8 Saker Som Föräldrar Behöver För Att Förstå Om Att Äta Ute Med Barnen

Mina mor-och farföräldrar som ägs restauranger när jag växte upp. Och när de fick ut av verksamheten, jag, ironiskt nog, fann mig själv fem barn-djup med min man vars hela familj äger restauranger i vår lilla stad.

Jag var en server för många år i familjen diner, men efter att ha fem barn, mitt tjänar roller var avstod till mamma-duty roller.

Så låt oss rensa luften om några förväntningar när det kommer till att äta ute, ska vi?

1. Dina barn FÅR vara barn.

Barn får vara barn. Jag bryr mig inte vad någon annan säger om detta ämne. Barn tillåts att andas, skrika och gråta i samma utrymme som vuxna gör. Om du inte håller med om, det är en kid-fri bar ner den gatan jag skulle vara glad att hänvisa dig till.

2. Vänligen, amma barnet.

Jag var alltid en av dessa ammande mödrar som lovordade andra mammor för sin förmåga att dra ut en tit och amma sitt barn när som helst och var som helst. Jag önskar att min ångest inte förbjuda mig från att utforska samma nivå av badassery.

Så jag vill bara säga att om du är en av dem ammande mödrar som föredrar att amma utan en cover medan matsal, med alla medel, gör det. Alla andra är redan äter, ser jag inte problemet med att mata de mest utsatta i huset bara för att någon annan upplever några smärre obehag från deras oförmåga att titta bort.

Om någon trakasserar dig eller klagar på mig för att en annan mor vårdar sitt barn, jag skall gärna fungera som dickhead kunden sin tallrik i badrummet där de har starkt rekommenderat ett barn bör avsluta sitt foder.

Jag fick dig, flicka.

3. Bara skitstövlar inte spets.

Kan få en sak rakt, tips på hur servrar som gör sitt levebröd . Om det är något slags oavsiktlig förekomst där du verkligen inte har nog att tippa, jag är inte en cold-hearted bitch och jag kommer inte att skälla ut dig för att inte tippa. Men om du behandlar mig som skit, för allt mindre av dang-menyn och sedan lämna platsen ser ut som ett förlorande spel på Jumanji med några tips, du är en värdelös ursäkt för en människa.

Jag har min egen familj, och hela $2/timme för servering jobb går bara inte att klippa det utan kunder som har anständigheten att tippa. Jag kan berätta när jag har gjort ett bra jobb eller ett dåligt jobb för att tjäna din familj. Om jag har gått utöver att försäkra att du har haft tjänst du behöver, tips mig rättvist, snälla.

4. Fråga mig för allt du behöver på en gång.

Om du ser att jag svettas kulor och frenetiskt för att köra mitt bakom off, kontakta mig för allt din familj behöver alla på en gång och inte lite om det är möjligt. (Mina barn är kameler också, men skulle du verkligen låta dem tre refill på sina drinkar innan middagen i ditt eget hem också?) Lita på mig när jag säger att, om din server körs snabbt, han/hon är inte att vara lat med ditt bord. Har lite nåd.

5. Jag respekterar dig med att fråga om lov.

Jag vet hur mycket barnen älskar söta drycker och godis. Och ibland kan de försök att dra nytta av vad var redan lovat när situationen praktiskt taget ber dem att göra det. (Till exempel: "vem är det som Nu med öken idag?")

Om ett barn som personligen ber mig för en refill på läsken, en annan sida eller desert, jag kommer alltid att be föräldern om det är okej. Jag vet att de ibland har redan godkänt vad ombads innan jag har nått tabell, men jag vill se till att jag inte kommer att skicka hem dig med en större kostnad än förväntat eller barn med en aldrig sinande socker hög.

Jag vet hur det är att vara fattig, och jag vet hur det är att känna som om du inte kan tala i en besvärlig situation när ditt barn frågar något på din server som du inte okej. Jag försöker att göra ditt liv enklare, och jag är inte andra gissa för att jag inte håller med flera barn-refill på läsken.

6. Ta din skit-blöjor hem.

Detta är inte en sub-station inne på din lokala bensinstation. Om du sitter ner för att äta, en server med din beställning och lämna dig din mat, är det en restaurang och bör behandlas som sådana.

Om du lämnar ditt barn är smutsig blöja på bordet när du lämnar lägenheten, jag (och resten av personalen) kommer För EVIGT kom ihåg att du. Jag har tillräckligt med skit blöjor för att ta itu med hemma utan att lägga till dina barn rumpan och strunta i ekvationen.

För att inte tala, du kommer för alltid att vara " skit-tipper ." (No pun intended.)

7. Jag kommer att rensa barn " röra.

Jag har varit mamma otålig, svettning och ibland svära samtidigt som jag försöker att snabbt städa upp röran mina barn gjort medan du äter. Så snälla, bara få ut av det! En del av de serverar jobb är att städa upp efter din familj när du lämnar den. Jag förstår att barn och mässar som kommer tillsammans med dem, och jag inte har något emot att städa extra äppelmos eller mac-och-ost från ytan av bordet.

(Naturligtvis, med detta i åtanke, vänligen behandla restaurangen bara hur du skulle låta din plats att behandlas.)

8. Jag försöker.

Servrar kan inte vara miracle-arbetstagare som läkare eller forskare, men de flesta av oss byst röv för att bli framgångsrika i det vi gör. Vi hoppas att din familj har det bästa matupplevelse som möjligt.

Men på samma gång, de flesta av oss är lite kryddig, eftersom det är den typ av jobb som kräver det. Så även om vi inte alla skitstövlar, att vi inte heller kommer att ta din familj sh*t bara för en $5 tips.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar