Stay-At-Home-Mom Ser Boken

Jag kommer att vara på framsidan här: jag bor i en ganska exklusiva stadsdel i Toronto. Den typ av område som har 3 000 kvadratmeter bostäder värt att...tja, en hel del. Den typ av område som har flera gourmet livsmedelsbutiker att välja mellan. Den typ av område som har en high fashion kids butik där du kan hitta en onesie för endast $50. Den typ av område där barnflickor från fjärran länder är de plockar barnen från skolan och ta med dem till parken.

Vi vet inte riktigt hör hemma.

Vi lucked till att hyra en liten, hundra år gamla bungalow i en del av staden, där hus som vårt får revs för moderna herrgårdar byggas upp—flera på varje gata, vid varje given tidpunkt. Det är ett perfekt område för våra barn, men det har jag inte känner att jag kan relatera till någon av föräldrarna.

Jag har bestämt mig för att försöka hänga med Jones, dock. Alla fancy-pants moms runt här och en kan ha sin egen mode uniform som de följer, men jag är här för att berätta att vi vanliga mammor kan ta en Titt Bok också. Jag menar, jag har en enhetlig, av olika slag.

Så om du känner dig skrämmas av andra kvinnor i din närhet, eller om du bara känner dig som du är i en mode rut, hålla behandlingen för top SAHM grunderna som du kan börja bygga din garderob med. Du kan inte ha din designer printed leggings händig, men det är dessa plagg som kommer att stå sig genom tiderna.

Glynis Ratcliffe

Observera orakade ben

Dessa är avsedda att bäras över flera dagar, för vem har tid att starta en last av din egen kläder?! Inte denna mamma. Bonuspoäng om du kan pressa in dessa i ett par skor, så att du inte behöver byta ut dem när du tar din unge till skolan.

Glynis Ratcliffe

Ingen behöver se mig i detta. Lita på mig.

Jag vill se till att jag inclusive med detta, eftersom inte varje mamma ammar, men herren dessa valpar är bekvämt! Jag har tre omvårdnad tankar jag köpte för när mina barn föddes, och jag har burit dem nästan varje natt under de senaste 15 månaderna. Bonus? Med hylla bra de har, kan du enkelt pop en tröja över en av dessa och inte ens att byta ut din pyjamas för att ta ditt barn till skolan eller dagis. Om du inte sjuksköterska, investera i ett ändå. Allvarligt, de är bara så bekvämt. Investera i tre. Jag kommer att bära dessa långt efter det att min son stannar amning.

Glynis Ratcliffe

Jag tänker inte visa upp loggan, men dessa killar ÄR en bra vikt för hösten/vintern.

Svart yoga byxor är ganska mycket den bästa uppfinningen någonsin. Helt bekväm, inte för sportig, inte alltför klängig, och den svarta döljer en myckenhet av synder. Jag menar, om du spilla yoghurt eller mjölk om dessa barn, de kommer att pågå i många wearings. Många wearings . Men du får bonuspoäng om du bär dem utan att ge ett skit om några fläckar som kan ha samlats under veckan.

Glynis Ratcliffe

Håll käften. HÅLL KÄFTEN. Jag är en badass mama.

Ännu en SAHM garderob stapelvara som kommer att dölja viktiga saker, som otvättade hår. Denna hatt kan se semi-cool och sportig, täcka upp det faktum att du inte har tagit en dusch i tre dagar, och ännu bättre, det var gratis . Du fick det till ett jobb som man arbetat på i ett tidigare liv. Det liv du levde innan barnen 10 år sedan. Det är därför det är bara semi-cool.

Glynis Ratcliffe

Detta är min favorit hoodie, eftersom jag inte behövde betala för det själv.

En annan stor bit för att lägga till i din arsenal är den neutral-färgad hoodie som, återigen, kommer att täcka alla typer av saker som du inte vill att världen veta om det, liksom det faktum att du fortfarande bär din pyjamas topp och det är lunchtid, eller att du glömt att sätta på deo, eller att du inte har tvättat din hoodie i mer än en månad, trots att det bär varje dag .

TILLBEHÖR

Glöm inte dessa tillval, mina damer!

Glynis Ratcliffe

Endast nödvändigt om du planerar att blanda upp det och INTE bära din hatt.

Den här skiten är frälsaren mammor överallt. Allvarligt, om du inte har detta i din arsenal, du saknas ut .

Glynis Ratcliffe

Ett stort shout-out till mina barn, som orsakade alla dessa vita hårstrån att spira upp.

OK, kanske du är en ung whippersnapper, eller kanske är du bara lycklig och att du inte har många (eller någon, som du jerk) grå hårstrån ännu. Om så är fallet, skiter i dig, du behöver inte oroa dig för detta tillbehör. För resten av dig, om du är någonting som jag, du bara inte har tid att färga håret varje två till tre månader. Underhåll med hårfärgningsmedel och underhåll innebär en nivå av själv-och sjukvård som bara inte hända dessa dagar. Jag är stolt över att säga att jag fick kardade på spritbutik trots alla dessa grå hårstrån.

Glynis Ratcliffe

Tack, Lululemon, för din dyra kläder som ser bra ut för ca två tvättar.

Jag önskar att jag hade tid och lust att följa de tvätt-riktlinjer för att alla mina kläder, men let ' s get real. Skit går i tvättmaskinen, så skiten går i torktumlaren, eftersom du sprang ut kläder och behöver något att bära, stat .

Okej, det var allt för nu, mina damer. Jag vet att jag missat massor av andra basvaror här, men jag kör ut i tid för att göra mer kaffe innan plocka Fournado från skolan.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar