Ärrbildning Ditt Barn För Livet

Min son var utplacerade för ett år till Irak med National Guard, och förutse min dagliga moderns härdsmältor på hur långt han skulle för nästa år (snyft!), han satte upp mig på Skype innan han åkte så vi skulle kunna videochatta med varandra från tid till tid. Trots att det inte är som NCIS på TV, där video och ljud är kristallklart och helt synkroniserade som om den person som står i rummet med dig (Det är lite korniga, med en bestämd fördröjning på tal), jag fick se hans vackra leende och höra de magiska orden, "Hej, Mamma", var några veckor.

När Jake Skype-samtal skulle komma till, min dator skulle avge ett pinglande ljud, som en liten klocka. Eftersom det är en betydande skillnad mellan Oregon och Irak, vilket ofta hände mitt i natten. Om jag missade samtalet, det kan vara dagar eller veckor innan en annan kom, så jag utvecklade öron som en mama ' fruit bat för att ljudet. Jag kunde höra det från alla rum i huset, oavsett tid på dygnet.

En varm, klibbig sommar natt, när jag låg i sängen, när jag hörde den mycket efterlängtade bell ljud från hallen. Jag skruvade ur sängen och rusade ner i hallen för att klicka på den ljusa gröna "ta emot Samtal" - ikonen på min skärm. Jake ' s leende ansikte dök upp, och då är jag genast hörde, "ÅH MIN GUD, MAMMA!!! Är du NAKEN?!?" Jag tittade ner och insåg till min fasa, jag var klädd i min mans boxare och inget annat.

Jag omedelbart duva till golvet, ta ut stolen på min väg ner, krypa på två knän och ena handen över att Kenny ' s closet för en t-shirt, samtidigt som frenetiskt viftade med min andra arm upp framför datorn, skriker "Vänta! Vänta! Häng inte upp!!" Jag kunde höra hesa skratt från bakgrunden, som Jake ' s Army kompisar listat ut vad som pågick. Jake gormade "Mamma! MAMMA!! Klicka på "LJUD" - knappen! Det är på din vänstra sida! LJUD BARA!!" "Nej, vänta! Jag är här! HÄNG INTE UPP!" Jag fortsatte att skrika tills jag slutligen tog tag i en oversize t-shirt att dra över mitt huvud, och klättrade upp från golvet för att få tillbaka framför datorn, lämpligt klädd för att videochatta med sin avkomma.

Jake tittade på mig och sa, torra, "Du inser att när jag kommer tillbaka och någon frågar mig vad som var det mest traumatiska sak som jag såg här, jag kommer att ha att säga" MIN MODER.'"

Tydligen, du är aldrig för gammal att ärr ditt barn för livet.

ADVERT

Lägg till din kommentar