Ett Brev Med En Ursäkt Till Min Dammiga Kön Leksak Låda

Kära Kön Leksak Låda,

Jag känner att jag är skyldig dig en ursäkt för att det har varit ett tag.

Det är inte det att jag inte uppskattar dig. I själva verket, jag brukade vara positivt glad över att upptäcka en försäljning på nyhet sexleksaker på Spencer ' s. Jag skulle försiktigt låtsas att jag var ute på marijuana-mönstrade snapsglas, och sedan när ingen var ute, skulle jag susa in som en kåt eagle. Jag var som ett barn på Julafton som mina ögon vidgades i vördnad. Jag kunde inte välja mellan grenlösa trosor eller nipple pasties, så jag tog båda och skruvas till kassan. Han ringde upp mitt köp när jag tittade ner på golvet i härliga, dirty shame.

Då var det den tiden jag köpte sex tärningar på en säsong kalender och spel butik på köpcentret. Kalendrar putsade med bilder på söta kattungar fodrad väggarna, medan hyllorna var staplade med familjevänlig brädspel. De sex tärningar verkade på sin plats men där var de, vinkade mig att spela. Så jag tog tag i dem och stod i en lång rad full av barn, märkte jag att kassören var och skrek ut alla kundens köp.

"Ah, Yatzy! Klassiska spel. Njut!"

Kvinnan framför mig närmade mig disken. Lade hon ner objekt och möttes med liknande utropstecken.

"En härlig Star Wars kalendern! Må kraften vara med dig."

Att inse att jag var nästa i raden, en nervös våg tjock som glidmedel jordgubb sköljde över mig. Skulle kassan stolt meddela att hela butiken mitt köp av glöd-in-the-dark sex tärningar? Plötsligt, värmde mina kinder med rodnad, och jag funderade på att lämna linjen, men jag hade redan väntat länge nog. Jag tänkte gå igenom med köpet.

Jag klev fram till disken och lagt paket med sex tärningar med ansiktet nedåt, i hopp om att kassan skulle få tipset att vara diskret. Det gjorde han inte.

"Och vad har vi här...?" sa han högt.

När han tog paketet i sin hand och såg innehållet, hans ansiktsuttryck förändrades från happy-go-lucky HUR-VÅGAR-DU-FUCKY?!

Han förblev tyst, ringde upp mig, och jag skyndade bort.

Så du ser, kön leksak låda, jag har gått igenom en massa problem för att hålla dig fylld till brädden med handbojor, ögonbindlar, och cock rings— oh my! Det är bara det att i dessa dagar, nygift sex med den man är ofta i stundens ingivelse. När jag kom ihåg att din last håller på bröstvårtan vibratorer, mina kex redan har smörat, och jag är redo för en tupplur.

Vi kommer att se varandra igen, kön leksak låda. Även om våra besök har gått från vecka till årlig, det gör bara de gånger vi göra dela mer speciell. Det är som om du äter pizza varje dag, du kommer så småningom att bli sjuk av det, men om du bara äta det en gång i månaden, att de förväntade smaken är spännande. Jag antar att vad jag försöker säga är, du är min pizza, och i min värld där jag saker enligt deliciousness, det finns inget högre beröm.

ADVERT

Lägg till din kommentar