'Nysa-Kissa Fusion" Och Andra Sorgliga Fakta Om Demens

När jag var 20 att jag inte spenderar mycket tid att tänka på vad det skulle vara som att...tja...gamla. Min 40-talet och 50-talet verkade som att de var en lååång väg — mest för att de var . Om jag skulle ha slutat att tänka på vad medelåldern skulle se ut, skulle jag förmodligen ha föreställt mig att bära polyester stretch byxor, strumpbyxor med förstärkt tå, och att sak du bära runt din hals när du trycker på en knapp som varnar 911 om du faller och inte kan få upp." Och förnuftiga skor. Massor av vettiga skor.

Jag är glad att rapportera de flesta av mina byxor fortfarande zip (ja, de har dragkedjor i alla fall), och jag har inte behövt akut summer, klaffen, eller grabber. Jag uppskattar värdet av ett par bra stöd slang dock. Så även om min faktiska medelåldern erfarenhet är inte alls skräck visa en 21-årig mig kanske har tänkt, jag har fortfarande ett par roligt, semi-deprimerande fakta om medelåldern jag vill ömka sig över.

Komfort är nu dina underkläder viktigaste funktion.

Jag kan inte säga att det finns ingen plats i ditt liv och underkläder låda för kaxig, sexig bloomers, men komfort är front-runner. Support är en nära andra. Jag kan fortfarande låta min freak flag fly ibland, men jag är långt förbi den punkt där jag är rädd för hur min man känner om mig i min förnuftiga undies. Det är vad det är.

Mörkt hår groddar slumpmässigt på ditt ansikte och kropp.

Jag bryr mig inte om din gudagivna hår färg är platina blond. Herrelösa hår är svart och skrynkliga (ungefär som pubes) — en lways . Det är en regel eller något. Oftast kortsiktigt, på hakan, dessa små rotskott kan smyga upp i andra regioner. Ingen del av din kropp är säker.

Jag har en som verkar ur satans ingenstans på min hals. En dag inte finns där, nästa är det försiktigt blåser i vinden. En manlig arbetskamrat en gång misstog det för sträng. Skämt var på honom, det var kopplad. Och ja, han var en snygging på grund av universums lagar säger att om en man måste peka ut något pinsamma, pinsamma, eller brutto om ditt utseende, han måste vara attraktiva så att du kan vara så förödmjukad som överhuvudtaget är möjligt.

PSA: backspeglarna i naturligt ljus är optimal för att upptäcka oseriösa hår så stoppa in en pincett i handskfacket. Självklart, hår spaningsuppdrag som ska hända när bilen är i inte flytta. Säkerheten först, mina damer. Och plockning medan stannade vid ett ljus är bara usel. Gör det inte.

Jag skulle kunna fortsätta med en detaljerad beskrivning av boob hår, men jag ska bara låta håret diskussion på det. Vi är traumatiserade nog.

Ständigt närvarande rädsla för att nysa-kissa fusion.

Tillåt mig att stava ut det: En nysning, hosta, eller ens ett gott skratt som kommer få dig att kissa i dina byxor. Du vet aldrig när blåsan kommer att svika dig. Kommer du ihåg alla gånger du fnittrade vid gamla damer som försöker att diskret slänga Balans pads i sin kundvagn. Du kommer att undra om nyser-kissa fusion är karmiska ass-bita payback. Svaret är ja.

Ditt high school-hymn är nu " classic rock.

Det är något så "tråkigt trombon" om de låtar som du tog din bh till i baksätet faller ordentligt i classic rock kategori. Jag förbereder mig för dagen lite punk-ass 14-år-gamla deejay hänvisar till något som sjungs av Pat Benatar som en gammal goding. Det kommer att hända. Och en del av mig kommer att dö en liten bit.

Medan jag kanske behöver comfier underkläder och mer ensam tid med min pincett, livet i medelåldern är ingen synd fest. Jag (oftast) inte har tillräckligt med energi för att springa efter mina barn, köra en 5K och, på en bra dag, köra cirklar runt mina yngre vänner. Ibland killar fortfarande kolla mig. De kanske försöker avgöra om jag behöver hjälp med att korsa gatan, men hey, låt mig ha mina fantasier, m ' kay?

De flesta av mina väninnor i 40-årsåldern och 50-talet lista sexigare sex och mer visdom som förmåner med att vara i denna ålder. Jag tror att det är mer förtroende och bara inte längre ger ett skit om vad andra människor tycker och tänker.

Det händer oss alla. En dag vi stannade vid ett rödljus och få en inblick i vår reflektion i den översyn spegel, bara för att märka en lång-ass svart hår som växer från våra hakan som deejay på den klassiska rock station meddelar att Rolling in the Deep är upp nästa. Eller vi är i Mål och våra händer kommer att finna sig oförklarligt lindade runt en multi-pack av bomull i korthet. Vi kommer att säga något i stil med "Ååh, dessa ser nice and comfy!" Detta är hur det händer.

Jag är inte ledsen. Dessa förnuftiga skor så jävla bekväm.

ADVERT

Lägg till din kommentar