Detta Är Kön Leksak Du Behöver I Ditt Liv

Jag visste aldrig att en bit av kisel kunde blåsa i mitt sinne så väl.

Jag pratar inte om min vibrator, som jag trodde skulle vara som robot sex men det visade sig vara en biljett till himlen (infoga nödvändiga Katolska skolan skämt här). Jag talar om cock rings min man beställde av Amazon Prime.

Vi Amazon Prime allt . Kläder, toalettartiklar, tv, mat. Fan, vi skulle ha Amazon Prime skulle bebisar om vi kunde. Så varför inte sex leksaker?

Alla min man berättade för mig var att en låda var på väg, och öppna den inte framför barnen. Så för två dagar, jag öppnade alla Amazon-paket i sovrummet, som var en jätte ont i röven, med tanke på att två små människor slå på dörren och skrek: "Vad är det? Vad iiiiiiiiiiiiiiiisssssss det?" samtidigt som jag gjorde förpackning.

Slutligen, varorna kom som ett paket av individuellt förpackade silicon ringar, av vilka de flesta såg ut som delar av ihåliga främmande växter, alla mjuka rattar och spikar och nubs. Jag har varit till de sex toy parter Jag visste vad det var. Cock rings. Och hubbarna hade bara köpt värdet variety pack i en uppsjö av pastell färger .

Jag var skeptisk. Super skeptisk. Sedan igen vibrator min man köpte nyligen hade fungerat ganska bra. Så kanske han visste vad han gjorde.

När hubbar kom hem, alla glada eftersom Amazon alverna hade anmält honom att hans paket hade levererats, jag lät honom vara glada. Jag gick med på att prova dem. Jag mindes de pokey ringar och liksom ryste vid tanken på dem i min dam bitar. Det orolig att det kan vara som jävla Audrey II från Little Shop of Horrors, b ut-varför inte ge det ett försök. Jag kunde alltid tala om för honom att sluta, eftersom, du vet, samtycke .

Så jag fick alla nakna och så gjorde han och vi gjorde saker och han fastnat i ett om — du har att använda lite glidmedel för att få det på det jag lärt mig — och då lade han den i. Och låt mig säga dig, helgon och änglar och Kate McKinnon sjöng Hallelujah just då och där för att lite nubbly sak kände fantastiska . Se, Jag vet inte om ni tjejer — och Madge Vag kan berätta mer om det än mig — men entrén och första tredjedelen av min lady delar är super känsliga. Alla dessa små knölar och knoppar var att gnida mot den. Jag var välvd rygg och skriker för knutpunkter och Jesus och alla andra vilda saker du skrika under mind-blowing sex.

Ännu bättre, en penisring, jag lärde mig senare, minskar blodflödet till penis, vilket innebär att blodet går in, men kommer ut mycket långsammare än vanligt. Resultatet? En stenhård erektion med mer omkrets och lite mer längd . Det är som att du omsatt din man ' s man-delar för den uppgraderade versionen. Denna magiska lilla ring som gör honom också mer känsliga, men förseningar orgasmer. Så när han kommer, han kommer hårt. Åtminstone nav gjorde. Han levde upp till alla de cock ring löften, lärobok. Nu har han fått mig cruising Amazon för flera av dem.

Men innan du går sex-galna, det finns några saker du behöver veta om cock rings. Hubbar gjorde all research till att börja med; jag var tvungen att fånga upp senare när jag började titta på min egen. Jag upptäckte att de kan passa runt penis eller en penis och testiklar, men vi bara pratar om de för penis här.

De kommer i silikon och metall. Kisel sträcker sig. Metall inte. Så i grund och botten, om det material som visar sig vara alltför snäva när killen blir helt hård, eftersom du bör sätta penis-bara skriver på innan han är i full mast och han kan inte få bort det, du har en riktigt pinsam ER resa på horisonten: dudes inte mjuknar upp under dessa saker (även efter orgasm, de behöver för att ta av dem för att lugna ner det). Detta faktiskt händer . Så gå med silicon om du är en nybörjare.

Om din kompis känner någon domningar i sin glans, hans penis blir vita, eller det har gått mer än trettio minuter, han måste ta om av, stat .

Det är tänkt att tygla blodflödet — men inte så mycket. Alltför mycket begränsat blodflöde kan allvarligt skada hans manlighet, y ' all. Och det säger sig självt att om han upplever någon smärta, bör han omedelbart ta bort ringen . Vi fann att några av de tjockare ringar i multipack var lite för tjock, om du vet vad jag menar.

Annat än att använda lite glidmedel, glida på, och njuta av. Du behöver en av dessa saker i ditt liv, jag lovar. Om din kompis har problem med erektion institutionen, en penisring kan vara en stor hjälp i att uppnå och behålla en erektion: så mycket så att Walgreens säljer dem ( online ). Om du är rädd, får multi-pack som nav gjorde och använda ärmar snarare än ringarna, som är tunnare, mindre benägna att sätta för mycket press på honom, och har fortfarande alla de vackra små knölar och knoppar — multi-pack, förresten, även släta ringar om du inte är i friktionen. Du kan även få vibrerande penisringar som jag har insett att jag absolut måste i mitt liv: penisringar med en bifogad fil som brummar mot din lady bitar. Kan jag få ett Amen?!

Så jag fick en ny leksak. Hubbar blev hårdare. Och båda våra sinnen fick blåst.

Lita på mig, flickvän. Du behöver en penisring.

Om du gillade den här artikeln, chef över till att gilla vår Facebook Sida Det är Personligt en all-inclusive utrymme för att diskutera äktenskap, skilsmässor, sex, dejting, och vänskap.

ADVERT

Lägg till din kommentar