Skolan Semester Parterna Kan Suga

Tja, det är Jul veckan, så vi alla vet vad det betyder — semester skolan party! Det är verkligen en fantastisk timing, eftersom jag bara tänker att jag inte kommer att få tillräckligt med QT med mina barn under de kommande två veckorna när vi är ute och reser för att se släktingar. Jag är så glad att jag kommer bli tvungen att spendera några extra timmar med i den magiska semester med mina egna barn och även ett gäng andra människors barn.

Ja, jag är sarkastisk. Skolan parterna är det värsta . Som om vi inte har tillräckligt med skit att tänka på tre dagar före Jul. Nu måste vi förhandla detta .

1. Sign Up Ark

Du måste vara en jävla ninja spy för att komma till denna sak innan alla lätt val fattas. Är du övertygad om samma föräldrar har något geni muta kommer med läraren eftersom bekanta ansikten alltid ta "servetter" och "plasticware." Under tiden du levererar goody bags att massor av barn igen.

2. Timmar

Hej. Jag är en arbetande mamma — vet du vad det är? Det innebär att mitt på dagen på en vardag inte är en optimal tid för mig att komma bort och göra små prata i en timme.

3. Prestanda

Det finns bokstavligen inget fel med denna del. Titta på en massa barnen sjunger julsånger den sötaste sak, någonsin. Det är också därför du inte ens drömma om att missa jävla sak.

4. Över-Achievers

Det är alltid något. Den mamma som skrev upp sig för munchkins men det slutade med att några hemmagjord glutenfri snacks gjorda för att se ut som snöbollar som faller ner för ett berg. Lägg av Pinterest, lady. Du gör resten av oss som ser dåligt.

5. Den Överväldigande Mamma-till-Pappa-Tal

Jag skulle säga att det handlar om sex till ett. 1950-talet kallas. De vill att deras könsroller tillbaka.

6. Tidpunkten

Om dina barn på dagis, förskola eller skola, kommer de att förvänta sig att komma hem efter festen är över. Nope. En efter en, ler par av föräldrar och barn att gå ut genom dörren och du är kvar att fråga KAN jag LÄMNA MIN kille HÄR FÖR RESTEN AV DAGEN ELLER VAD?

Holiday partier skolan — kan du suga den. Jag får nog fira hemma på min egen fråga, tack.

ADVERT

Lägg till din kommentar