Mina Ord Skrämmer Män Och Kvinnor

Jag vet när något jag har skrivit har drabbat hög observera att jag ville ha det, av två skäl:

1. Kvinnor från hela världen att nå ut till mig för att säga hur mycket mina ord talar till dem och inspirera dem till att skriva sina sanningar.

2. Män slingrar sig ur de djupa grottorna i the interwebs att aggress, hota, förbannelse, håna, och nedlåtande.

Detta är hur jag vet att vad jag skriver är att ha en inverkan; mina ord skrämmer män och kvinnor.

Mina ord skrämmer män eftersom män vet att kvinnor empowerment kommer vår frigörelse — frihet från mäns våld och förtryckande system som var byggd av män för att hålla oss ofria.

Mina ord skrämmer män eftersom min följande växer. Min röst blir starkare, starkare och tydligare. Varje dag finns det fler kvinnor att ansluta sig till mig och göra det känt att de inte kommer att stå där medan rasism och misogyna utfärdats mot dem och omkring dem.

Mina ord skrämmer män därför att de vet att solidaritet mellan alla kvinnor och feminina-identifiera folk kommer att innebära slutet på patriarkatet. Internet är där feminister av alla kön, raser, etniciteter, nationaliteter och sociala klasser samlas för att dela våra sanningar, stärka och inspirera varandra. Det är också den enda plats där man inte kan stifta fysiska och sexuella våld mot oss för att tysta oss, oavsett hur hårt de försöker.

Mina ord skrämmer män eftersom jag visar motståndskraft feminism och feminin identifiera människor. Män är inte modiga nog att blotta sina innersta svagheter. Det är lättare för dem att försöka riva ner vad kvinnor gör och skriver, i motsats till att skapa något i sin egen bild och möta dom.

Mina ord skrämmer män eftersom deras nödvändighet är beroende av vår sexuella, ekonomiska, finansiella, politiska och kulturella förtryck. Män vet att så fort kvinnor inser att vi tillfredsställer vår sexuella och andra önskningar utan dem, deras makt och en av oss kommer att bli besegrade och de kunde bli irrelevant.

Mina ord skrämmer män eftersom de inte kan hantera mitt avståndstagande. Jag är en sexuell varelse, men min röst och varje annan del av mig säger att de inte ha mig och de kan inte förstå varför eller hur detta kan vara möjligt.

Män, jag vet att du är rädd och det är därför du skrika, skrika och gråta "inte alla män" för att bevisa för oss att ni fortfarande är här. Men din behandling av kvinnor är en självuppfyllande profetia eftersom du aggress — passivt och aktivt den mer osynliga blir du.

Du vet att misshandel är fel och att det inte kan fortsätta, men många av er fortfarande inte säga ett ord. Din tystnad är delaktighet och visar att du är oviktigt.

Hur du visar oss att det är "inte alla män" genom att behandla oss med empati, respekt och mänsklighet som vi förtjänar?

Hur du visar oss att det är "inte alla män" genom att påvisa att de som troll, skrika, skrika och hota är inte representativa för er alla?

Det finns ingen anledning att vara rädd för att göra bättre, att tala ut och tala upp för vad som är rätt.

Det finns ingen anledning att vara rädd för när kvinnor är frigjorda du kommer att bli befriat, också.

ADVERT

Lägg till din kommentar