Simone Biles Öppnar Om Sexuella Övergrepp Under Kraftfull Intervju

Simone Biles fick candid om depression och sexuella övergrepp

Os-guldmedaljören Simone Biles gav ett kraftfullt, smärtsamt intervju om den emotionella turbulensen hon gick igenom efter att ha sexuella övergrepp av tidigare lag läkaren Larry Nassar. Vid ett senare samtal med Priyanka Chopra, öppnade hon upp om depression och förnekande hon behandlas efter den traumatiska upplevelsen.

Chopra satte sig ner med Biles för sin nya YouTube-serien Om Jag Skulle Berätta En Sak som har samtal med inspirerande kvinnor. Den 22-åriga gymnasten fick mycket uppriktiga och personliga med Chopra om Larry Nassar, lagets läkare som sexuellt utnyttjad mer än 160 kvinnor . Hon förklarade att det tog en stund att komma till insikt om att hon själv hade varit utsatt för övergrepp.

"Det var en gång frågade jag min vän och jag ringde henne och jag frågade henne definitionen av "sexuella övergrepp" eftersom några av mina andra vänner, de hade haft det värre än mig," Biles förklaras. "Hon sade," Om han gjorde det och att du har blivit sexuellt utnyttjad.' Jag borstade bort det, och jag var som, " Nej, jag är inte villig att lägga ut det för hela världen att se. De kommer inte att se Simone de gymnast. De kommer att se Simone som en överlevare av sexuella övergrepp.'"

Gymnasten bestämde sig för att "begrava" erfarenhet och föll i depression. "Jag har aldrig lämnat mitt rum. Jag sov hela tiden och jag berättade en av mina advokater, sade jag, "jag sover hela tiden eftersom det är det närmaste till döden, "" Biles återkallas.

I januari förra året bestämde hon sig för att hon var redo för att lägga till sitt namn på listan över de kvinnor Nassar hade missbrukat.

"De flesta av er känner mig som en glad, fnittrig, och energisk tjej. Men på sistone ... jag har känt mig lite trasig och ju mer jag försöker stänga av rösten i mitt huvud högre det skrik. Jag är inte rädd för att berätta min historia längre" hon skrev i ett rörligt uttalande på Twitter . "Jag är också en av de många överlevande som blev sexuellt utnyttjad av Larry Nassar."

"Alltför länge har jag frågat mig själv" Var jag för naiv? Var det mitt fel?' Nu vet jag svaren på dessa frågor. Nej. Nej, det var inte mitt fel. Nej, jag kommer inte och ska inte bära skuld som hör till Larry Nassar, USAG [USA Gymnastik], och andra."

Biles sa Chopra att dela sin berättelse med världen definitivt inte lätt, men hon hoppades att tala ut skulle hjälpa andra unga tjejer. Hon sade att den viktigaste lärdomen hon lärt sig från hela denna hemska pärs var kraften av risktagande.

"Jag tog en hel del risker, och jag gjorde saker som skrämde mig," Biles sagt. "Den fick mig att inse vem jag var som person."

Om du eller någon du känner skulle vilja tala med en utbildad professionell om sexuella övergrepp, RAINN har en gratis 24/7 hotline: 800.656.HOPPAS.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar