack för dina framgångar i livet, och verkligen älskar dig — du kommer inte bara behöver för att lära sig att acceptera sina brister precis som du vill ha din accepteras, men du kan också ha att helt enkelt ta en chans.

ADVERT

Lägg till din kommentar