Pioneer Woman ' s Instant Potten Är INTE Söt, Ledsen Inte Ledsen

Drummond ' s Instant Krukor definitivt att göra ett uttalande...?

Ree Drummond har en nästan kult-liknande följande. Känd som Pionjär Kvinnan och hennes miljontals fans, 'Food Network' star verkar vara jordnära, personliga, och bara en all-around bra gal. Detta gör att vad jag ska bara säga titch mer obehagliga för oss båda — y ' all hennes nya Instant Potten är inte söt.

Jag vet, Jag vet är du förmodligen tänker, "Hur vågar du säga ett enda negativt ord om något av detta heliga kvinnan inslag." Och som jag säger, "Har du sett dem?" Också, du bör nog sluta läsa nu, eftersom du kanske inte tycker om detta är på väg.

Bild via Walmart

Instant Potten, som träffar Walmart butiker den 15 September, är ett koncentrat av alla de saker vi älskar med en Omedelbar Potten. Drummond är också fungerar som en tryckkokare, slow cooker, ris spis, sauteer, ångbåt, och allvarliga livräddare när du har 20 minuter att föda en svältande familjen. Och hon kommer även med ett häfte med Pioneer Woman recept, vilket gör att smälta hennes design lite mer tilltalande.

Bild via Walmart

Drummond är att erbjuda henne sex-kvart i potten i två olika mönster: Blommig Vintage och Blåsig Blomma. Och även om jag älskar mig några vintage lika mycket som nästa tjej, jag är inte ganska säker på att du kan smälla en blomma på det och kallar det för "vintage." Men hey, vad vet jag, jag är för närvarande sport några träningsbyxor och en T-shirt från min 19-(hosta hosta) Spring Break som säger, "Livet är En Strand".

Samtidigt som folk uppenbarligen kommer att stå i kö för att köpa något Drummond är associerad med, författaren och TV-personligheten sa att hon inledningsvis var inte så säker på om Omedelbar Potten. "Jag var lite resistenta mot hoppa i Omedelbar Potten värld för en stund eftersom det var bara en bit av köksutrustning som jag inte trodde var nödvändigt" hon berättade för MÄNNISKOR . "Då min goda vän Hyacint, som är på min show med mig en hel del, gav mig en Omedelbar Potten för min födelsedag i januari förra året. Jag tror att hon insåg att hon var tvungen att tvinga det på mig. Naturligtvis när det klickade och jag såg vad den här maskinen var kapabel till. Jag var helt såld."

Bild via Golin

Och så att vi alla nu har möjlighet, tack vare Drummond, för att göra en fuktig, saftiga kycklingen i några minuter, jag skulle vara försumlig om jag inte påpeka att dessa Instant Krukor ser ut som min mormors gardiner fick i en kamp med...min farmor andra uppsättning av gardiner, och det fanns ingen klar vinnare. Men titta, choklad lava kaka!

Bild via Golin

Pioneer Kvinnan säljer sin linje för $99 gör det överkomligt och er, ett uttalande pjäs för alla kök.

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar