Hemligheter Håller Vi Från Våra Barn

Hey guys, det är jag, Pappa, och jag bara skriva det här inlägget eftersom du inte kan läsa, du vet inte vad en blogg är, och eftersom du fortfarande är kvar i att utvecklingen sweet spot där du tar allt jag säger du till nominellt värde.

Rotskott.

Din gamle mannen är full av hemligheter, saker som skulle kunna förstöra min myndighet om du någonsin hittat. Här är 10 mycket klassificeras fakta som jag kommer att ta till min grav... eller åtminstone vänta med att berätta tills du har barn i din egen.

1. TV är en belöning för mig, inte dig. Det finns en anledning till att jag aldrig lova er TV för att vara bra. När du är beter sig, jag vet inte behöver för att slå på TV. Generellt, ni är fantastiska företag... men när du inte är, det är när TV kommer till min räddning. De 22 lyckliga minuter Yo Gabba Gabba är min belöning för att få igenom gråt, gnäll, slåss härdsmälta galenskap som har blivit ett återkommande inslag i din toddlerhood.

Här är den stora hemligheten: om du vill ha mer TV, bör du agera ut mer. Ni vet hur man ibland ska jag poppa popcorn och vi kommer att ha en "film" - dag, där vi får titta på alla Skönheten & Odjuret eller Toy Story från början till slut?

När det händer, du har varit BAAAAAAAAAD.

Du kan aldrig veta detta, naturligtvis, eftersom det skulle uppmuntra dig att bära sig illa åt. Så jag måste vara smart om det. Jag ser alltid till att lugna ner dig först, så du vet inte att jag bara är att slå på TV för att jag är på gränsen att gå sönder av din Kittla Mig Elmo ' s huvud med mina tänder.

2. Medan du är tupplur, jag stoppa ansiktet fullt av chocolate chip cookies för två timmar i sträck. Du behöver inte se mig äta mycket, gör du? Det är inte för att jag inte behöver näring som varje annan människa, även om det bidrar till att din känsla att Pappa är typ awesome övermänsklig, jag är bra med. Nej, den verkliga orsaken till att jag aldrig äter framför dig är att när du tittar på, jag måste modell bra matvanor. Du tror att jag gillar att äta grönsaker och tuggar långsamt? Phooey!

Jag spenderar varje ögonblick i din närvaro att undertrycka mitt naturliga lust att skotta peanut butter M&Ms genom mitt gap av den handfull. När du sover, oh boy, jag gör upp för förlorad tid. Jag praktiskt taget tratt choklad sås direkt ner min hals. Jag titta på massor av TV också, och jag sitter så nära skärmen som jag vill.

3. Jag faller för din krokodiltårar ca 90% av tiden. Jag vet inte vems sida av familjen det kommer ifrån, men jag skulle vara villig att satsa för att ni två har några Meryl Streep i ditt blod. Dina framträdanden är enastående. Du är gripande känslomässiga eldsjälar, både av er, kunna kalla kaskader av tårar kommer. Jag känner att jag bör vara gungade buketter av blommor vid dina fötter, eller åtminstone lära dig att agera ut Morbror Vanja så dina talanger kan komma till god användning.

Även när jag är säker på att du fejkar, jag får in i prestanda. Jag vill ge dig som andra cookie du är krävande bara för att jag inte har en Oscar för att lämna över istället.

Allvarligt, jag vet inte hur du gör det. Du gråta över de mest triviala saker, men ändå, du får mig att tro att ingenting är viktigare i världen än att du blir en sväng med "bra" xylofon.

Jag vill inte att skämma bort dig genom att alltid ge upp, men jag vill inte kväva din teater presenter heller.

Bravo, barn. Modiga elf,. O.

4. Jag vet inte hur vi kommer att betala för din högskola. Jag är verkligen tacksam över att ni har inget begrepp om pengar, för om du visste vad college kostnader kontra hur mycket pengar vi har på banken, skulle du vaknar gråter på natten ännu mer än du redan gör.

Låt oss sätta det i form av Play-Doh. Om du lägger ihop alla olika typer av Play-Doh som står till vårt förfogande — burkar i hantverk skåp, den lilla mini tubs som kom med Cookie Monster Brev Lunch, ett par oöppnade paket vi håller gömt i garderoben för regniga dagar — det är en bekväm belopp.

Nu bild alla Play-Doh i världen . Det är vad ett år på college kommer att kosta genom att den tid som ni fyller i dina program. Jag överdriver inte. Vår Play-Doh utbudet skulle knappt täcka en termin av oberoende studie poäng på college i Texas som får all olja subventioner. Vi är skruvad.

Jag menar, visst, vi har ett par år. Vi kommer att hålla bort och gömma undan Play-Doh i tiden, men inte få dina förhoppningar upp.

5. Jag tycker din talsvårigheter bedårande. Jag har skrivit här tidigare om hur mycket jag hatar baby talk, och jag står fast vid det. Vuxna försöker låta som barnen är idiotiskt. Men i hemlighet, jag älskar att höra små barn som försöker låta som vuxna, och misslyckas.

Jag älskar Sutton liten lisp, och jag får en kick av hur Bennett tappar sin "S" i början av ord ("Pappa, 'utton vill ha en" ding-ding!") Dessa saker påminna mig, när du växer upp, att du fortfarande kommer att vara lite barn för en stund.

Jag vet bättre än att uppmuntra fattiga tal vanor, naturligtvis. Jag gör det som är rätt, att undertrycka mina leenden och korrigera du försiktigt, så du kommer att lära dig att tala ordentligt. Men i hemlighet, när du mangla engelska språket, tänker jag, "Aw!"

6. Din andra Morfar, min pappa, är död. Sorry, detta är lite av en downer. Jag har visat er bilder på min pappa, och jag har berättat lite om honom, men jag är verkligen tacksam att du är ännu för ung för att ställa den stora frågan: "Hur kommer det sig att vi aldrig har träffat honom?" Att förklara att jag måste berätta för dig om döden. Då skulle du räkna ut de riktigt stora hemlighet, att pappor kan dö.

Usch, jag kan bara inte att prata med dig. Och det handlar inte bara om att du inte är redo. Jag är inte klar heller. Jag vet inte när jag kommer att vara.

När vi talar om din mystery Morfar, jag berätta om bra saker, och då jag byta ämne. Jag vet att jag inte kommer kunna komma undan med att för evigt, men för nu, det är det bästa plan jag har.

Morfar älskade barn, förresten. Du skulle haft så mycket roligt med honom.

7. "F#&%", "S*@#", EN$$#@!&". Du vet att Madonna låten vi älskar att sjunga tillsammans? Du har säkert märkt hur jag har alltid skruva ned volymen när M. I. A. s rap del kommer på. Låt oss bara säga att det är några ord ord som kan komma till nytta senare i livet, men som jag är glad att du inte har plockat upp ännu.

8. Jag var en ännu petig med vad du äter i din ålder än vad du är. Jag tillbringar mycket mer energi än någon vettig människa bör försöka att få dina barn att äta sådant du inte vill. Även din skräppost kost är begränsad. C ' mon, varför kan du inte se hur fantastisk Taco Bell?

Här är sanningen, men: Om jag alltid att uppmuntra er att prova nya livsmedel, det är mest för att jag inte vill att du ska sluta som mig. Det är jag ett levande bevis på att du kan leva till en ålder av 14 att äta något men jordnötssmör smörgåsar och salta pinnar.

Visst, någon gång min smak fick en lite mer exotisk (dvs, Taco Bell), men jag hoppas att, till skillnad från mig, du har minst provtas vart och ett av de fyra livsmedelsgrupper innan du når puberteten.

9. En dag kommer jag att gå tillbaka till arbetet. Jag vet att du inte förstår arbete. Det är därför du ibland gråta i mitten av eftermiddagen och efterfrågan för att hämta Pappa på stationen, som om han bara väntar där hela dagen för oss att svänga av.

Arbetet tar pappor bort från sina barn, det är allt du verkligen förstå konceptet. Tja, det här kan komma som en chock för dig, men innan du var född, jag som används för att arbeta, också. Att stanna hemma med dig är bättre än alla jobb jag någonsin haft, och det är värt varje uppoffring som Pappa och jag har haft att göra. Det kommer inte att vara för evigt, men. I framtiden behöver du inte mig så mycket, åtminstone inte så mycket som vi behöver andra inkomster.

För några månader sedan, var jag i kör för ett jobb, en som skulle har varit för bra för att missa. Jag tänker inte ljuga, jag var upphetsad över tanken. Jag var också förtvivlad. Jag föreställde mig hur det skulle vara att berätta att jag var på väg tillbaka till arbetet, och att du nu skulle ha två pappor du knappast någonsin sett.

Då skulle du gråta om hur mycket du missade oss båda, att en person som vi anlitade för att ta hand om dig hela dagen.

10. Ni är mina bästa vänner. Jag brukade tro att människor som var BFFs med sina barn var oerhört ledsen. Nu, jag får det. Inget ont om någon av mina vuxna vänner, men du är coolare än någon av dem.

Ja, jag behöver en vuxen konversation gång på ett tag. Jag behöver prata om politik och kändis skvaller och kväll Breaking Bad . Men i allmänhet, din tveksamma, ofokuserad berätta om din dag är bättre än något av det. Egentligen? Billy spillde sin juice till mellanmål tid? Berätta mer!

Igen, du kan aldrig veta detta , eftersom det enda som är tråkigare än att du är min bästa vänner skulle vara om jag var din. Du behöver inte en grånande gamla doofus ungefär 14 gånger din ålder som en kompis. Du behöver mig som förälder. Mitt jobb är inte att leka tåg med dig och Billy efter skolan, det är att tjäna dig juice... och att skicka Billy ' s föräldrar rengöring bill när han spiller det över dig.

F#&%i' Billy.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar