Sephoras Solen Säkerhets-Kit Är Tillbaka, Och Vi Är Besatta (15 Artiklar För $32)

Jag är en sådan sucker för Sephora värdet anger. Jag älskar att hitta nya produkter att prova utan plunking ner pengar för full storlek tills jag känner att det är något som jag kommer att använda regelbundet och kommer inte att lämna mig med monster hakan finnar.

Jag kastar en stor långfingret upp på de flesta urvalsstorleken ändå. Jag kan inte åstadkomma ett skit med .001 uns av grädde eller tre sprayer hår produkt. Jag har ingen aning om jag älskar det eller hatar det, men jag är för irriterad för att köpa det, om det är allt du har att ge mig. Kom igen nu.

Jag öste upp detta Solen Säkerhets-Kit förra året, och jag visste att jag var tvungen att ha det i år också. Det finns så mycket godhet i detta paket, och jag kan personligen gå i god för Färska Sugar lip balm och AmorePacific kudde. Som jag redan älskar dem. Dynan ger dig precis tillräckligt med täckning utan någon ansträngning (ingen blandning eller svamp behövs) med vissa SPF-skydd. Min favorit.

Sephora

Jag tar solskydd på allvar i dessa dagar. Jag försöker göra upp för all den tid jag tillbringade med att misshandla min hud på college när jag frekventerade garvning säng och valt ut av att bära solskyddsmedel samtidigt som jag bakade ute på en handduk. Nu? Jag kommer inte att gå genom ett öppet fönster utan några som SPF-skyddet.

Så, 15 objekt för $32? Säljs. Det här verkar kul. Plus, min mamma och mormor och bästa vän älskar det när jag sparka ner mina extra, och jag slår vad om att du har en del folk som kommer att uppskatta en lyxig prov eller två själva. Sprid kärlek.

Sephora

Bonus: $20 från varje köp som är donerade till Skin Cancer Foundation.

Jag sa dessa saker tenderar att sälja ut snabbt, så min är redan på väg.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar