Ett Tackbrev Till Simone Biles, För Att Inspirera De " Små " Flickor

Kära Simone Biles,

Min dotter skulle skriva till dig själv, men hon är 5 och fortfarande lära sig den senare bokstäver i alfabetet. Du är förmodligen bara början för att verkligen förstå vad det är att vara en av de mest berömda människor på planeten. Jag ville bara berätta för dig hur mycket du betyder för en liten flicka.

Juniper föddes vid 23 veckor . Det är knappt halvvägs genom graviditeten. Hon vägde drygt ett kilo och tillbringade 196 dagar i en neonatal intensivvårdsavdelning. Hon var inte förväntas leva eller promenad. Hon var den minsta jag någonsin sett, och den starkaste. Hon hängde på, trots att hon inte kunde se att hennes ögon var smält stänga.

Trots att det var månader tills hon upplevt något men nålen pinnar och isolering och smärta, något inom henne fick henne att kämpa för ett liv hon inte kunde föreställa sig. Hon lärde mig många saker, men den första var som hon var på hennes rå kärna.

Hon började med gymnastik vid 2, eftersom som du, hon bara kunde aldrig hålla ändå. Hon har någon form av galen preemie övre organ styrka och ett förskolebarn är bristen på samordning. Hon går på hennes händer. Hon lanserar sig av varje yta som hon kan nå. Hon flyger, hon faller, hon studsar upp, hon skrattar, hon gör det igen.

"Titta", säger hon. "Du kan vara galen, men det kan vara fantastiskt."

Kelley Benham Franska

Juniper, 2015

Hon är liten, och vid hennes ålder som verkligen betyder något . "När ska jag bli stor?" frågar hon i sin lilla röst. Sanningen är att läkarna säger att hon kommer alltid att vara liten. De säger att hon inte kommer att nå 5 meter.

Kelley Benham Franska

Juniper är första dagen i förskolan, 2014

Jag har sett barnen på skolan kallar henne en baby och berätta för henne att hon är för liten för att leka med dem. Hon försöker att vara modig. En dag, att hon på något sätt klättrat upp till toppen av trädet på skolgården. Hon tittade ner på den större barn, en del hela foten längre.

"Kan du klättra gillar detta," sade hon, "när du är stor som jag."

Jag var stolt över henne den dagen, men hennes djärvhet håller inte. Vissa nätter hon gråter för att hon vill vara stor.

När vi hittade dig på YouTube för några månader sedan, något skiftat. Hon började att se sig själv på ett nytt sätt.

"Är Simone Biles lite som mig?" Juniper frågade.

"Ja," sade jag. "Hon är precis som du."

"Hon är bättre än mig på gymnastik," sade hon. Och sedan tänkte hon om det. "Det är okej."

Varje kväll, vi har varit titta på video i "Den Bästa Tjejen i Världen." Vi talar om hårt arbete och praktik och självförtroende och styrka. Nu ska jag låta henne stanna upp för att se dig i Os. När du bekänt dina golv rutin och avgjorde guld medalj, Juniper höjden av soffan och skrek.

Du har hjälpt henne att motverka ett av de mest kraftfulla krafter på jorden: dom andra tjejerna . Du har hjälpt henne att se vad som är möjligt. Du har hjälpt henne att komma ihåg hur stark hon är, i sin kärna.

På skärmen, kameran åtdragna på ditt leende.

"Hon tittar på mig," Juniper sagt. "Hon ser mig?"

Jag hade inte hjärta att tala om för henne var det bara TV.

Hon ritade en bild av dig. Jag antar att hon tycker jag kan bara lämna den till dig, genom skärmen.

Här är det, med all kärlek och tack.

Enbär Franska, 5 År

ADVERT

Lägg till din kommentar