Skrämmande Mamma Nation Mottagare

VITTNESMÅL FRÅN SKRÄMMANDE MAMMA NATION MOTTAGARE

Utan Skrämmande Mamma Nation, vi skulle ha använt Thanksgiving kvällen äter nudlar och kanske, om vi hade tur, en halv kyckling från Boston Marknaden. Men tack vare generositeten hos främlingar, jag kunde laga en kalkon, fyllning, sida rätter, som pajer och mer med tillräckligt med rester för att göra soppa och smörgåsar för dagar. Måltiden var så mycket mer än en måltid, dock. Det var ett bevis för mig och min familj som människor verkligen bryr sig, det är bra i världen och att vi skulle vara ok, i en tid när vi var tvivlande alla dessa saker. Jag kommer aldrig att på lämpligt sätt kunna uttrycka min tacksamhet, men jag kommer att säga det igen, tack. Från botten av mitt hjärta.

När jag såg min mail för godkännande jag kunde inte stoppa tårarna från att rulla ner mitt ansikte. Jag var desperat försöker hitta ett sätt att anpassa vår budget för att möjliggöra för kostnaden för en Thanksgiving-middag som inte var billiga grillspett kyckling och lite potatis. Jag insåg att även göra detta hända skulle vi inte betala minst en av våra månatliga räkningar. Jag hatade känslan av att inte min familj. Jag trodde inte Thanksgiving allt om familjen? Och här har jag misslyckats med mitt. Jag såg på Twitter och såg tweet säger ansökningar accepteras. Jag trodde säkert att det finns inget sätt att min lilla familj förtjänar denna hjälp. Vi har alltid hitta ett sätt att överleva, även om det innebär en mindre än traditionella Thanksgiving-middag. Jag sa samma sak som jag alltid gör. Vi kommer att bli bra, vi behöver inte hjälp och gick vidare med min dag. Senare när jag försökt att få den sista $20 på vårt bankkonto täcka ett par veckor av matvaror och sätta gasen i bilen insåg jag att jag kunde be om hjälp, att jag behövde be om hjälp. Så jag sökte med mycket låga förhoppningar om att vi skulle bli valda. Sedan fick jag e-post. Den e-post som lyfte en fysisk tyngd på mina axlar. Jag har en miljon andra saker att oroa sig för, men detta var en sak jag inte gräma sig över längre. Jag är äntligen ser fram emot att göra en god middag utan skuld av att veta att jag inte betala vår elräkning bara så att vi kunde ha en kalkon, och fyllning. Tack, tack från botten av mitt hjärta. Det är otroligt ödmjuk att behöva hjälp som denna och jag hoppas att när jag är klar med vård skola kommer jag att kunna ge tillbaka tiofalt att de mammor som precis som mig, andra skrämmande mammor som känner att de är på botten av en grop med ingen stege. Jag vill en dag bli den hjälpande hand som når in, men nu var det skrämmande mamma nation som sträckte en hand ned i den grop för att hjälpa till att dra mig ur. För det är jag evigt tacksam för. Tack så mycket.

Jag har spenderat många sömnlösa nätter med mina barn vid min sida, antingen omvårdnad min nyfödda eller arbetar med oavsett åkomma verkliga eller "riktiga till dem:" min 2 & 5 år åringarna har eller bara vanlig oroväckande om jag gör saker och ting rätt. Jag hittade Skrämmande mamma på Facebook och sedan den dagen jag fann det jag har dragit upp din sida att skratta, gråta, känna sig bekräftade i den galenskap som är mitt liv & är i själva verket andra liv också, och nyligen sökte jag för det faktum att jag inte är ensam om det behöver lite hjälp. Du har hittat ett sätt att hjälpa ensamstående mammor i en position som de inte kan göra det av sig själva för tillfället, men du gör det på ett sätt som inte är kränkande eller så ödmjuk att det blir pinsamt. Tack. Jag öppnade min mail idag och hoppas att jag har fått höra från min mamma eller bror som båda bor utomlands, jag behövde en liten kram Internet eftersom jag kände mig ner. Jag fick min bekräftelse-mail att min lilla familj var "antas" för thanksgiving och jag bara började gråta, min sons födelsedag och Halloween bara gick och jag kunde knappt göra den minsta, så att veta thanksgiving kommer bli awesome bara om gjort mitt år! Jag kan inte vänta med att vara i en position att betala det framåt och vara på att ge slutet av projektet, men i mellantiden.... Tack, tack, tack!!!

Vi var inte planerar att ha en Thanksgiving middag på hela 2011, så när jag hade möjlighet att få hjälp, det kändes som jag hade vunnit på lotteri. Jag grät tårar av glädje rippning i kuvertet och svor vid detta tillfälle att betala den framåt. Detta år, jag har ett jobb, har betalat ner skulden och är i stånd att bidra till någon annans måltid. Det var en av de stoltaste ögonblicken i mitt liv.

Jag är helt med tårar i ögonen skriver för att tacka er från den djupaste delen av mitt hjärta. Idag var en särskilt hård dag, och denna goda nyheter har verkligen berört och förbi mig. Jag är så tacksam att väljas för att ta emot denna hjälp. Nu kan jag i förväg vet att vi kommer att ha mat och en Thanksgiving måltid. Du hjälper mig och andra mottagare än bara mat. Du hjälper oss att alla har lite hopp, lite styrka, lindra lite av stress, för att känna lite lugn och ro och för att vi alla är så djupt tacksam.

I en tid då vi sörjer och ekonomiskt skada efter en större dödsfall i familjen, Skrämmande Mamma kom till undsättning. Vi skulle kunna ha en fantastisk Thanksgiving tack vare dem. Vi kommer att vara evigt tacksam för den generositet av gemenskapen.

Jag kan inte ens uttrycka känslor som rinner genom mig! Tack vare den vänlighet perfect strangers, jag kan andas en suck av lättnad för första gången på flera veckor. Tack till alla för att vara så ge och hjälpa de som behöver det! Min ande har lyfts, och min familj kommer att betala det framåt för säker!!!

Jag råkade på den Skrämmande Mamma webbplatsen du letar efter ett ställe att ventilera och få kontakt med andra mammor. Efter ett par dagar höll jag såg en tråd för Thanksgiving hjälp. Att vara för stolt, det tog mig flera dagar att fylla i ansökan. När jag var klar med allt, men jag kände mig rätt hemma. Thanksgiving hjälp kom vid en tid när jag behövde det som mest. Min förhoppning är att jag kan en dag ge tillbaka till Skrämmande Mamma Nation.

Jag sitter här nära tårar...Tack så mycket. Dessa pengar betyder mat på bordet och jag tackar dig från djupet av mitt hjärta och resten av min familj hjärta. Tack, tack, tack. Thanksgiving skulle inte vara möjligt i år utan din kärlek och vänlighet och generositet.

Jag väntade på att höra om mitt funktionshinder anspråk och vi var så mycket bröt och bakom på våra räkningar. Skrämmande Mamma räddade mig på Thanksgiving med ett presentkort till min lokala mataffär. Jag grät när jag fick det, det var en stor hjälp för vår familj! Jag var nyligen godkänts för funktionshinder och jag kommer aldrig att glömma hur Skrämmande Mamma kom till och med för mig!

Det finns inga ord för den lättnad som du har fört hit till min familj. Att veta att det finns människor här i världen som vill få lycka i livet för främlingar har inte bara ändrat min semester, men min syn på livet. Från min familj till alla er, tack.

Jag var förvirrad en stund när jag såg kuvert i min e-post i eftermiddag (Va? Jag vet inte någon som heter Meghan i Arizona...). Då kom jag ihåg Skrämmande Mamma, och mitt hjärta hoppade över ett slag. Ord kan inte uttrycka hur tacksam jag är till Meghan och till kvinnan med poststämpel från Kearny, NJ (undertecknad helt enkelt "Jag") som också, otroligt, ingår "något litet extra för den kommande present-ge säsongen." Du har gjort min familjs semester oändligt mycket ljusare. Tack, så mycket.

Jag vill sända ett tack till er för att organisera Skrämmande Mamma Tacksamhet och generositet av dina läsare. På grund av $50 att du har sänt, vår familj kunde njuta av en traditionell Thanksgiving middag med kalkon, dressing, tranbär sås, gröna bönor gryta, potatismos, sötpotatis gryta, Jello sallad, och pumpa paj. Det är inte ofta vi har råd med en $50 måltid, men tack vare dig och dina läsare, idag skulle vi kunna!

Kan du hjälpa till att ge en annan mamma Thanksgiving i år? Läs mer om Thanksgiving Projekt eller donera nedan.

(Du kan även skicka kontroller: Skrämmande Mamma Nation, PO Box 20866 Baltimore, MD 21209)

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar