10 Regler för Lekplats

Det finns vissa saker om barndomen som jag finner är ännu bättre andra gången runt. Grillad ost smörgåsar, till exempel. Jag var aldrig förtjust i dem under min egen ungdom, men att hitta dem är helt oemotståndlig nu. Eldflugor, regnbågar och sandslott också i topp listan av saker som jag tycker ännu mer än mina barn. Och sedan finns det de saker som jag älskade som barn, men som vuxit upp, fruktar med varje fiber av min varelse. Toppade den listan? Lekplatsen.

Nu hatar jag inte allt om lekplatsen. Naturligtvis, jag inser värdet av att ha någon plats att bränna ut ånga som inte innebär att studsa på min säng eller springer runt i huset som en galen vansinnig, men mina barn verkar bara göra det så irriterande som det kan möjligen vara.

De vill att jag ska springa runt och leka jaga, driva dem på gungor och att gå ner bilder med dem. När jag sa att lekplatsen var bra för att blåsa av ånga, jag avsedd för dem samtidigt som jag spelar på min iPhone och smutta på min latte titta på från åskådarplats. Vad är upp med mödrar som jagar och rullar runt med sina barn? Är inte det en uppgift för andra barn det? Jag får inte det.

Så, så länge vi kommer att hålla besöker lekplatser, jag har bestämt mig för att komma upp med några grundregler så mina barn vetat exakt var jag står. Förhoppningsvis kommer det att göra upplevelsen så bra som möjligt...

1. Jag kommer inte att pressa dig oändligt på gång. Om du vill swing, lära sig att pumpen.

2. Jag kommer inte att svänga från barer. Jag är inte en apa.

3. Jag vill inte gå ner bilder (av rädsla för att min röv för att fastna halvvägs.)

4. Vi är inte lekkamrater . På lekplatsen, jag har mina vänner och du har din.

5. Sandlådor är onda. Håll dig borta från dem på alla kostnader.

6. Dölja och söka var som helst, men hemma är inte kul för mamma. Vill inte ens tänka på det.

7. Det finns ingen anledning att skrika "TITTA PÅ MIG!!!" alla tre sekunder. Jag är (halv) att titta på. Och, om jag missar att viss bild demontera, jag ska ta nästa.

8. Fråga mig inte att spela på se-såg. Jag behöver inte bli påmind om att jag väger mer än alla er tillsammans.

9. Gör inte något som kommer att leda fn: s en ER besök. Eller, vi kan aldrig comeback.

10. Säg inte att du är uttråkad. Jag garanterar att du kommer att vara mer uttråkad hemma.

Vill fortfarande att gå att spela, barn?

ADVERT

Lägg till din kommentar