En mammas Recept För Den Perfekta Thanksgiving

Thanksgiving är över oss och alla jag känner är att sätta den sista touchen på sina menyer för stora semester middag. Recept för den perfekta turkiet, den perfekta såsen, och den perfekta pumpkin pie diskuteras på marknaden, gym och PTA möten.

Men, ingenstans har jag sett ett recept för något långt viktigare än turkiet och alla tillbehör. Vad mödrar verkligen behöver detta holiday är ett recept för att få den viktigaste delen klar: barn.

Efter firar 15 år av semestern med att vara mamma till tre barn, jag skulle vilja dela min hemlighet tre-steg recept för den perfekta Thanksgiving...

Förrätt: Kinder Souffle (eller Få Le Barn Redo) Prep tid 1 till 2 timmar

Ingredienser: Tre barn (helst din egen) En plats att gå till för Thanksgiving Klä kläder Större mängd tålamod Receptbelagda läkemedel (tillval)

Precis som din genomsnittliga souffle, Kinder Souffle måste göras mycket noggrant. Om denna del av din Tacksägelse går fel, hela dagen kan vara ur kurs.

Faktiska tid att göra sig redo: Varierar med barn, humör och vad som är på TV.

Detta recept kräver någonsin försiktigt börjar med att nämna att det är dags att få klädd för att gå till dina släktingar hus för middag. Det är viktigt att börja långsamt och försiktigt. Om du kan sjunga och dansa, det hjälper till att få den lilla kära uppmärksamhet. Detta är inte obligatoriskt, men det hjälper.

Lägga ut klänningen kläder för barn. Argumentera med tween eller tonåring som förklarar varför en t-shirt och jeans är inte lämpliga kläder för en semester middag. Om du känner att detta kommer att förstöra hela dagen, kanske du vill ge till jeans och t-shirt, men det är verkligen en smaksak.

När du har infört barn till kläder och har gjort allt du kan för att få sade kläder på barn du är redo för att göra hår och att hitta och sätta på sig skor.

Ta ett djupt andetag.

Detta kan vara ett bra tillfälle att använda dig av valfri ingrediens av receptbelagda läkemedel.

Varmrätt: Stekt mamma med en sida av vissna nerver

Prep tid: Varierar men räkna med att kunna hjälpa ditt barn medan alla njuter av sin måltid. Utveckla en smak för kallt fyllning och sötpotatis är extremt bra.

*Denna kurs är också känd som får alla ställa upp så att vi kan sitta ner för en hel sekund för att njuta av den härliga måltid som tagit timmar att förbereda och veckor för att planera.

Detta är den viktigaste kursen, den händelse som alla har väntat på hela året. Gå långsamt. Gå vidare med försiktighet.

Kom ihåg att vissa "smaker" att göra bättre om de sitter strategiskt bort från något arvegods familj eller en släkting som skulle kunna vara "allergisk" mot dem.

När alla ingredienser är att ställa upp, känn dig fri att skapa din egen tallrik med mat. Tänk på att din njutning av denna måltid är egentligen beroende på din förmåga att sätta upp din viktigaste ingredienserna, annars känd som dina barn.

Dessert och Kaffe: (Eller, Det är klart att jag Aldrig Får Äta Med Min Familj)

*Jag måste betona att om de två första stegen i detta recept går inte bra kan du inte ens komma till denna punkt i kväll.

* Om ditt barn är mycket unga eller ens barn, det är en mycket bra chans att med den tid du mata ditt barn och få din yngre en fast alla kan göras med dessert och kaffe.

Tänk på att även om ditt spädbarn eller barn rutinmässigt tar en tupplur på samma tid du planerar att ha din Thanksgiving måltid, alla satsningar är avstängd under semestern.

När man äntligen får sitta ner och njuta av det som är kvar av din måltid eller dessert, ta en minut och andas. Ta in.

Detta är en del av mitt recept som jag kommer att verkligen fokusera på detta år.

I det förflutna, jag har blivit så stressad försöker att ha det perfekta Thanksgiving som jag inte har tagit mig tid till att verkligen njuta av allt som jag har i mitt liv. Det är så lätt för mig att ta för givet att det är familjen som jag har med min man och familj jag föddes in i.

Mina systrar och jag är nu inte bara gammal nog att sitta vid vuxit upp i tabellen, vi är vuxna. Vi är inte längre barn som springer runt mina morföräldrars hus och ha kul med våra kusiner.

Nu är det våra barn som springer runt i huset väsnas och njuta av sig själva. Mina föräldrar, när de fredsbevarare, är nu mer än nöjd för att vara överseende mor-och farföräldrar till sina sju barnbarn.

Detta år kommer jag att göra allt jag kan för att se till att mitt recept för en härlig Thanksgiving följs.

Då kommer jag att luta sig tillbaka och njuta av min Tacksägelse veta att skönheten i denna dag, och mitt liv, är inte receptet jag planerar för, men som jag i slutändan får.

Relaterade inlägg: 9 Saker Mammor Är Inte Tacksam För

ADVERT

Dela med vänner
Tidigare artikel
Nästa artikel

Lägg till din kommentar