Uppmärksamhet, Föräldrar: Detta Är Vad Din Restaurang Server Vill Att Du Ska Veta

Jag väntade bord för över 12 år. Jag har slitna uniformer och serveras alla typer av livsmedel från ramen till crepes till revbenen till pizza. Jag har arbetat på platser som jag verkligen älskade (mestadels på grund av att personalen) och andra platser som jag har avskydde. De flesta av mina waitressing skift har varit otroligt smärtsamt att få igenom. Men jag har lärt mig mer om människans psyke och världen runt omkring mig från dessa serverar jobb än troligen något annat i min 30-plus år på denna planet.

Jag har sett kunder har nervösa sammanbrott. Jag har sett engagemang och upplösning. Jag har ringt polisen på kunder, varit en terapeut till andra, och till och med spelat matchmaker medan du är på jobbet. Ett problem som kommer upp igen och igen när du arbetar i restaurang biz är det sätt kunderna att hantera sina barn.

Så, på uppdrag av servitörer, jag skulle vilja att skapa några riktlinjer när det kommer till att äta ute med ditt barn.

1. Barnen Är Vår Framtid — Lär Dem Väl Och Låt Dem Leda Vägen

Om du vill lära dig mer om kärnan av en person, bara observera hur de agerar i en restaurang. Ögonkontakt, ett leende, snälla, och tack från kunder göra en enorm skillnad på när du serverar mat. Men mer ofta än inte, beskyddare har kapacitet att agera som rätt zoo djur som bara har släppt in i samhället. Jag pratar inte om söta baby giraffer eller charmig liten sengångare, jag är mer som hänvisar till avföring-kasta apor och ravenous tigrar. Jag har haft en pappa kasta en meny på mig (han tyckte det var underhållande om han kastade det på mitt huvud), blivit kallad en "dum bitch" av en mamma framför hennes tre barn, och även borstas bort ovälkomna sexuella förväg från en annan pappa som rörde min övre lår suggestively framför hans tonåriga son.

Restaurang beskyddare, om du känner dig stressad och fylld med ångest, ta ut det i din Själ Cykel eller kickboxning klass på gymmet. Inte behandla din busser eller servitör som skräp, framför allt framför ditt barn. Det tar inte ett geni för att inse att barnen är som små svampar, de är bara vänta för dig att ställa in exempel på hur man behandlar andra människor .

2. En Restaurang Är Inte En Lekplats

Som jag har nämnt ovan, de flesta ställen jag har jobbat är litet och trångt. Av någon anledning, föräldrar tycker att det är en bra idé att låta sina barn löpa amok medan servrar bära varma drycker och tallrikar fyllda med mat. Servitörerna och bussers är inte din barnvakter, inte heller är de dansare som kan pirouette och väva graciöst runt din lilla mini Godzillas som rent förödelse på restaurang. För att uttrycka det rakt på sak, kontrollera dina barn är inte i våra arbetsuppgifter.

Att låta dina barn strosa runt en restaurang är som att be för skada ditt barn. Det är som att säga, "Hej servitör eller busser, se mitt barn över det? Vänligen häll de två skållande hett kaffe du håller alla över hans huvud!" Det sista jag ville göra som en servitris är att orsaka permanent skada på grund av en förälders bristande kontroll. Om ditt barn inte kan sitta som en bra liten människa i en stol eller om du vill att zon på din iPhone, då bandet honom eller henne ner i en hög stol.

3. Tips På Minst 15%

De är billiga och har ingenting att göra med hur mycket pengar som någon gör. Jag har haft stammisar som är några av de rikaste människorna i landet och de har genomgående lämnat tips som sträcker sig från 5% till 8% av det totala beloppet på kontrollera. Hela tippa aspekt av att arbeta på restauranger är frustrerande säker , särskilt eftersom en majoritet av platser jag har arbetat som inte betalar en timlön. Detta innebär att samtliga av min inkomst från tips ensam. Om du inte har det i dig att äta i en restaurang och betala minst 15% dricks på toppen av din check och sedan stanna hemma eller gå till en deli eller ännu bättre, gå till McDonald ' s. De har en killer Dollar Meny och en Happy Meal med ett spännande pris i den för din kiddos! Om du inte väljer att äta på en restaurang med ett barn, tänk på att barn oftast kräver mest belopp för sanering och uppmärksamhet, och på grund av detta, bör föräldrarna lämna minst 20% tips.

4. Hålla Ditt Bord Snyggt

Stökigt barn leder mig till min nästa punkt. Kom ihåg när jag nämnde att waitstaff är inte din barnvakter? Tja, ledsen att säga det till dig, men vi är inte dina pigor heller. Om du vill göra en röra som överstiger standarden smutsig disk, smutsiga servetter, och tomma glas, hjälpa till att städa upp det. Om du är ovillig att hjälpa vänta personal för att rensa upp i alltför stora röran, vänligen äta hemma. Vad händer om jag kom över till ditt kontor eller skåp på jobbet och får mitt barn kasta spaghetti du bara serveras runt i rummet som om vi var på en Yankees " ticker tape paraden? Vad händer om då jag bara ryckte på mina axlar och en halv ursäkt förväntar dig att städa upp det? Det låter inte respektfull, inte det? Ditt barn mess är din röra att städa och ta hand om.

Tack.

ADVERT

Lägg till din kommentar