De Sex Stadierna Av Middag Med Barnen

Annie blir hur hårt matlagning för barn. Kolla in deras 5 nya soppor för att hjälpa dig att "välja bra" här .

Bild via Shutterstock

Majoriteten av min dag kretsar kring utfodring något. Om jag inte aktivt förbereder mat tänker jag på vad jag ska göra, shopping för vad jag ska göra, eller att städa upp vad jag precis gjort. Och ändå, trots tre mål mat och en frisk (relativt) mellanmål varje dag, mina barn är non-stop ravenous, omättlig djur.

Till middagen, som är. Det är då deras behov av mat kommer till en skrikande stopp. Ser på deras ansikten när de kommer att brista ut i matsalen går från euforisk att Santa är död när de ser att jag hade fräckheten att tjäna dem kyckling Parmesan.

"Aaaawww! Vad är DETTA ? Jag ville McDonald ' s!" De klämta.

Jag matade dem McDonald ' s för middag en gång. En GÅNG, som för två år sedan när jag hade influensa. Men varje natt de har hållit på någon form av vanföreställningar fantasi att de som vanligt "cheeseburgare" visas magiskt än en gång på sin tallrik.

Så, som en ny släng av sorg, jag arbetar mig igenom de sex stadierna av middag med barnen dagligen.

1. Pinterest. Allt börjar här, med en falsk känsla av säkerhet. Middag? Pssshaw... jag trodde du sa att det här skulle bli svårt. Titta på alla denna middag fick jag flyter runt här. Hej! Har en kanderad bacon cookie och lägga på detta lätt att göra chevron halsduk. Varför inte skapa ett pepparkakshus och göra några påskägg av mosad blomkål när vi på det? Du kommer att vara drottningen av världen, honung, när jag är färdig med dig.

När du äntligen titta upp från Pinterest du inser att sex år har gått och alla dina vänner tycker att du är död.

2. Livsmedelsbutik. "Ursäkta mig... vet du var saffran trådar?" "Där är din schalottenlök?" *femton minuter senare* "Mig igen... jag har faktiskt tänkt pilgrimsmusslor . Har du pilgrimsmusslor?" Livsmedelsbutik folk hatar mig. Jag skulle ha lättare att hitta min väg hem ögonbindel från centrala Saigon än att hitta soltorkade tomater. Eftersom det är vettigt att sätta dem bredvid oliver snarare än den andra konserverade tomater, VEM BESTÄMMER DETTA? Och, tänk på att mina barn har en förfallotid på ungefär tjugo minuter innan de myteri, så att alla inköp görs med en tidsinställd bomb som tickar i mitt öra.

3. Undvika döden. Som många föräldrar, vi har nattliga aktiviteter. Musik lektioner. Dans klass. Min andra tupplur. Så att räkna ut när man ska starta middag är en utmaning i sig. Är det lagligt att bryna köttfärs medan jag kör någon att Girl Scouts? Ska jag kasta våra bröllop album i van vid att jag fastnar i ett samtal om lövblåsare? Som är värre... att äta middag vid 8 eller rifling genom aska för att hitta din katt? Frågar åt en vän.

4. Oändlig Sorg. Jag kan räkna på en hand antalet gånger jag har gjort något som kom ut ens i närheten av att den bild jag hittade på nätet, om den ena sidan jag använder för att räkna har fastnat i en köttkvarn lämnar mig fingerless. Jag har kommit till slutsatsen att jag i hemlighet att filmas för en stor dokusåpa-och Pinterest är en stor bluff webbplats. Landet ängsligt samlar runt deras tv-apparater varje tisdag kväll undrar om detta är den natt, min ande kommer att bryta som jag ännu en gång dra ut något i ugnen som ser ut som en död pungråtta:

Jag har ett helt album som.

5. Ljudet av Ångest. Mitt barn att reagera på köttfärslimpa samma som om jag kastade dem i en blodig, avhuggna huvud. Ingen hänsyn till hur lång tid det tog för mig att göra det. Inga "bra försök Mamma". Bara ren avsky när de blickar inte på Mcdonalds cheeseburgare. De flesta människor kan ta det personligen, men jag gillar verkligen köttfärslimpa och min tuggtobak överröstar deras rop av protest.

6. Oscar-Värt Prestanda. Ibland är det mina barn gör en dramatisk köra för papperskorgen när de äter en ärta. Ibland är det jag fejka ett leende, kvävning tillbaka reverb efter att jag tar en smakbit av vad som marknadsförs som "Viktväktarna teriyaki". De flesta dagar, jag låter det glida. Inga hot, inga överlämnande till de förpackas mac och ost. Vid middagstid jag är klar med att mata saker och de kan ta det eller lämna det utan ett ord från mig. Men varje gång på ett tag, om jag har arbetade på något super hårt, jag måste dra ut de stora kanonerna och det funkar nästan varje gång. "Flickor. Ät din middag eller Mamma kommer att skriva om dig i hennes blogg."

Gå till Annie ' s för $1.00 rabattkuponger, giveaways och förstånd att spara middag idéer!

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar