Trottoaren Krita Och Bubblor: Bokstavligen Bara Saker Ett Barn Behöver För Våren Och Sommaren

Och kanske lite popsicles.

Popsicles är också ett måste. Ta bara tag i den stora påsen från frysen avsnitt.

Förutom popsicles, detta är vad jag gör för att förbereda sig för soliga (eller sunny-ish) väder:

1. Köp Trottoaren Krita i Bulk

Ja, detta är en sak. Trottoaren krita går lätt sönder, eller blir lämnade utanför och smular sönder den i småbitar. Dina barn tycker om att dela det med sina kompisar, eller så har de en favorit färg som de gillar att använda det uteslutande. Eller att de vill dra 4,000 dinosaurier och hopscotch spel. Jag gillar inte att köra ut, så Jag bara köpa denna massiva box och vi har mycket att dela med vänner och alla får ha sin favorit färg. Jag håller låda av deras räckvidd och bara fyller upp en hink som behövs.

2. Köp en Massiv Behållare av Bubbla Lösning

Jag gillar inte den billigaste grejer — jag måste vara ärlig. Inte alla bubble lösning är skapade lika. Och ja, jag vet att det är ett recept på Pinterest som alla håller sig dela, men det handlar om en 0,0% chans att jag kommer att göra hemmagjord bubblor. Jag kan inte tro att det är ännu en sak.

Vad jag kan tro är en sak? Denna no-spill bubbla hink. Så jag antar att tekniskt behöver du tre saker. Förlåt. Du fyller upp det, det är tre stavar att gå runt (eller om du beställer fler än en, om du har mer än tre bubbla blowers), och det är ingen som gråter i minst 15 minuter. Barnen kan tippa denna sak hela vägen över, sparka den, och även transportera den i bilen utan att en enda spill. Jag vet detta eftersom alla dessa saker har hänt i våra hus.

Den enda sak? När du refill, se till att torka av kanten på hinken, så att det inte gum upp med torkad, klibbiga bubbla lösning som kan göra det svårare att öppna.

Så, köpa dessa saker så fort som möjligt, för att sedan skicka dessa barn utanför — e ven om du har för att jaga de små, bryta upp argument, och kontrollera porten 100 gånger för att se till att hunden inte fly igen. Eftersom bara när du känner för alla är verkligen förlora deras skit (inklusive dig), du börjar passerar ut den popsicles. Popsicles lösa allt.

Detta inlägg innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att vi får en liten del av försäljningen om du gör ett köp via denna länk.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar