Sex och Gifta Kvinna

Jag brukade älska att ha sex. Jag kunde inte vänta med att gifta mig med min man så jag kunde boink honom vid varje möjligt tillfälle, och det gjorde jag. Då livet stört.

Vi flyttade bort från familj och vänner. Min karriär tog en störtdykning. Min man inte håller med om allt jag sa. Barnen kom. Sova gick. Trötthet sätter in. Hunden skällde. Min kropp sagged. Min sexlust har dunstat bort, och plötsligt låg jag i sängen en natt och kunde inte komma ihåg sista gången vi...du vet. Det hade varit sex månader, minst.

I ren desperation försökte jag att arbeta upp energi att gå igenom motioner, men jag har fallit så långt ut i tåget att det var pinsamt och obehagligt att klättra upp på. Inte bara det, jag brukade känna sig söt och sexig. Nu kände jag matronly och osynliga.

Ett tag, jag skyllde min man. Om han betalade så mycket uppmärksamhet till mig som han gjorde till sitt jobb eller barnen, att jag skulle känna mig speciell och önskvärd igen. Som vanligt hade jag fel. Det var lätt att lägga skulden på honom, men jag var den enda som visste vad som gjorde mig glad.

Så dum som det låter, jag slutade tala om för mig själv som jag borde vara och började lyssna på den riktiga mig. Jag har alltid velat bli författare, så jag försökte att skriva min första roman roman. Jag älskar att ta bilder, så jag plockade upp en digital kamera och såg på livet genom linsen. Inte överraskande, så snart som kastade jag mig i den verksamhet som jag älskade, min lycka skjutit i höjden. Stärkt, jag förnyade min kost och kände mig betydligt bättre. Viktigast av allt är att jag äntligen trodde att min man när han sa att han gillade hur jag såg ut. Visst, jag såg inte så bra som jag gjorde när jag var tjugo-sex, men inte heller min man och jag fortfarande finner honom attraktiv.

En natt, när jag låg i sängen och tänka på alla de sex vi har, som jag kommit över och tog tag i min kille. Till min oändliga lättnad, han tog mig tillbaka. De sex kändes bra, men det hade en intressant bieffekt. Vi kände oss närmare än vi hade i år. Vi rörde vid varandra mer, skrattade mer, och flirtade mer. Bra dagar har bra och dåliga dagar var tryggad av vad vi kan se fram emot i sovrummet.

Är jag den enda morsan som föll av tåget? Låt oss ta tillbaka våra sexliv, eftersom sex är inte bara för nygifta och supermodeller. Det är för trötta föräldrar som luktar jordnötssmör och baby pulver. Det är för medelålders människor med jiggly magar och hår på konstiga platser. Det är för folk som vill komma så nära som möjligt till någon annan, så varför inte ha sex med din man? Jag har en känsla av att du både vara glad att du gjorde.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar