8 Kid Visar Att Driva Moms Galen

Mitt äldsta barn är nästan tio. Vilket betyder att jag har varit utsatt för irriterande störtflod av barnprogram i tio år. 3,650 dagar av talande djur, sing-song-repetitiva skitsnack, de obefintlig story-linjer, och gäst-stjärnor. När det gäller barn visar att jag har sett dem alla, från Barney till Blue ' s Clues, Upp och Ner, Visa att Sesame Street, jag är en vandrande episode guide. Jag kommer att stanna vid något för 22 minuter driftstopp från denna galna tåg som kallas Moderskap.

Nu, innan du kom på mig med förslag på American Academy of Pediatrics och deras förslag för att begränsa, om inte, avskaffa tv-access för barn under två års ålder och försök att förstå: jag verkligen inte bryr sig. AAP jag lever inte mitt liv, eller att uppfostra mina barn, och jag är uppenbarligen inte den enda som är så att mina barn TV-tid, för om jag vore det, skulle de inte vara en miljard olika föreställningar för barn på TV. Så kan bara erkänna att jag är en galen kvinna på randen som behöver en paus och fortsätta därifrån.

I så TV-tid för mina barn jag har öppnat upp mig till en helt ny värld av galna... det visar sig. Samtidigt som jag kan få ett litet block av tid utan att någon säger, "Mamma, Mamma, Mamma, Mamma." på slingan, jag har nu några personliga preferenser om den visar att det går att köra mig till loony bin första. Här är de som driver mig mest galna...

1. Dora Utforskaren: Åh Dora, du hade några försonande kvaliteter, men under de senaste åren har du verkligen hoppade hajen. När du gjort Swiper en bra kille det var över för mig. Han är en "sneaky fox som stjäl alla dina saker", du sa det själv... om och om och om igen. Barn lever skrika "Swiper, inte dra" på den jävla TV: n och nu, nu är han din kompis och du har slummer parter med honom? Jag tror inte det. Dora har uppenbarligen aldrig sett Sova Med Fienden.

2. Gå, Diego, Gå!: Som Dora, jag brukade tro att Diego var helt okej. Jag njöt av det faktum att han talade spanska och räddade djur, men sedan de tog Rosie Perez i för lite för att spela "Klicka på Kameran" och exploderade mitt sinne. Av gäst-stjärnor är inte alltid en bra sak. Det var som Diego hade sjunkit till inställd på att Det Kan Hända Att Du och jag har aldrig kunnat magen visa igen.

3. Max och Ruby: Jag har hatat Max och Ruby sedan första gången min hänförd barn satt framför den. Ruby är en krävande, självgoda, tik och jag vill bara att täcka munnen med duct-tejp, samtidigt som Max säger ett ord, om och om igen, på varje show för att köra dig rätt till kanten av galenskap. Och var fan är deras föräldrar? De tar bussen till Mormor ensam? NEJ. Hell no.

4. Svampbob Fyrkant: Denna visa är inte för barn. På alla. Jag vet att vissa vuxna tycker om det, men jag är inte en av de vuxna. Mellan Svampbob röst, Patrick uppenbar dumhet och Bläckvard s pompösa attityd som är trifecta av skitsnack. För att inte nämna, jag behöver inte en film för att presentera mitt barn till ord: dum, idiot och dum. Jag ska vänta tills barnen på offentliga skolan för att göra det.

5. Sam och Katt: Min 9-åriga ÄLSKAR Sam och Katt. Jag tror att en dag min gravsten kommer att läsa "Dödad av Sam och Katt". Katten är irriterande monoton röst som förföljer mig när showen är inte på. Med Ariana Grande ökande popularitet som den andra-kommer i popup världen, jag hoppas att det betyder Sam och Katt kommer inte att filma längre episoder.

6. Caillou: Caillou är en bratty, gnägga, Charlie Brown wannabe. Undvik Calliou på alla kostnader. Calliou är som barn heroin ... svårt att sluta. Lita på mig.

7. Nicke Nyfiken: Aww, nicke Nyfiken... dessa en gång så omhuldade, barnböcker har gjorts till en animerad show, och usch. George är fortfarande en fritt att ströva omkring, upp-till-ingen-bra apa som aldrig blir lite problem. Mannen med den Gula Hatten är fortfarande den största föräldraskap smal i biz. Nej tack. Jag ska bara läsa min grabb boken.

8. Yo Gabba Gabba: Jag har ingen lust att titta på mina barn att uppleva en 30 minuters syra resa, och det är precis vad detta visar är. Det enda försonande kvalitet är att Biz Markie gör en liten rap-segmentet på några utställningar. Det är coolt som fan. Annars, hoppa över Yo Gabba Gabba.

Releated inlägg: Att uppfostra mina Barn på 6 timmar i TV en Dag

ADVERT

Lägg till din kommentar