"Hon är Inte Fet, Hon är Gravid", Säger Världens Värsta Baby Shower Inbjudan

Du vet vad gravida kvinnor älskar? Saker som referens sin vikt. Gillar denna inbjudan en vän gjorde mig uppmärksam på i dag på den populära e-inbjudan webbplats, E-Post .

Bild via PaperlessPost.com

HON ÄR INTE FET, HON ÄR GRAVID! Skönt! Tack gode gud. För en minut där alla trodde att hon var få lite vikt – bra att alla fasta. Här är en närmare titt:

Kan inte säga att jag var alltför förvånad över att se att detta var designad av en man. Ett snabbt klicka sig fram till hans bio nämner att han Redaktör-På-Stort för kvinnors mode magazine Harper ' s Bazaar . Jösses dude, du har inte tillräckligt med möjligheter för att få kvinnor att känna sig som skit i det området? Du var tvungen att grenen ut till fett-att peka ut på baby shower inbjudningar?

Titta på kuvertet att det kommer med:

Varför sätta små tossor eller flaskor på insidan av en baby shower inbjudan när du kan linje med denna fiffiga måttbandet motiv? Jag är inte i mode, men jag är en kvinna med en hjärna. Och detta är bara... nej. NEJ. Är det en värld som denna värdinna skulle inte få smällde dumt av varje annan kvinna i närvaro? Allvarligt talat, vem skulle uppskatta denna inbjudan? Är varje, enskild person du vet tunn? Eftersom detta är kränkande på så många nivåer. Om någon valde denna inbjudan för mig att jag skulle sätta den i brand (de gör ett papper version också).

Jag vet, jag vet – jag ska koppla av, eller hur? Det är bara en baby shower inbjudan. Vad sägs om, nej – jag kommer inte att koppla av. Kvinnors kroppar är under ett mikroskop 24/7 och det är ansträngande. Detta även dyka upp i ett avsnitt av en webbplats för att fira gravida kvinnor är ansträngande.

Vara bättre, världen.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar