Road Tripp med Småbarn

Road tripp med småbarn är som att svälja skärvor av glas och sedan försöker att dricka saltvatten. Det är smärtsamt. Det är hemskt, och mest troligt, någon kommer att bli sårad. Jag fick reda på det den hårda vägen ett par somrar sedan.

Våren 2009 bestämde vi oss för att vända en anställningsintervju till en mini semester med familjen. Det var inte en bra idé och jag rekommenderar det inte, oavsett hur billigt du kan vara. Vi var på väg för 12 härliga timmar. Ja, det är korrekt, 12 timmar med en 4 och knappt fyllt 2 år gamla. Det var ännu värre än det låter.

Min annars söta kärleksfulla flickor har aldrig gillat att vara begränsad i de 5 punkt selar på en bra dag på en resa över staden. Tänk om du vågar, är deras sinnesstämning inför att ta sina allra första långa road trip fängslade i dessa underbara selar. Jag skulle ha hoppat ur mitt eget skinn hade du försökt att böja mig in på det klaustrofobiska, lår klämmande tortyr stol...i tolv timmar.

Min äldsta insisterade på att fråga, var 20: e minut eller så, "Är vi framme snart?" Jag har alltid trott att det var en rolig parodi om föräldraskap men nu inser jag att det är, i själva verket är sanningen om att resa med barn. Jag har aldrig insett hur frazzling som skulle kunna vara till mig som person. Jag trodde att "dessa" mammor hade inget tålamod. Jag har sedan dess insett att det faktiskt kan ta dig till randen av vansinne och gör en vuxen kvinna att gråta, nästan inconsolably, om du ombeds i rätt röst och tillräckligt många gånger under en 12 timmars period.

Medan den äldsta var att slå oss en hög med lanseringen av "Är vi framme snart"är den yngsta var flippar ur hennes allt-älskande sinne om en mygga. Ja, en mygga! Tydligen, det måste ha varit skrämmande, elakaste, baby eating gnat du någonsin gjorde, eftersom Gud välsigna henne lite liten hjärtat, hon skrek blodiga mord i minst 3 timmar av resan. Åh, mänskligheten!

I summering, min 4-åring och frågade om vi var där ändå, varje sekund av varje minut vi var på väg. Samtidigt, min 2-åring var att terroriseras av en mygga och skrek så högt tonläge som alla hundar i världen som var ute efter henne ut för att äta hennes och sitt elände. Jag var på väg att förlora kampen för min mentala hälsa och min stackars älskade make försökte att rita sin väg till närmaste vapensmed att hyra en pistol och köpa en kula...eller fyra.

Jag drog ut min påse med tricks eftersom uppenbarligen 1200 Dvd-skivor som jag tog var inte att hålla deras uppmärksamhet. Vi färgade. Vi sjöng, bara de låtar som de visste, så "Twinkle, Twinkle","Mary had a little Lamb", "Happy Burtday till dig!" och " Fem, Fem Dolla..Fem Dolla fot lång!" Ja, min 2 år gamla var besatt med Tunnelbana kommersiella jingle. Att jingle spelade oavbrutet under denna resa. Min 2 år gamla sang det varje gång. Det var den söta de första 100 gånger eller så. Någon som krävs för en lektion med måtta. Avbryts endast av "Är vi framme snart?" utredning av hennes syster. Så randen av vansinne, på väg till gun butiker, vi stannar för lunch och vi försöker låta flickor att sträcka ut sina ben på några egensinnig Wendys i West Virginia. Inte min idé, har du sett Fel?

Vi får lunch. Mat som inte är tillagad helt. Inga problem, Mamma till undsättning. Medan jag är upptagen med att låta min mat bli kallt så att jag kan handleda finniga ansikte kid på Fel Wendys faktiskt laga mina barns kyckling smaksatt whatsamanuggets, en fluga vågar att komma ner på bordet. Helvetet bryter förlora. Småbarn var att hoppa överallt, skrika, gråta och springa iväg i panik. Jag nämnde att det var en fluga och inte Godzilla, eller hur? Inte en horsefly, bara en vanlig gammal husfluga!

I sann fixa situationen snabbt mode, jag tar av mig mina flip-flop och döda som sucker död...just det framför allt de stora beskyddare av Fel Wendy ' s. Sedan för ingen anledning alls, min yngsta skriker på den absoluta toppen av hennes lungor "EWWWW, FAArTED.Stinker". Absolut, förödmjukad, jag skulk av Fel Wendy ' s med mina små flickor i hand och döda Godzilla flyga på mina Flip-Flop. Bara att inse, att hon inte hade fes alls, men faktiskt hade blåst ut hennes blöja. Längsta 12 timmar av mitt liv.

I slutet, vi kan vara lite värre för slitage men egentligen, jag tänker på det som ett bevis för att vår familj dynamik som vi alla kommit fram till vår destination, förbi alla och alla anstalter och gun butiker...spara för att fattiga Godzilla flyga på Fel Wendys.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar