För att Få ut Mer av Livet, Vi Behöver Göra Mindre — Så Låt oss Klara Våra Kalendrar Nu

För några år sedan, Amazon räddade mitt liv. Nej, det var inte för att de var sjöfarten en mängd av nöt, smör och multigrain kex till mitt hus för att upprätthålla mitt liv och mina barn. Inte heller var det för att jag någonsin var så tacksam över att kunna bevara det som var kvar av min mentala hälsa genom att kunna handla födelsedagspresenter från min soffa. Vid 2 på morgonen Medan du tittar på Bravo nätverk. Jag hjärta dig så hårt Jeff Bezos, men jag avvika.

Var det därför, enligt min sökning och shopping trender, Amazon så kärleksfullt föreslog för några boktitlar jag "kan njuta av." Och alla som hade något gemensamt: Förenkla mitt liv .

Hur var det att min egen make / maka, alla mina närmaste väninnor, och även min egen läkare inte har kunnat diagnostisera och åtgärda min mentala sjukdomar, men ett slumpmässigt shopping algoritm gjorde?

Lugn, lugnande titlar och solnedgång-omfattas bokomslag var svävande över min skärm hela predikan och föreslår samma filosofi: att ha mer, du behöver göra mindre . Och enligt deras försäljning ranking och 5-stjärniga recensioner, jag var inte ensam i desperat greppa för en bok att ge mig tillstånd att tömma min kalender och ta tillbaka mitt liv. Även cliched undertexter talade till mig — "Inget att Bevisa" att "Lämna Bakom Desperata för ett Enklare, Mer Själfulla Sätt att Leva," och "Små Ögonblick som Lever i en Snabbt föränderlig Värld."

Vänta, nu är det faktiskt okej att göra mindre? Vad som om min högpresterande Gen X motsvarigheter? Det är vi som har tillbringat de senaste 15 åren och försöker att höja Ivy League-bunden barn, öva medveten om attachment parenting medan puréeing ekologiska rödbetor, och att vara tvångsmässigt tillgängliga och närvarande (och perfekta) i livet för våra barn (och samhällen, skolor, karriärer, utökade familjer).

Har vi alla drabbats föräldraskap väggen samtidigt, kom bara att inse i vår konsumtion och förbittring att vad som verkligen kommer att göra oss lyckliga och tillfreds är inte kalendrar full tid sugande skyldigheter, men hjärtan och själar full av vanliga enkla stunder med våra familjer?

Efter sluka en handfull av "att göra mindre och vara mer" böcker som föreslogs till mig och hitta mig själv mer innehåll och lugnare än jag varit på flera år, ville jag ge min "Sluta med allt du gör för att bli lyckligare" vittnesbörd för alla jag träffade, särskilt de unga mammor som tillbringade sina dagar att tro att de var aldrig tillräckligt.

De som var oavbrutet volontärarbete, att arbeta extra timmar som aldrig skulle vara uppskattat, och inställningen vansinnigt hög föräldraskap och familj standarder de skulle aldrig någonsin kunna möta. De vars självkänsla var i ständig förändring och som var för evigt slösa bort hjärnceller på att jämföra sig till andra. De som föll ner i sängen på kvällen och känna sig helt åt och rädda för att göra det igen i morgon, istället för att vara nöjd med hur dagen gick och faktiskt ser fram emot i morgon.

När du inte vill göra i morgon, du behöver för att på allvar fundera över hur du gjorde idag .

Det finns ett gammalt ordspråk som går så här: "Det som du tittar på, kommer du att bli." Och eftersom vi ofta stirrar på fel saker, vi är ute och går bollar av stress. Våra magar, attityd och tålamod för evigt i knop och vår glädje helt zapped.

Moms, vänligen ta med din blick av ett liv i ouppnåeligt resultat. Stänger av petite kropp storlekar, monogram och färskpressad barn, one-pot fantastiska middagar från gräsätande nötkött och spält nudlar, och fullmatade kalendrar som ständigt tar ut pengar från ditt liv och inte göra någon positiv inlåning. Du behöver inte tillstånd från vem som helst för att befria dig själv från skyldigheter som inte fylla ditt hjärta och själ hela tiden.

Blick på de saker som är eviga: din partner och dina barn — för att inte grannarna nyrenoverade kök eller giftiga vän som du bara inte kan få ur huvudet. Minska ditt liv kalender till någon som är full av faktiska livet inte skräck och spänning.

Du kommer inte tro hur coolt liv är när du börjar att se fram emot ditt morgondagens, inte rädda för dem.

ADVERT

Lägg till din kommentar