Hur Helgen Kort Rapport Inverkan Förekomsten Av Fysiska Övergrepp

När min äldre bror var ungefär 11 eller 12, kom han hem med en dålig rapport kort. Min far tog av hans läderbälte, och klappade min bror med det. Vi hade dessa kapten-stil sängar som löpte parallellt i vårt gemensamma rum. Jag vände ryggen mot väggen för att jag inte vill se. Jag bara blundade och lyssnade till min bror ber om ursäkt och lovar att göra bättre, så som vår pappa klappade om och om igen och upprepade: "Du behöver för att forma upp."

Till denna dag, jag är fortfarande inte säker på vad "shape up" betydde, men jag antar att det hade något att göra med att få bättre betyg.

Jag kunde inte låta bli att tänka på detta nu när jag kom över en ny studie i JAMA Pediatrik. Med hjälp av data från Florida, forskare granskat samtal till ett statligt övergrepp mot barn hotline och jämfört dem med skolan rapport kort release datum över ett läsår. Data samlades in i en 265-dagars fönster från September 2015 till och med Maj 2016 i 64 Florida län där rapport kort release datum fanns att tillgå. Vad de fann var en fyra-faldig ökning av rapporterade fysiska övergrepp mot barn på lördagar efter en fredag rapport kort släpp.

Så låt oss försöka att svepa huvudet runt det. Om en rapport kort är dåliga och det kommer ut på en fredag, nästa dag barn med dåliga betyg är fyra gånger högre risk att bli misshandlade. Jag växte upp på 80-talet, när fysisk bestraffning var mycket mer utbrett, men jag naivt antas att denna typ av sak inte var så vanligt längre.

Visade sig att jag hade fel.

Naturligtvis blir det mer komplicerat. Vad studien fann var att om kort rapport kom ut under veckan, det var inga betydande ökning i bekräftade barnmisshandel fall. Jag skrapat mitt huvud lite där, och tydligen så gjorde forskarna.

Utbildning Vecka pratade med Melissa Ljusa, huvudförfattare av studien och University of Florida assistent forskare i tidig barndom studier. För just nu, de har bara antaganden om varför detta är fallet.

"Föräldrar kan dricka eller använda droger mer på helger," Ljusa föreslås. "Eller att de kunde räkna ut att eventuella skador som barnet får på en helg skulle vara mindre märkbar ett par dagar senare. Eller föräldrar benägna att förlora sitt humör eller använda kroppslig bestraffning i svar till dåliga betyg kan helt enkelt ha mindre tid att titta på eller gryta över kort rapport levereras under arbetsveckan."

Jag vill inte tala för alla, men jag kröp ihop lite läsning som punkt, och jag ska berätta varför. Tillbaka till historien om min bror...Min far tolkade hans dåliga betyg som ett tecken på olydnad och lättja. Det var inte förrän min bror var i hans tidiga 30-talet att han var äntligen diagnosen högfungerande autism och andra särskilda behov. Det sista han behövde var att piskas med ett bälte. Vad han behövde var lärande och eventuell medicinering för hans villkor. När jag tänker tillbaka på detta ögonblick, det kändes som min pappa slog min bror eftersom han inte kunde parkera en bil som saknade en ratt.

Jag har arbetat i högre utbildning för tio år nu, och majoriteten av den tiden har varit med studerande idrottare som fördes till universitetet med allvarliga inlärningssvårigheter. 90% av den tid de elever som kämpar mest behöver klassrummet boende och organisatoriska färdigheter. Det är vad som har gjort skillnad. Inte fysisk bestraffning.

Naturligtvis, författarna av denna studie att göra några rekommendationer såsom rådgivning till skolor för att släppa sin rapport kort i mitten av veckan. De föreslår också kompletterande kort rapport med förslag på disciplin strategier (bortsett från kroppsstraff) för studenter som fick dåliga beteende grader.

Med den ökade tillgängligheten av online grader, försöker att hantera elever rapport kort utgivningsdatum kanske inte är ett alternativ för väldigt länge. För just nu kan jag leta upp mina barns grader som helst, och som någon som har varit lärare, jag vet att betygen kan variera dramatiskt beroende på vecka och uppdraget. Jag har kontrollerat mina barn grader och flippade ut för en het stund tills jag gjorde math, och insåg att instruktören gjorde bara en sort bok fel. Det får mig att undra hur många barn som har fått fysisk missbruk på grund av att deras föräldrar har hänt att kontrollera grader på en fredag, och instruktören gick hem för helgen utan att ha avslutat sin betygssättning. Vilket inte är något fel av instruktörer.

Alla ställen skolor i en prekär situation, försöker att sköta utgivningen av dålig information medan väger den inverkan det kan ha på barn. Men slutligen, den viktigaste frågan är att fysisk bestraffning är fortfarande används för att disciplinera barn. Det är början av 2019, människor. Det är dags att vi går förbi detta.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar