Jag är Trött på att Vara Trött: Det är Dags Att Göra En Förändring

Jag minns min första diet, jag var tio. Fram till den punkten, att min kropp var något som tog mig till ställen och gjorde saker — två ben som drev pedaler på cykeln och två armar som tog tag i trädet grenar att klättra på. Men när min mamma introducerade en falsk choklad slam att tygla min pudginess runt kanterna, min kropp blev en sak, som läxor, som jag behövde för att ständigt arbeta med och underhålla. Och, om jag är ärlig, hatar.

När jag ser tillbaka på det oskyldiga tio-årig flicka, jag önskar att ingen skulle ha ingripit för att ge mig något. Skulle jag känna mig hel nu? Skulle jag har spenderat mindre tid på att aktivt beröva mig av roliga saker som att simma med mina vänner när jag var tonåring? Skulle jag ha gjort det genom college utan att tänka på det bästa sättet att passa in var att stanna hungrig? Skulle jag nu stirrar ner medelåldern på en hälsosam vikt om jag inte alltid återgå till min grundinställning som döljer mina känslor med mat?

Medan jag har gjort på den inre, personliga arbete det tar att inse att det finns inget faktiskt fel med mig, jag är kvar med en kropp som måste finna sin glädje igen vilket är varför jag gå Viktväktarna .

Om ett decennium sedan jag var aktiv i Viktväktarna medlem som deltog i möten, övernattningar gå runt mitt kvarter och renade mig från alla ohälsosamma idéer jag hade om mat. Kort sagt, jag var bra utan förlust. Och jag hade hittat en gemenskap av människor som, precis som mig, kunde dela med sig av sina kämpar och lyckas tillsammans. Det var precis vad jag behövde och jag hade aldrig mått bättre.

Då livet var som hände.

Min familj kämpat för ekonomiskt stöd under den Stora Lågkonjunkturen 2008 — arbetstillfällen gick förlorade, vi flyttat två gånger i två olika medlemsstater, vi bodde dag-till-dag och den ekonomiska osäkerheten ledde mig tillbaka till min gamla vän, mat. Alltmer deprimerad, jag bara inte kunde hantera så åt jag och nu min kropp är bara ett hot mess som behöver hjälp. Jag kan inte gå uppför en trappa utan att bli omständlig, sitter jag hela dagen på mitt jobb och jag känner att min kropp är i vägen när jag försöker göra något. Min kropp utmaningar nu inte är baserad i självförakt från år sedan — jag vill inte gå ner i vikt så att jag kan passa in, jag vill bli frisk så jag kan leva ett fullt liv utan begränsningar av svullna fötter.

På allvar, jag skulle älska att se ner utan min haka vilar på min dubbelhaka. Det skulle vara kul. Ett riktigt tid att vara vid liv!

Mer än något annat, jag är redo. Jag var tvungen att komma till denna plats för att vara sjuk och trött på att vara sjuk och trött för att ta tillbaka mitt liv när min dotter är fortfarande ung. När jag gick på Viktväktarna för tio år sedan, att jag skulle skriva allt jag har ätit ner lite varje vecka häften. Nu kan jag göra det genom Viktväktarna app. I stället för en Viktväktarna bok full av livsmedel och poäng, kan jag använda appen för att göra det söker mig. Varje dag, online, jag hälsade på med mina dagliga Smartpoints uppdelning och måltid idéer. Och jag kan nå ut till människor precis som mig genom Viktväktarna " social plattform Connect.

Jag har hittat en gemenskap igen och jag är min egen chef. Så mycket i mitt liv var att falla tillbaka i gamla vanor — som att äta samma, brutto grejer eftersom jag var i en rutin. Varje kväll skulle jag gå till sängen och tänker i morgon är en ny start och sedan när morgonen kom, skulle jag säga i morgon igen eftersom det bara kändes för svårt. Men idag är här och med en rejäl dos av inspo från följande #Viktväktarna på Instagram tillsammans med Connect, jag behöver inte leta länge för att hitta en frukost idé (som bananer med jordnötssmör och rostat bröd) eller en enkel idé för lunch som grillad kyckling grönkål sallad. Allt detta verkar så enkelt, men jag behövde verkligen det visuella och stöd av verkliga människor som försöker göra sitt bästa för att leva annorlunda.

För mig, avlastade är sekundärt till att göra denna livsstilsförändring. Jag måste åter lära sig vad hälsosam mat ser ut och smakar som och hur man successivt flytta igen. Jag är glad över att börja den här resan så jag kan leva fullt ut. Det finns ingen skam i att ansluta med ett program där du hittade framgång, men livet hade andra idéer och att du inte kunde hålla ihop det hela. Jag omfamna detta faktum och nu är jag här, tillbaka på Viktväktarna, spännande att börja leva.

Detta inlägg sponsras av Viktväktarna en ledare i en hälsosam livsstil förändring som hjälper människor att gå ner i vikt och samtidigt leva livet fullt ut.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar