Nyårslöften För Moms

  • Läs 65 böcker.
  • Börja simma på tisdag kvällar.
  • Att göra en (eller flera!) recept ur varje kokbok vi äger.
  • Ordna ett rum i vårt hus varje månad.

Oh, och hon publicerat dessa som hon checkade in på hennes gym — samma som hon kollar in varje dag. Ibland flera gånger om dagen. Och hon är "känsla fastställas."

Jag nästan kissade mina byxor och skratta när jag läste hennes inlägg.

Nu inte få mig fel. Jag tror att den här listan är en härlig lista, och hon är en fantastisk person. Jag ansåg även att anta en eller två av de "utmaningar" från listan. Men sen kom jag på något mycket viktigt:

I. HAR. KIDS.

Ja, jag har barn, och barn har ett sätt att göra de "utmaningar" som egentligen ganska, tja, utmanande.

Jag menar, låt oss ta en titt på hennes utmaningar. 65 böcker? Egentligen? Heck, jag skulle älska att ha tid att läsa 65 böcker. Vänta. Håll en minut. Jag behöver förmodligen läsa 65 böcker. Egentligen har jag nog läsa en hel del mer än så. DET ÄR PRECIS SAMMA MIND-BEDÖVANDE BÖCKER SOM MIN SON VILL ATT JAG SKA LÄSA FÖR HONOM OM OCH OM OCH OM IGEN.

Ta upp simning? Vid ett ordinarie tid? Tja, om man räknar att falla i badkaret samtidigt som man försöker fånga min telefon som föll ur mina händer medan jag var på väg till badrummet medan min son var badplats (det kallas multi-tasking, folk), så jag har redan skakat som en också.

Göra minst ett recept ur varje kokbok? De har inte kokböcker för mac och ost, jordnötssmör, rostat bröd, chicken nuggets och pizza? För om de gör det, jag har redan avslutat den utmaningen. Som fem TUSEN gånger om.

Ordna ett rum i vårt hus per månad? HAHAHAHAHAHAHAHAHA! OMG, jag kan inte andas för det är så roligt. Jag är cry-skratta, på riktigt. Jag är lycklig om jag kan rensa bordet för att äta middag. Eller separera för återvinning. Så om organisering innebär att knuffa allt skit i garderoben innan gästerna kommer, då jag är helt där också.

Det är tydligt att detta vän till mig som inte har barn. Inte heller hon vill ha barn, och jag vill inte missunna henne det. Och, verkligen, jag älskar verkligen hennes lista av utmaningar. De gör mig lite vemodigt för mina barn-fria livet, men de kommer inte att fungera för mitt barn-fullt liv.

Så det fick mig att tänka: Vilka typer av utmaningar ska jag göra för mig själv— som en MAMMA? Och här är de fyra som jag kom upp med:

• Ta en dusch varje dag . Luktar fräscht och med rent hår är tänkt att vara en bra sak. Naturligtvis, det skulle innebära att vakna upp tillräckligt tidigt för att ha tid att göra detta innan barnen (och hund) att börja göra jätte, löjligt krav på mig. Så kanske ta en dusch varannan dag. Jag tror att jag kan hantera det. Kanske...

• Klä trevligare (dvs, inte bära yoga byxor varje dag ) . Jag slår vad om att min man skulle älska det. Men då skulle jag behöva sätta på byxor eller kjolar som inte är stretchig och bekväm som mina yoga byxor. Och, uppriktigt sagt, semestern var ganska sköna så de bottnar kommer att vara mycket mindre bekväma. Och mer muffin-top-y. Så kanske jag ska vänta tills efter maginfluensa kommer igen för att göra denna resolution. Eller nästa år. Vilket som kommer först.

• Dricka mer vatten . Vatten är en viktig resurs och är så viktigt för din fysiska hälsa och välbefinnande. Lyckligtvis, vatten är lätt tillgängliga i många former. Och Jesus förvandlade vatten till vin. Så, i princip, jag bara måste dricka mer vin. GJORT.

• Träna 6 dagar per vecka . Ja... Låt oss vara ärliga här, som ain ' t gonna happen. Så repar det.

I själva verket, bara glömma bort alla de resolutioner (utom att dricka mer vin och en). Vad sägs om: att vara nöjd med vem jag är och vad jag gör? Eftersom jag tror att jag gör ganska okej.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar